MS hastasıydı 1 yıl once haberini alınca çok üzülmüştüm bugün de hastalığını hayranlarına duyurup sonisphere konserinin ardından grubu bırakacağını açıklamış :/ pentagramın şu dakikadan sonra tadı tuzu kalır mı bilmem ama benim için o gruptaki en efsane isimdi murat ilkan... yazık oldu allah şifa versin dicem ama hastalığın tedavisi de yok ama çok ağır değil durumu en azından onu biliyorum komşumuz cerrahpaşada başhekim yardımcısı sürekli soruyorum durumunu kötü anlamda ilerleme yok ama hastalığın tam tedavisi de yok diyor :/
sanırım bu pentagram adına ondan aldığım son özel armağan olacak :/
umarım iyileşir.o olmassa tadı tuzu kalmaz be hacı
ms?
ogün sanlısoya kapı açıldı işte...
Offfffff! Murat İlkan'sız olmaz. Umarım iyileşir ve geri döner.
@vişne
MS hastalığı ile ilgili bilgiyi netten bulabilirsin
@melih
bırakıyormuş artık iyileşse de donmez gibi :S
annem bu hastalaigi senelerdir cekiyor,dusman basina vermesin Allah.Murat ilkana da gecmis olsun
çok beter bir hastalık gerçekten allah düşmanımın başına vermesin..
ben ogün'ün pentagramın başına geçmesini pek doğru bulmuyorum açıkcası ses olarak murat ilkan çok daha üstün ayrıca bence ogünde pentagramın havasını yakalayacak potansiyel yok kim doldurur murat abinin yerini bilinmez ama pentagram ağır bir yara aldı o açık
O adam Türk Metalinin başına gelmiş gelece en iyi şeydi..Yerini anca Ogün ü getirirler onun da yeterli olduğunu sanmıyorum..
Kaç yıldır albüm çıkarmıyolar zaten sakin olun.
@matt kesinlikle aynı fikirdeyim
@narrator farkeder mi? albüm çıkarmıyorlar ama konserlere hala çıkıyolar
hadi ya allah kahretsin. o adamın pentagramı geçtim müzik için yapacağı daha çok şey vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: Matt Heafy*
O adam Türk Metalinin başına gelmiş gelece en iyi şeydi..Yerini anca Ogün ü getirirler onun da yeterli olduğunu sanmıyorum..
+1
ayrıca ogün gelmez. çok isterim gelmesini ama gider o pop yapar. töbe ya.
BU ALEMİ GÖREN SENSİN
quote:
Orijinalden alıntı: Canis Lupus
hadi ya allah kahretsin. o adamın pentagramı geçtim müzik için yapacağı daha çok şey vardı.
müziğe murat ilkan akustik konserleriyle devam edecekmiş solo olarak yani
hee. o zaman bahaneyle bırakıyo pentagramı bence.
quote:
zannetmiyorum bahaneyle olsun MS kolay bir hastalık değil benim arkadaşımın babası da MS hastası tuzlada kumanya teslimatçısı olarak çalışıyodu edirneye giderken direksiyonda sağ bacağının aniden iptal olduğunu anlatmıştı geçenlerde yani belki konser sırasında sahnede fenalaşmasından ve gündem oluşmasından çekiniyodur çok mütevazı ve saygılı bir insan çünkü sağlığıyla gündemde yer almak istemeyeceğinden eminim
quote:
Orijinalden alıntı: chuck billy
quote:
zannetmiyorum bahaneyle olsun MS kolay bir hastalık değil benim arkadaşımın babası da MS hastası tuzlada kumanya teslimatçısı olarak çalışıyodu edirneye giderken direksiyonda sağ bacağının aniden iptal olduğunu anlatmıştı geçenlerde yani belki konser sırasında sahnede fenalaşmasından ve gündem oluşmasından çekiniyodur çok mütevazı ve saygılı bir insan çünkü sağlığıyla gündemde yer almak istemeyeceğinden eminim
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme