Şimdi Ara

multivision canalları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • multivision kanalları gittimi bunun gibi birçok kanal gitti artık uyduda şifreli kanal izleyemiycekmiyiz bilgisi olan yazsın

• x dream var baba gıbı o kanal hepsınden bes kat daha iionu ızle
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyundelisi

multivision kanalları gittimi bunun gibi birçok kanal gitti artık uyduda şifreli kanal izleyemiycekmiyiz bilgisi olan yazsın

tps kanallari 5-10 dk bir sifre degistirmektedir seyretmek icin son sifreleri girmeniz gerekir...daha fazla bilgi vermek yasak bu forumda...
  • Arada bir şansına açık da denk gelebilir
    Bana öyle bir kaç kez oldu
    3-4 dk sonra hemen dondu
  • gitti
  • şifre dediğin keymi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyundelisi

şifre dediğin keymi oluyor

evet aynı şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda güncel keylerle ve gerekli küçük yazılımlarla herhangi bir sorun yok. Internet'te bu yazılımları ve keyleri bulabilirsiniz, buradan bu tarz bilgiler almak-vermek yasak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Şu anda güncel keylerle ve gerekli küçük yazılımlarla herhangi bir sorun yok. Internet'te bu yazılımları ve keyleri bulabilirsiniz, buradan bu tarz bilgiler almak-vermek yasak.

sadece şunu sorayım.şimdi keyler sabit mi?yoksa yine 10 dakika meselesi devam ediyo mu?ceza nedeniyse dikkate alma.ne zamandır ilgilenmiyorum uyduyla ondan sordum.
  • EMU'nun son versiyonu ve güncel keylerle izleyebilirsin ancak. Keyler de yarım saatte bir değiştiği için sürekli güncellemen lazım. Yani bir değişiklik yok daha..
  • teşekkürler.demek ki biraz daha x dream takılcaz
  • Şimdilik öyle olacak gibi görünüyor sizin açınızdan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Arada bir şansına açık da denk gelebilir
    Bana öyle bir kaç kez oldu
    3-4 dk sonra hemen dondu

• Ya Elinizin Altında Net var..ne grek var Böyle Kanallara
  • .NET olsa n'olacak Blu, sonuçta kanaldan izlemek gibisi yok..

Eğer Internet'teki online yayınlardan bahsediyorsan bende 2048 KBPS ADSL yok maalesef. 512 ile idare ediyoruz, o da yetmiyor zaten..
  • Yoh Yaw Kanal manal Değil,Siteler Var..

Ayrıca Nasıl 512 var? Sınırsızmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 11 Ağustos 2006; 4:13:04 >
  • Sınırsız 512.

Ayrıca herhangi bir anti-virüs ya da firewall gibi güvenlik programı kullanmıyorum. O yüzden o tarz sitelerde işim olmaz. Genelde CD ve kanalları tercih ederim..
  • Valla Bende de 256 Var..Kanallar Bizi bozar..Kendi Tercihime Göre Aksiyon Seçerim ben

• quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Valla Bende de 256 Var..Kanallar Bizi bozar..Kendi Tercihime Göre Aksiyon Seçerim ben

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.