Şimdi Ara

münazara için yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün okulda seçmeler yapıldı okulun münazara takımına seçildim. 2-3 hafta sonra asıl münazara var. taktik verebilir misiniz tecrübeli olanlar. daha hangi stilde olucak bilmiyorum ama ingiliz stili olur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 29 Mart 2013; 17:35:45 >

• konunuz ney
  • Konu nedir, siz hangi görüşü savunacaksınız?

▪Verilen sürede görüşünüzü savunurken beden dilinizi iyi kullanın. Eğer ilk konuşan siz olmazsanız sizden önce karşıdan konuşan rakibinizin iddialarını mantık ve saygı çerçevesinde sakince çürütmeye çalışın. Jüriden ++ puan demek bu.

Bu şekilde geçen yılki okul münazara yarışmasında 16 sınıf arasından biz kazanmıştık. Hem de okul tarihi boyunca bu yarışmayı kazanan ilk 10. sınıf olup, okul tarihine geçmiştik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

Konu nedir, siz hangi görüşü savunacaksınız?

▪Verilen sürede görüşünüzü savunurken beden dilinizi iyi kullanın. Eğer ilk konuşan siz olmazsanız sizden önce karşıdan konuşan rakibinizin iddialarını mantık ve saygı çerçevesinde sakince çürütmeye çalışın. Jüriden ++ puan demek bu.

Bu şekilde geçen yılki okul münazara yarışmasında 16 sınıf arasından biz kazanmıştık. Hem de okul tarihi boyunca bu yarışmayı kazanan ilk 10. sınıf olup, okul tarihine geçmiştik.

konu belli değil. münazaradan 20dk önce verilecekmiş sanırım konular.

bide bi hafta öncesinden belki muhtemel konular verilebilir bilmiyorum. sakin olma konusunu uygulamaya çalışacağım teşekkürler :)

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok açık soru lütfen yardım?
    10 yıl önce açıldı
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    Kaynak İçin yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.