Şimdi Ara

multijet doblo enjektör uyarısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 1.3 multijet fiat doblo combi aracımız var. kullanım klavuzunda resimdeki sarı alan içerisine aldığım enjektör uyarı simgesinin kontak açıldığında birkaç saniye sonra sönmesi gerekir, sönmezse arıza olduğu yazıyor. bizde kontak açıkken bu simge hiç sönmüyor, sadece araç çalışınca sönüyor.

şimdi kullanım klavuzu mu hatalı gerçekten bir hata mı var? kontağı açınca sönmesi gerekir mi?

multijet doblo enjektör uyarısı?

• servise gösterseniz? aracın beynindede sorun olma olasılıgı var. normalde kontağı açınca bi kaç zaman sonra söner. geçte olsa sönmesi gerekir. sizmi yeterli zamanı tanımıyorsunuz acaba. enjektördede sorun olsa araç düzgün çalışmaz yani
  • Motor ariza isigi hocam o. Enjektor disinda baska sebeblerden dolayi da yanabilir. Motor calisdigin da sonuyorsa problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz araci yeni satin aldik o yuzden onceden sonuyormuydu bilmiyorum. yarim dakika kadar bekliyorum sonmuyor. servise goturmeden once biraz bilgi sahibi olabilmek icin sordum.

sanki rolantide arac biraz titreme yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 20 Mayıs 2012; 0:48:58 >
  • Hayirli olsun araciniz. Daha once kullandigim dizel 307 de ayni sekilde motor calismadan sonmuyordu. Bence bunun icin servise gitmeye gerek yok ama bakim icin gididecekse bunu da soylersiniz. Titreme de bogaz kelebegi kirlenmis olabilir.

• tesekkur ederim.

arac bakima bu ay girmis. 2100 liralik bakim yapmislar. sanirim bir sorun olsa gorulurdu ama kullanim klavuzunda sonmesi gerekir yazinca kafam karisti.

• Can sikmaya gerek yok hocam bence. Icin rahat etmiyorsa yetkili servise gotur baksinlar. Bence hic gerek yok, bakimi da yeni yapilmis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford fiesta motor arıza lambası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiat fiorino aracım var fiat modellerinde o ışık araç çalışmadan asla sönmez . asıl sönerse bir servise götürün
  • Çalıştığında yanmaması önemli.. Çalıştığında sönüyorsa sorun yoktur..
  • tesekkur ederim arkadslar. demekki kitapcik hatali :-)

• Dostum kitapcık hatalı olmaz. Araba calıstıgında sönüyorsa problem yok ama kitapcık ta yazan sekilde olmuyorsa bir sıkıntı olabilir. Bence bir servise sor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.