Şimdi Ara

Muslera Galatasaray'da (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
891
Cevap
1
Favori
44.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun.
  • Transfer bitti hepimizin gözü aydın.

Başkan gün olarak sözünde duramasa da dünyaca ünlü kaleci sözünde durmuştur. Onu da ben klüp yöneticiliğindeki acemiliğine veriyorum. Transferlerde son anda çıkan pürüzleri, aksaklıkları göze almadan açıklama yaptı.
    İnşallah felaket tellallığına erkenden başlayan arkadaşların biraz olsun içini rahatlatır.
  • Hoşgeldin Aslanım...

Muslera Galatasaray'da
  • Bu gece Uruguay -peru maçını izlemek gerek
  • Arkadaşlar resmi sitede daha yayınlanmadı sanıyorum. Reyes, Forlan da olduğu gibi üzülmeyelim sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Arkadaşlar resmi sitede daha yayınlanmadı sanıyorum. Reyes, Forlan da olduğu gibi üzülmeyelim sonra...

Cana, Lazio ile sözleşme imzaladığı için kesin diyebiliriz artık.
  • quote:

Arkadaşlar resmi sitede daha yayınlanmadı sanıyorum. Reyes, Forlan da olduğu gibi üzülmeyelim sonra...

Bu ayrı renkdaşım... Öbürleri görüşmeler başladı denmişti. Bu ise iki oyuncunun takası gündemdeydi ve sonuçlandı. Bugün canlı yayında Cana'da açıkladı menejeride açıkladı. Muslera ile takasın sonuçlanması üzerine Cana Lazio'ya Muslera Galatasaray'a dendi. Hatta menejeri dedi ki Galatasaray çok iyi bi kaleci aldı hayırlı olsun falan diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Bu ayrı renkdaşım... Öbürleri görüşmeler başladı denmişti. Bu ise iki oyuncunun takası gündemdeydi ve sonuçlandı. Bugün canlı yayında Cana'da açıkladı menejeride açıkladı. Muslera ile takasın sonuçlanması üzerine Cana Lazio'ya Muslera Galatasaray'a dendi. Hatta menejeri dedi ki Galatasaray çok iyi bi kaleci aldı hayırlı olsun falan diye...

Dostum malum bu konularda sıkıntılı bir transfer sezonu geçiriyoruz, resmi sitede görmeden inanmak istemiyorum. Ama öyle diyorsan da hayırlı olsun diyelim... Senenin en iyi transferi diyebiliriz heralde

• İnş baska bir takıma kaptırmayız .
  • menejer kim ya..Futbolcusunun transfer görüşmelerini resmi vekili olarak yapan kimse. Ne bilir o Galatasaray ın Muslera ile anlaşmasını. Cana Lazio ile anlaştı. Bu doğru. Lazio da takasta Muslerayı Gs ye verme konusunda takasta anlaştı. Bu da doğru. Peki ya Muslera Galatasary ile anlaştı mı? Bunu bilen yok. Futbolcunun bonservisini versende futbolcu istemezse onu zorla başka takımla anlaşmaya zorlayamazsın. Muslera gelmek istemezse Lazio Cana için bonservis öder iş biter. Zaten Lazio Bonservisi ile birlikte taaa Ocak ayından beri Cana yı istiyodu. Bu iş bitse kulüp resmi siteden açıklardı. Herif Copa America da. O şimdi aklınca burda harikalar yaratırsam belki premier lige falan giderim hesapları yapıyor. Bu transfer bitmiş falan değil bence.. Son sözü Muslera söyler. Bu da Temmuz sonuna kadar uzayabilir.
  • copa amerika maçlarını nerden izliyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: IR0N

copa amerika maçlarını nerden izliyosunuz

"A Haber" Kanalı naklen yayınlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IR0N

copa amerika maçlarını nerden izliyosunuz

Atv haber veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Transfer bitti hepimizin gözü aydın.

Başkan gün olarak sözünde duramasa da dünyaca ünlü kaleci sözünde durmuştur. Onu da ben klüp yöneticiliğindeki acemiliğine veriyorum. Transferlerde son anda çıkan pürüzleri, aksaklıkları göze almadan açıklama yaptı.
    İnşallah felaket tellallığına erkenden başlayan arkadaşların biraz olsun içini rahatlatır.

Hala içim rahatlamış değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: pape

senin muntari ile görüşmelerinden çok daha iyidir
    quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

"Bir grubumuz Brezilya'da" Fatih Terim. Fabiano ile görüşüyorlarmış.

• resmi olarak aciklansinda
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun mu demiş? Menajeri Türk müymüş Muslera'nın?

• quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

quote:

Onu Cana'nın menajeri dedi, evet, Türk.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

quote:

Onu Cana'nın menajeri dedi, evet, Türk.

Anladım hocam

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.