Şimdi Ara

Musluktan düşen damlayı çekmek için hangi ayarlar?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: * T U Ğ R A *

@ PHI

YALNIZ ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMAYIN. BU RESİMLER BEST PİC MODU İLE ÇEKİLMEDİ. MAKRO + FLASH KULLANILARAK ÇEKİLDİ.

>Best pic ile çekilmemiş bi de ya
    Vallahi bu kadarını bilmiyordum k790ın

Tebrikler
  • Benimki cep telefonu değil gerçi ama burda fan resmini görünce acayip gaza geldim. Bi resim çekeyim dedim vallaha teknikleri öğrendikçe sıkılıdğım dijital fotoğraf makinamı daha bi seviyorum. bu hafta içinde de inşallah K790i mi alacağım uzun zamandır bekliyorum.

Aşağıdaki fotoyu Kodak CX4300 3,2 MP kamera ile çektim. Fotoğraf makinam 5 seneliktir + öndeki canon marka ışık kırıcı lensi kırıktır hala yaptıramadım ama genede çok güzel çekiyor. Fotoğrafı Oda ışığında MAKRO modunda Auto Flash ile çektim, PC 'im zaten hiç kapanmaz sürekli açıktır fan 2630 devirde dönüyor

Vallaha önceden hiç böyle foto çekmek falan aklıma gelmemişti hatta çekmez diyordum ama siz gaza getirdiniz Bide flash patladığı anda fan sanki duruomuş gibi oluyo çok ilginç ve süper bir olay ya

son bişey diyeceğim, kasam iğrençtir bi modifiye yapayım dedim içine ettim düzeltmeye üşendim sonra

Musluktan düşen damlayı çekmek için hangi ayarlar??

• tabancadan çıkan mermiyide çekermi acaba k790i,yada bunu becerebilecek bi foto makinesi varmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

tabancadan çıkan mermiyide çekermi acaba k790i,yada bunu becerebilecek bi foto makinesi varmıdır

milletin aklına böyle şeyler düşürme katibim,sonu felaket olur Allah korusun,sonra akşama ana haber bültenlerinde...

fakat k790i gerçekten foto konusunda oldukça başarılı telefonlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 6 Haziran 2007; 10:38:16 >
  • arkadaslar akıl var mantık var. bir su damlası musluktan lavaboya inerken(20 -30 cm lik bi yer) zor cekiyoruz-ki bu fan o damlanın kat ettii yoldaki zamanda 1 kere diilde en az 50 devir yapiyor. bence cok sacma bi ornekti arkadasın telini gostermkte..

birde akan suyu herkez ceker. onemli olan damladir..

sonucta inanmiyorum bu olaya. egerki ihtimal yok dogruysa. ben hemen gidip bu teli alıom. daha 2 gun once n72 aldım satıp 20 300 verip tekrar almassam....

iigunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhmnshn -- 6 Haziran 2007; 11:02:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rhmnshn

arkadaslar akıl var mantık var. bir su damlası musluktan lavaboya inerken(20 -30 cm lik bi yer) zor cekiyoruz-ki bu fan o damlanın kat ettii yoldaki zamanda 1 kere diilde en az 50 devir yapiyor. bence cok sacma bi ornekti arkadasın telini gostermkte..

sonucta inanmiyorum bu olaya. egerki ihtimal yok dogruysa. ben hemen gidip bu teli alıom. daha 2 gun once n72 aldım satıp 20 300 verip tekrar almassam....

iigunler

Neden saçma diyorsun ki. Üstte ben mesaj attım, benimki normal fotoğraf makinaıs ve 5 senelik çok da profesyonel bişey dğeil kodak marka ama bak fana nasıl çekmiş.

Eğer lens kalieliyse, makro çekim özelliği kaliteliyse her fotoğraf makinası çeker. Burda püf nokta , Makro çekim + otomatik flash. Fotoğrafı çekerken kendi gözlerimle görüyorum fan sanki durmuş gibi oluyor flash patladığında ki zaten xenon flashın özelliğide budur beyaz ışık dönen cismi durdurmuş gibi yapar o an da da hemen fotoğraf çekilir ve kaydedilir.

Bir örnek daha vereyim fabrikalarda çoğunlukla florasan ampül kullanılmaz motorların olduğu yerlerde falan bunun nedeni ise çalışan motoru beyaz ışık duruypmuş gibi gösterip çalışanın elini falan kaptırmaması için.

K790 da xenon flash var ve cybershot fotoğraf makiansı oalrak geçiyor ben böyle resim çekeceğine inanıyorum. Telefonu alır almaz bunu deniyecem buraya resimlerini koyarım.

Daha önce hiç böyle çekimler denememiştim fotoğraf makinamla burda görüp gaza geldim vallaha 5 sene sonra böyle resim çekiyorum, şahsen çekmez diyordum benim makinam böyle resim fakat meğer makro çekim seçeneğini açmıyormuşum

İşte buda duştan akan su örneği, burda su şakır şakır akıyordu.

