Şimdi Ara

Multiplay3r Mu Online Season 6[6000exp][80 drop] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: inspiretr

quote:

Orijinalden alıntı: dpXqb

benim karakterimin str si sıfırlandı. 65536 yapmıştım (siteden) oyuna girdiğimde sıfırlanmıştı. oyunun forum sitesinde de ilgili konuyu göremedim. Bu konuda acaba yardım olabilir misiniz?..

Karakterinizin adini atarsaniz ilgilenebilirim sitede 65000 max stat 65000 den fazla basmayiniz

tamam hallettim. ilgilendiğiniz içinde ayriyetten teşekkürler. Sitenin rankings tablosunda 90k eng 70k viti olan karakterler var :S 1., 2. ve 3. nün de statları 65536

quote:

quote:

benim karakterimin str si sıfırlandı. 65536 yapmıştım (siteden) oyuna girdiğimde sıfırlanmıştı. oyunun forum sitesinde de ilgili konuyu göremedim. Bu konuda acaba yardım olabilir misiniz?..

Karakterinizin adini atarsaniz ilgilenebilirim sitede 65000 max stat 65000 den fazla basmayiniz

tamam hallettim. ilgilendiğiniz içinde ayriyetten teşekkürler. Sitenin rankings tablosunda 90k eng 70k viti olan karakterler var :S 1., 2. ve 3. nün de statları 65536

Site 32k destekliyor ordakiler sizi yaniltmasin yakinda duzeltilcek

• hocam serveriniz hayırlı ugurlu olsun. Su Anda Clienti İndiriyorum Fakat Baktıgım Kadarıyla Gördügüm 2 Eksigi Söylemek İsterim ;

1) Bildiginiz Üzere Su An Tüm Serverlerde Vote Sistemi Var. Sizdede Var Fakat Ben Gelen Kredileri Nerde Harcıyacagız Onu Göremedim. Visit Shoptan Gercek Parayla İtem alınıyor halbuki Biz Vote İle Gelen Kredilerle Webshoptan Alısveris Yapmak İstiyoruz.

2) Client Full Var Saolasınız ama Full Yerine Kücük Bir Patch Atsaydınız ? Bende Full Paket Vardı Kotamıza Yazık.

Saolun Güzel Bir Server Gibi Kapanmaz İse Dahada Güzel Olur. Cilent İnsin Begenirsem Bizim Cemaati Cekerim Buraya

Orijinalden alıntı: byajan

hocam serveriniz hayırlı ugurlu olsun. Su Anda Clienti İndiriyorum Fakat Baktıgım Kadarıyla Gördügüm 2 Eksigi Söylemek İsterim ;

1) Bildiginiz Üzere Su An Tüm Serverlerde Vote Sistemi Var. Sizdede Var Fakat Ben Gelen Kredileri Nerde Harcıyacagız Onu Göremedim. Visit Shoptan Gercek Parayla İtem alınıyor halbuki Biz Vote İle Gelen Kredilerle Webshoptan Alısveris Yapmak İstiyoruz.

2) Client Full Var Saolasınız ama Full Yerine Kücük Bir Patch Atsaydınız ? Bende Full Paket Vardı Kotamıza Yazık.

Saolun Güzel Bir Server Gibi Kapanmaz İse Dahada Güzel Olur. Cilent İnsin Begenirsem Bizim Cemaati Cekerim Buraya

Dediklerinizi server ilerledikce yapicaz acikcasi daha server reklamini yapmadik suan daha onemli yapilmAsi gereken ayarlar serverimizin uzun sureli olacagina guvendigimiz icin ilerleyen zamanlarda vote and win gibi sistemler kurulucak yaptigimizi en iyi sekilde yapmak istiyoruz ilerleyen zaman icerisinde ufak tefekde olsa eksikliklerimiz var bunlari bizde biliyoruz sizlerinde destekleriyle hepsinin ustesinden gelicez serverda iyi vakit gecirmeniz dilegi ile multiplay3r mu online ekibi...

• evet server güzel gibi webshop olayını + zen bugunu ortadan kaldırdınızmı simdilik bi sorun olmayacak gibi :) size kolay gelsin takipteyim her gün umarım zen bugunu hemen düzeltirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ialaybeyi -- 1 Ocak 2012; 3:39:06 >
  • kardesim nikin nedir ? benim nikim HayatAdami ; Su An Soul Master Oynuyorum Fakat Summonerde Acabilirim Belli Etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KuB4RM4N_

Hayırlısı Olsun ßasarıLar

Tesekkurler.

Orijinalden alıntı: byajan

kardesim nikin nedir ? benim nikim HayatAdami ; Su An Soul Master Oynuyorum Fakat Summonerde Acabilirim Belli Etmez

Nickim Tyrannus ama bir kaç gündür girmiyorum...

Orijinalden alıntı: Wphiree

Bu serverda 55 reset kastıktan sonra anladım ki. bu serverda oynanmaz arkadaşlar!

Lutfen bu tarz gereksiz yorumlarla basligi kirletmeyelim varsa bi sikayetiniz yaparsiniz ilgilenilir yok serveri beyenmezseniz nedeniyle birlikte yazar oyunu silersiniz bu tur yorumlarla ne sizin istediginiz serverlar olur nede serverlarin uzun sureli olmasinda yardimci olursunuz daha sonrada turk server yok diye yakinirsiniz.Sizde bize yardimci olmazsaniz biz size hicbirsey yapamayiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Bu serverda 55 reset kastıktan sonra anladım ki. bu serverda oynanmaz arkadaşlar!

Lutfen bu tarz gereksiz yorumlarla basligi kirletmeyelim varsa bi sikayetiniz yaparsiniz ilgilenilir yok serveri beyenmezseniz nedeniyle birlikte yazar oyunu silersiniz bu tur yorumlarla ne sizin istediginiz serverlar olur nede serverlarin uzun sureli olmasinda yardimci olursunuz daha sonrada turk server yok diye yakinirsiniz.Sizde bize yardimci olmazsaniz biz size hicbirsey yapamayiz.

Biraz baktım oyunada +15 setler felan israillilerde bi kirlilik var oyunda

- MSI GT72 2QD Dominator Kullanıcısı -
    Intel Core i7-4720HQ || NVIDIA GeForce GTX970M 6GB || 16GB DDR3L 1600MHz || SuperRAID 256GB SSD || 1TB 7200Rpm HDD || 17.3" Full HD
    Cooler Boost 3 || SteelSeries Engine || Audio Boost 2 || Killer Ethernet + Wifi

• quote:

quote:

benim yaptığım başlığı kirletmek değil. oynayacak kişilere ön bilgi vermek. 55 res attım statlarımı fulledim. ama 20 rr li israilli beni kesiyor.

sen bize yardımcı olmadınız diyorsun. sana bunları ilk anlatan kişi kimdi. kendki kurduğun serverdan haberin yoktu.

gm kundun +7 drop yapıyor diye kovmadınız mı eXies i??

ben oyuncuyum esiklikleri söylüyorum sen verilen o setleri geri alamam diyorsun. bildiğin bana karşı elin israillisini savundun onlardan setleri almadın.

• +15 setler 2. Admin tarafindan silindi gozden kacan vardir ama pek sanmiyorum onlarda benim basimin etini yediler setleri geri verin diye..... +15 setli adam olmamasi gerek suan oyunda

Orijinalden alıntı: i_yilmaz64

alttaki server dc veriyor

Dun 1 saat lik bir problem vardi ama suan gayet duzgun calisiyor.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.