Şimdi Ara

MUSTAFA YAĞCI MATEMATİK KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mustafa yağcı'nın ygs/lys matematik veya geometri kitaplarından kullanan oldu mu daha önce? zorluğu, soruların kalitesi nasıl?

• Kullanmadım ama detaylı bilgim var. Kitaplar tam anlamıyla ygs/lys ye yönelik değil. Lakin piyasanın en kaliteli kitapları olduğuna kalıbımı basarım. Bu kitaplar bence 9 dan itibaren adam gibi, öğrencilerle bire bir ilgilenilebilecek ve az mevcutlu sınıflarda okutulursa, yavaş yavaş, sindire sindire ilerlenirse, o öğrencinin matematikte başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Ama son sene alıp çalışayım tarzı bir kitap serisi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam senlikmiş işte malum 'teog seviyesindeki' yayınları çözmüyorsun ya hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Tam senlikmiş işte malum 'teog seviyesindeki' yayınları çözmüyorsun ya hani.

teog seviyesi deneme çözüp normalden yüksek alınca sevinen, kolay denemelerine kolay deyince de anasına sövülmüş gibi çığlık atıp bir de neyi çıkaramadıysa hala peşimden gelip konumda zırlayan salaklar kervanından uzak duruyor diyelim, öylesi daha doğru olur.
  • Kitaplar güzel de son yılım kitabı değil. Mantığını açıklıyor ben de kitap olmasa başka alırdım ama en iyisi 11de falan alıp zamanla incelemek olurdu sanırım

• ygs lys ustunde yazmıyor oyle demen sakın. evet kullanıyorum kitaplar ygslys ye yonelık degıl fakat sındırebılırsen ygslys yı her turlu halletmıs olursun. kitaplar herşeyi ispatlarıyla anlatıyor mesela sayı üzeri 0 neden 1 dir gibi.
  • +1 Benide ekleyen kalıp basanlara. Daha iyisi yok. Hele geometrisi aman Allahım. 600 sayfa üçgen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genova88 -- 2 Şubat 2017; 19:43:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: genova88

+1 Benide ekleyen kalıp basanlara. Daha iyisi yok. Hele geometrisi aman Allahım. 600 sayfa üçgen :)

Hocam soru sayısı nekasar bir kitapta soru sayısı fazla ise mezuna kalınca alınır aslinda

• onemli olan soru cozmek degil konuyu kavramaktir. piyasada tonlarca soru var ama adam gibi konu anlatan cok az kitap var
  • quote:

Orijinalden alıntı: genova88

onemli olan soru cozmek degil konuyu kavramaktir. piyasada tonlarca soru var ama adam gibi konu anlatan cok az kitap var

Hocam onu anladım da soru miktarı iyi mi soru çözmek de lazım konuyu tam anlamak için

• konuyu anlamak ıcın yeterlı sevıyede var
  • Pdf şeklinde problemleri vs. mevcuttu bende en kalıp sorulardan en babuş sorulara kadar yazmış Kendi sitesinde biyografisini okumuştum baya bilgili bi abi
  • İyidir..
  • ygs sonrasında tekrar için 2. fasikülü çıkartacam biraz fazla ama çok begendim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.