Bildirim
multimedia speler tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bütçeniz ne kadar ? -
100 euro civarinda ama dts ses formati ile matroska video formatini mutlaka oynatsin simdiki onlari oynatmiyo ondan yenisini alcam -
hocam siz dışarda msınız? yani ürünü Türkiye'den mi yoksa (sanırım hollanda) dan mı alacaksınız? -
evet hollandadan alacagim arastiriyorum ama digerini lairken fazla arastirmadim hata ettim simdi etmek istemiyorum alacagimmultimediaya 2tb lik diger multimediayi bagliyicagim -
sizin oralardaki fiyatları bilemem ama egreat r6a-II var onu araştırın. burda fiyatı uygun onun. ama sizin oralarda fiyatlar nasıl olur onu bilemiyorum. bir de western digitalin '''WD Live streaming''' diye bir modeli gelecek diyorlar yakın zamanda o da fiyat açısından uygun olacak deniyor. -
ilk yazdigini arastirdim tam benlik fiyatida uygun 80 euro civarinda tek korkum 2 tb lik hd yi baglayinca gorurumu bi problem olmaz dimi -
quote:
Orijinalden alıntı: Ruhname
ilk yazdigini arastirdim tam benlik fiyatida uygun 80 euro civarinda tek korkum 2 tb lik hd yi baglayinca gorurumu bi problem olmaz dimi
o tür şeylerden korkmayın. her türlü hdd yi görürler ve her türlü formatı oynatırlar. sadece bluray iso ları oynatabilceğinden şüpheliyim -
bilgilerin icin tesekkurler yarin siparis vercem -
quote:
bilgilerin icin tesekkurler yarin siparis vercem
rica ederim. -
hollandada bu modeli bulabildim Egreat EG-M34A bu nasil bisi isimi gorurmu digerinden yok burda bide bu var Dune HD TV-101 hangisini tavsiye edersin -
quote:
hollandada bu modeli bulabildim Egreat EG-M34A bu nasil bisi isimi gorurmu digerinden yok burda bide bu var Dune HD TV-101 hangisini tavsiye edersin
m34 almyın bu artık alınmaz. tv 101 için de şunu söyleyeyim size, tek usb çıkışı var. ancak usb hub da alırsanız birden fazla hdd bağlayabilirisniz. bir de optik çıkışı da yok o modelin. -
optic cikis ne ise yarar bide m34 cokmu kotu fiyati baya uygun geldi banada amaegerisimi gormesse olmaz tabi -
eski model olduğu için diyorum almayın diye. yarın öbürgün bakarsınız bazı dosyaları oynatmamaya başlarsa üzülürsünüz. optik çıkış ise şu işe yarar. optik çıkışa sahip ses sisteminiz varsa onu bağlama şansınız yok. -
siz baktığınız siteyi yazar msınız ben bakayım oraya.. -
http://www.hdsupplies.nl/nl/eg-m34a.html
buyur burdan baktim digeride aynisiteden buldum ikisinede burdan bakiyorum -
birçoğu yabancı bana marka olarak, ama ordan size 2 tane modeli tavsiye edebilirim.
http://www.hdsupplies.nl/nl/dune-hd-tv-101.html ya bunu alın (ama dediğim gibi optik çıkışı yok bunun ve b 1 tane daha hdd eklemeyi düşünürseniz usnb çoğaltıcı almalısınız.)
ya da eğer çıkabiliyorsanız
http://www.hdsupplies.nl/nl/dune-hd-lite-53d.html bunu alın derim.
egreat m34 tamam uygun fiyatlı ama eskimodel onu almayın artık. yeni bir model alın. en yenisi tv 101
-
Audio #0 : AC-3 at 192 Kbps
bu hangi ses formati
Format : Matroska at 12.9 Mbps
Length : 8.06 GiB for 1s 29dk 31s 979ms
Video #0 : AVC at 11.5 Mbps
Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 23.976 fps
Audio #0 : AC-3 at 192 Kbps
Infos : 2 kanal, 48.0 KHz
Language : tr
Audio #1 : DTS at 1 152 Kbps
Infos : 6 kanal, 48.0 KHz
Language : en
bu filmi bu cihazlarla izleyebilrimiyim bi sorun olurmuu -
evet izleyebilirsiniz. bildiğiniz ac3 ve dts ses formatları bunlar. -
tesekkurlerr
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X