Şimdi Ara

MUSTEK 2400CU Tarayıcı Sorun???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.2 yıldır kullandığım Mustek 2400cu model (1200*2400 dpi çözünürlü) tarayıcım son bir aydır kendi ulead photo express yazılım cd siyle taranmıyor.daha doğrusu bu programı masaüstünde acamıyorum.windows'un kendi tarama sihirbazını kullanıyordum.3 gün önce format attıktan sonra tarayıcının sürücüsünü yükledim.hiç değişiklik yok.ulead photo express programı acılmıyor.windows tarama sihirbazı ise sadece önizleme olarak tarama yapıyor.normal tarama yaptığım zaman tarattığım her belge bembeyaz olarak cıkıyor.sürücüyü defalarca kaldırıp tekrar yükledim.kabloları kontrol ettim.sonuç alamadım.sorun benim pc dedir diye,en son dün tarayıcı ve sürücü cd leriyle beraber başka bir bilgisayarda tarayıcıyı kurdum.aynı sonucu aldım.hiç değişiklik yok..aygıt yöneticisinde sorun görünmüyor.tarayıcıyı düzgün bir şekilde kurduğuma eminim..arkadaşlar sorunuma yardım edebilecek arkadaş...yardım lütfen ???

• kötü haberi ben vermek istemezdim ama sanırım senin tarayıcı ölmüş... genelde arızalı tarayıcılar bu tip arızalarla geliyor... bazısı beyaz bazısı siyah bir sayfa gösteriyor taranan belge ortada yok yani...
  • yapma ya...dostum eminmisin.yarın teknik servise götürmeyi düşünüyordum.teknik servislik iş yoktur diye sorunumu burda halletmeyi düşünüyordum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.