Herkeze MErhaba Arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtıyım aranıza yeni katıldım, İsmim Mete . Forumunuzu Uzun süredir takip ediyorum. Öncedende üyeliğim vardı ama neredeyse 1.5 senedir girmedim silinmiş.. Geliyim sorunuma ; Arkadaşlar Ben MupieX ile Oyuna Girdim tmm çalışıyo.. Fakat Herkez Çalıştırmasını fln anlatmış. Neler yapabileceğimizi ve nasıl yapabileceğimizi anlatmamış kimse. Bu Mupiex ile oyuna girdikten sonra neleri nası yapabiliriz? Güzel bi şekilde anlatan Cep Tel Nosunuda yazsın turkcell 30 kontör atıcam. Şimdiden Teşekkürler..
bu forumda hack yasak ama hevesin kırılmasın yazıyım bir kaç şey Trade hack Sahte item Belli aralıkta otomatik kasma Işınlanma bir kaç ayarlamayla önüne gelene cızma Belli aralıkta ADam öldürme ve Mupie X in Başka pach leri vardir bunlarlada değişik şeyler yapabilirsin. benim bildiklerim bunlar
quote:Orjinalden alıntı: Magicmete Herkeze MErhaba Arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtıyım aranıza yeni katıldım, İsmim Mete . Forumunuzu Uzun süredir takip ediyorum. Öncedende üyeliğim vardı ama neredeyse 1.5 senedir girmedim silinmiş.. Geliyim sorunuma ; Arkadaşlar Ben MupieX ile Oyuna Girdim tmm çalışıyo.. Fakat Herkez Çalıştırmasını fln anlatmış. Neler yapabileceğimizi ve nasıl yapabileceğimizi anlatmamış kimse. Bu Mupiex ile oyuna girdikten sonra neleri nası yapabiliriz? Güzel bi şekilde anlatan Cep Tel Nosunuda yazsın turkcell 30 kontör atıcam. Şimdiden Teşekkürler.. Forumda bunlar yasak
quote:Orjinalden alıntı: Magicmete Herkeze MErhaba Arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtıyım aranıza yeni katıldım, İsmim Mete . Forumunuzu Uzun süredir takip ediyorum. Öncedende üyeliğim vardı ama neredeyse 1.5 senedir girmedim silinmiş.. Geliyim sorunuma ; Arkadaşlar Ben MupieX ile Oyuna Girdim tmm çalışıyo.. Fakat Herkez Çalıştırmasını fln anlatmış. Neler yapabileceğimizi ve nasıl yapabileceğimizi anlatmamış kimse. Bu Mupiex ile oyuna girdikten sonra neleri nası yapabiliriz? Güzel bi şekilde anlatan Cep Tel Nosunuda yazsın turkcell 30 kontör atıcam. Şimdiden Teşekkürler.. hade bi yanns yapıp hack den bahsediosun bide rüsvet teklif edio adam yafs bu kadarmi düstük be arkadaslar birakin su hack i mack i