Şimdi Ara

Müşteri indirim için taahüt teklif etse call center'a?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela 1 gb 19 tl ise müsteri 24 ay taahut teklif edip 9 tl ye indirim yapmalarini istese call center indirimi yapmaya yetkisi olurmu? Yani pazarlik yapilsa bi nevi taahut e karsılık indirim gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu ben de merak ediyorum... 2-3 ay kadar önce turkcell faturalı hattımı aradılar nasıl memnun musunuz gibisinden benim de 100mb int. paketim vardı yetmiyor dedim, o zaman 100 mb de hediyemiz olsun 3 ay dedi. Yani isteyince bazı tekliflerde bulunabiliyorlar ama biz arasak verirler mi bilemiyorum. İsteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci deyip denemek lazım :)
    Bu arada zaten şu an 1gb 9 tl 3 ay boyunca kampanyası var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 4 Ocak 2012; 21:56:52 >
  • o kadar yetkili değiller
  • Genelde bu tip teklifler firmaların pazarlama birimi tarafından tespit edilip müşteriye özel sunulabilir yada genel bir teklifse o da olabilir ama siz kalkıp birşey istediğinizde onun direk olabilme ihtimali % 0 :) ancak sizin istediğiniz şey onların önereceği teklifler arasındaysa olabilir.Yani ordaki müşteri temsilcisi tek başına bir teklif paketi kurabilme imkanı yok.
  • avea faturali hat kullaniyorum call center i arayip super fikir tarifesine gecis kapali oldugu icin 12 ay bu tarifede kalmaya tahahut vererek yararlanmak istedigimi soyledim yapmadilar... 39luk tarifeye %50 indirim verdiler... Belirli tarifelerde belirli indirimleri var onlari verebiliyorlar diye tahmin ediyorum...

• Eskiden bu tür kişiye özel kampanya ve fiyatlar oluyordu ama artık pek rastlamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

avea faturali hat kullaniyorum call center i arayip super fikir tarifesine gecis kapali oldugu icin 12 ay bu tarifede kalmaya tahahut vererek yararlanmak istedigimi soyledim yapmadilar... 39luk tarifeye %50 indirim verdiler... Belirli tarifelerde belirli indirimleri var onlari verebiliyorlar diye tahmin ediyorum...

39'luk tarife dediginiz 39 tl'lik kamu tarifesi mi?657 heryone, 3000 dk avea'lilarla konusma suresi veren tarife?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

avea faturali hat kullaniyorum call center i arayip super fikir tarifesine gecis kapali oldugu icin 12 ay bu tarifede kalmaya tahahut vererek yararlanmak istedigimi soyledim yapmadilar... 39luk tarifeye %50 indirim verdiler... Belirli tarifelerde belirli indirimleri var onlari verebiliyorlar diye tahmin ediyorum...

39'luk tarife dediginiz 39 tl'lik kamu tarifesi mi?657 heryone, 3000 dk avea'lilarla konusma suresi veren tarife?

kamu tarifesi degil... Adi "39luk tarife" 600dk her yone, 3000dk aveaici 12ay avea faturalida kalma taahhudu ile 20lira ;)
  • Onlar öyle bişey yapamaz bence.
  • Firmanın yağlı aboneyseniz,
    pazarlık yaptığınızda sizi hemen üst birimle görüştürürler,onu da aşarsa daha üst birime...
    Akıllı bir pazarlıkta sizi indirim veya hediyelerle memnun ederler,
    Yağlı olmak şart
    Değilseniz aklınıza bile getirmeyin
    Tecrübeyle sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

mesela 1 gb 19 tl ise müsteri 24 ay taahut teklif edip 9 tl ye indirim yapmalarini istese call center indirimi yapmaya yetkisi olurmu? Yani pazarlik yapilsa bi nevi taahut e karsılık indirim gibi?

turkcell platinum olmak lazim.

1 gb 29 tl degil miydi bu arada ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

mesela 1 gb 19 tl ise müsteri 24 ay taahut teklif edip 9 tl ye indirim yapmalarini istese call center indirimi yapmaya yetkisi olurmu? Yani pazarlik yapilsa bi nevi taahut e karsılık indirim gibi?

turkcell platinum olmak lazim.

1 gb 29 tl degil miydi bu arada ?

evet 29 pardon. Artik olmadi mecburen 1gb ye 29 tl vercez :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.