Şimdi Ara

Mustafa Kemal Üniversitesi(HATAY)ni Kazananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saol...

Inslah guzEldir .hakikaten mecbur kalanlar universitesi bu mku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: horinmaru

Saol...

Siz hangi şehirden geliyorsunuz?

• muhendislik kazananlar(iskenduruna gidecekler yada orda olanlar )pm atsin whatsapp kuralim

• Yetkili Bi Abi kullanıcısına yanıt
    Yurtta mı kalıyorsun evde mi ? Kiralar felan nasıl sahibinden.com da bakılınca bana uygun gibi geldiler daha uygunada bulunabilinir gibi geldi internette bile öyle ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: mocococo27

Yurtta mı kalıyorsun evde mi ? Kiralar felan nasıl sahibinden.com da bakılınca bana uygun gibi geldiler daha uygunada bulunabilinir gibi geldi internette bile öyle ise

Hocam evde kalıyorum 530 veriyoruz 3 kişi okulun yanında. Mahalleden mahalleye değişir o mesela çarşı merkezde kalan arkadaşlarım 750ye tuttular evi halk genel olarak öğrencilere önyargılı değil ama kiraları biraz yüksek söyleyebiliyorlar

hocam ne okuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckola2009

hocam ne okuyorsunuz

Bilgisayar siz?

• Bana ev arkadaşı lazım hiç yurtta sürünmek istemiyorum
    elektrik-elektronik müh bu sene girdim
  • yukarriiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

Orijinalden alıntı: horinmaru

Saol...

Siz hangi şehirden geliyorsunuz?

Kahraman maras

• Doğma,büyüme İskenderunlu olarak söylüyorum bunu,İskenderun>Antakya.O konuda rahat olun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth Amarth

Doğma,büyüme İskenderunlu olarak söylüyorum bunu,İskenderun>Antakya.O konuda rahat olun yani.

Bizim şehir olarak bir şikayetimiz yok ta üniden şikayetimiz var :) hayır zaten bu puanla iyi bir eğitim beklemiyoruz da genede üni üni olsaydı.Lise gibi tek fakülte bi kaç bölüm üni ortamı olarak kimsenin beklentilerini karşılayacağını sanmıyorum
  • Arkadaşlar içiniz rahat olsun ben 2 tane üniversite değiştirmiş 7-8 şehirde yaşamış bir insan olarak sunu söyleyebilirim(5 yıldır hatayda yasıyorum) düşük puanla girilebilecek en iyi üniversitedir.Hem şehir olarak hem insanlar olarak hatay cok rahattır.Kimse sizin ne yaptıgınıza karısmaz, mini etek giyen kıza herkes öküz gibi bakmaz,insanları rahattır ve sıcaktır ayrıca havasıda sıcaktır ama biraz fazla sıcaktır :D ve denizi vardır, yani içiniz rahat olsun puanınızla yerleşebileceğiniz en iyi yere yerleştiniz.Bu arada bende MKÜ EEM Kazandım ama makıneye gecme ihtimalım var merkezi yatay geçişle, ne oalcak bakalım gorelım.Su anda serinyolda üniversiteye 2dk uzaklıkta bir apartta kalıyorum bilgi almak isteyen arkadas olursa mesaj atsın yardımcı olurum.
  • updullah +++
  • Arkadaşlar benim en yakın arkadaşım mkü petrol doğalgazı kazandı ? iskenderun nasıldır büyük müdür gezilecek bir yeri var mıdır? bar club falan? eğitimi nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Arkadaşlar benim en yakın arkadaşım mkü petrol doğalgazı kazandı ? iskenderun nasıldır büyük müdür gezilecek bir yeri var mıdır? bar club falan? eğitimi nasıldır?

İskenderun antakyadan daha iyidir ortam yaparsan olur,denizi var bar felanda var ama istanbul ortamı beklemesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksolmaz

quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Arkadaşlar benim en yakın arkadaşım mkü petrol doğalgazı kazandı ? iskenderun nasıldır büyük müdür gezilecek bir yeri var mıdır? bar club falan? eğitimi nasıldır?

İskenderun antakyadan daha iyidir ortam yaparsan olur,denizi var bar felanda var ama istanbul ortamı beklemesin

Anladım eğitimi nasıldır?
  • piribarbaros P kullanıcısına yanıt
    1-2 Kıl hoca var onun dışında sıkıntısı yok eğitim 100 üzerinden değerlendirirsek 65-70
  • up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.