Gerçi bunlar cep telefonu ile çekilmiş resimler değil ama ilk defa böyle resim çektiğimden heves edip koydum. Amacım ortalığı karıştırmak değil

• KARDEŞ NE DİYELİM KANIT ORTADA .
    GERİSİ SENİN BİLECEĞİN ........

quote:

arkadaslar akıl var mantık var. bir su damlası musluktan lavaboya inerken(20 -30 cm lik bi yer) zor cekiyoruz-ki bu fan o damlanın kat ettii yoldaki zamanda 1 kere diilde en az 50 devir yapiyor. bence cok sacma bi ornekti arkadasın telini gostermkte..

iigunler
  • quote:

tabancadan çıkan mermiyide çekermi acaba k790i,yada bunu becerebilecek bi foto makinesi varmıdır

k790i onu yapamaz heralde
    ama öyle makinalar var
  • quote:

iigunler

hocam bir k790i alıp faturasıyla birlikte resmini çekmeni bekliyoruz

bu kadar adam yalan söylemiyor herhalde

• arkadaşlar n73 ile hem fan hemde su damlası cekmeye calıştım hem de baya bi denedim ama olmadı k790 nı kutluyorum ve ben her zaman k790 nın n73 den daha iyi resim cektiğini yöylerim n73 resimleri boyuyor gercek rengi vermiyor ama göze iyi gelen rengi veriyor daha canlı renkler veriyor bu arada n73 kullanıcısıyım herşey kaliteli optikle bitmiyor saglam yazılım olması da lazım taktir edersinizki sony nokiadan daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sknxone -- 7 Haziran 2007; 2:38:57 >
  • HELAL OLSUN HOCAM.
    SİZİ TEBRİKEDİYORUM. BU , MERTÇE DUYGULARINIZI YAZABİLDİĞİNİZ İÇİN.

quote:

Orjinalden alıntı: sknxone

arkadaşlar n73 ile hem fan hemde su damlası cekmeye calıştım hem de baya bi denedim ama olmadı k790 nı kutluyorum ve ben her zaman k790 nın n73 den daha iyi resim cektiğini yöylerim n73 resimleri boyuyor gercek rengi vermiyor ama göze iyi gelen rengi veriyor daha canlı renkler veriyor bu arada n73 kullanıcısıyım herşey kaliteli optikle bitmiyor saglam yazılım olması da lazım taktir edersinizki sony nokiadan daha iyidir
  • N73 ün ultra güzel çekilebileceği su damlası şu şekilde,

ama yinede seviyorum ya,

• n95 ile deneyen varmı....
  • su k790 ne telefon ya
    super telefon
    su ana kadar cogu modellı kullandım ama bu modellı kullanmadım
    d900le dusuk modda denedım bole cektı k790 la yarısamaz hareketlı cısımlerı cekmede
    ama gunduzlerı guzel cekıyor onuda eklıyecem

• k790/k800/k810 gibi teller bu tür fotoları çekebiliyor, tuğra abinin çektiği fotolarda bi oynama yok (kendisi belirtmiş zaten yinede eklemek istedim

@katibim
    yanılmıyorsam nikon d100 ile tabancadan çıkan mermiyi çekebiliyorsunuz. iskambil kağıdını ikiye ayırırken çekilmiş fotoları bile var hayran kalmıştım izlerken yabancı kaynaklı bi sitede görmüştüm
  • İNANIN BANA BİR TABANCAM OLSAYDI ONUDA DENERDİM

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

k790/k800/k810 gibi teller bu tür fotoları çekebiliyor, tuğra abinin çektiği fotolarda bi oynama yok (kendisi belirtmiş zaten yinede eklemek istedim

@katibim
    yanılmıyorsam nikon d100 ile tabancadan çıkan mermiyi çekebiliyorsunuz. iskambil kağıdını ikiye ayırırken çekilmiş fotoları bile var hayran kalmıştım izlerken yabancı kaynaklı bi sitede görmüştüm

ben onları hep photoshop olarak düşünmüştüm yumurtayı delmesi falan

http://www.youtube.com/watch?v=Oz03CT6eOrM

• yaa yemin ederim cok ince ayrıntılara takılıyorsunuz...

bu kadar cok şey istemeyin telefonlardan bunları yapabilmek için FOTOĞRAF MAKİNELERİ cıktı cok önceden.
  • Takılmak değil bunlar eğlence bizim için forumda arasıra can sıkıntısı olabiliyor e oluncada telefonları alıyorz elimize bu tür topiclerde gövde gösterisi yapıyoruz tabiri caizse...Az sonra dönen vantilatör fotoları çekmeye deneyeceğim w800i ile bakalım neler çıkacak ortaya
    quote:

Orjinalden alıntı: thekodz

yaa yemin ederim cok ince ayrıntılara takılıyorsunuz...

bu kadar cok şey istemeyin telefonlardan bunları yapabilmek için FOTOĞRAF MAKİNELERİ cıktı cok önceden.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.