Şimdi Ara

MÜNEVVER KARABULUT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abartmışsınız bi an tırstım videoyu açmayım dedim açtığımda sadece kafası bir poşete sarılıydı. atkının yanındaki el mi ip mi anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Ozan

abartmışsınız bi an tırstım videoyu açmayım dedim açtığımda sadece kafası bir poşete sarılıydı. atkının yanındaki el mi ip mi anlayamadım.

Boşver görme zaten böyle şeyleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

sizin neyiniz var hepiniz katledilen zavallı kızın bi parçasını görme telaşındasınız

+1
  • El sandığınız şey atkının ipi..

Gitar kutusunun içindeki poşettede cesedin kafası var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: S Line

La nerde görüyosunuz saniyeleri söyleyin.

Üçüncü gözünüz mü var anlamadım.

elleri son şeyde fotoğraf gibi dın dın dın şeklinde gösteriyo sağ üste doğru görür görmez kapattım kafayıda gördüm gibide saniye bakmadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 23 Mayıs 2010; 12:54:26 >
  • bi şey yok ya
  • kafası bi tane çantaya zoom yaptığında gözüküyo 55. saniyeden falan izleyin dikkatle.
  • Oğlum hiç biş iyok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

Manyak mısınız?
    Ha çıktı ha çıkacak diye 3 4 dakika izledim.Yok arkadaş hiçbir şey..

+1
  • kızdan istemiştir kızda yok evlenmeden olmaz demiştir , sonra kafasını kesmiş işte cocuk cok fazla kurtlar vadisi izlemiş yada saw
    Racon değil kafa kesim uleeeen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

kızdan istemiştir kızda yok evlenmeden olmaz demiştir , sonra kafasını kesmiş işte cocuk cok fazla kurtlar vadisi izlemiş yada saw
    Racon değil kafa kesim uleeeen
    çok komiksin
  • kafası gitar kutusunda bırseye sarılmış. full vıdeosu var 45 dakıka suruyor fakat daha ınternete dusmedı sanırım..Sadece sunu söyleye bılırım..O manyak 1 ömür çıkarılmamalı devlet ailesinin mal varlığına el koymalı ve kanaltürk kapatılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İSYAN_ATEŞİ -- 23 Mayıs 2010; 13:28:38 >
  • Bu mynet'te nasıl bir platform oldu anlamak mümkün değil. Aradan aylar geçmiş bu görüntüleri yayınlamanın alemi nedir. Hiçmi düşünmüyorlar kızın ailesini. Burdan reyting elde etmeye çalışmak ne kadar ahlaka sığar. Zaten video nun yorumlarında küfrün haddi hesabı yok. Bu sitenin yöneticisi yokmu yahu? Kanaltürk'de bunu TV yayınında verdiyse onada yazıklar olsun, böyle habercilik olmaz.
  • eller gözüküyor arkadaşım çöp kutusunun sağ altında bi sn de gösteriyor ancak hangi saniyesi bakamdım.
  • o zenginlikdeki bi cocugun bu cinayetdeki amacı neydi cok merak ediyorum
  • eller valizin içinde değil mi ? yanılmıyorsam valiz de kapalıydı.Yanlış görmüş olmayasınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 23 Mayıs 2010; 22:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazantc

o zenginlikdeki bi cocugun bu cinayetdeki amacı neydi cok merak ediyorum

kedinin başına ya meraktan ya da tarraktan gelirmiş,bela ...
  • hay münevverinizi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgLoTr_

+1
  • bu gazetecilik değil tamamen adilik
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.