Şimdi Ara

müş. hiz. direk bağlanma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7000 i arıyoruz robot konuşup duruyor. canlı kişiye nasıl bağlanacağız. yapacakları işin içine edeyim bu nasıl iştir?

• Hocam şaka amaçlı bu konuyu açmadıysanız ciddi cevap vereceğim aradığınız numara müşteri hizmetleri numarası değil sesli yanıt sistemi numarasıdır
    müşteri hizmetleri numarası vodafone için 542 veya 4440542 dir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juske -- 11 Ekim 2013; 14:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juske

Hocam şaka amaçlı bu konuyu açmadıysanız ciddi cevap vereceğim aradığınız numara müşteri hizmetleri numarası değil sesli yanıt sistemi numarasıdır

yok bilmiyordum valla. 542 yi arayınca bu numarayı arayın para ödemeyin diyor. aynı hizmeti veriyoruz diyorlar. deseler ya en başında o hattı ararsanız sadece robotlar çıkar diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Hocam şaka amaçlı bu konuyu açmadıysanız ciddi cevap vereceğim aradığınız numara müşteri hizmetleri numarası değil sesli yanıt sistemi numarasıdır

yok bilmiyordum valla. 542 yi arayınca bu numarayı arayın para ödemeyin diyor. aynı hizmeti veriyoruz diyorlar. deseler ya en başında o hattı ararsanız sadece robotlar çıkar diye.

İşlemler için 7000 evet *7000# ve *3636# de bu işlemleri yapıyor ama mh 542 arayın herangi bi menüden 0 ı tuşlayın direk bağlanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

İşlemler için 7000 evet *7000# ve *3636# de bu işlemleri yapıyor ama mh 542 arayın herangi bi menüden 0 ı tuşlayın direk bağlanırsınız

teşekkürler dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

adam gibi açıklama yapmıyorlar ki. bu numara bedava burayı arayın diyorlar. ondan sonra gerisini dinlemiyor insan zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.