Şimdi Ara

Multifocus (Multifeed) Antenler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni taşınacağım ev için hotbird,astra ve türksat yayınlarını tek çanak üzerinden almak istiyorum.
    internette araştırınca en uygun çözüm multifeed antenler olduğunu gördüm ancak türksat için bu antenlerde verimsiz olacağını söyleyende var sorunsuz çalıştığını söyleyende var.
     Multifocus (Multifeed) Antenler hakkında

Baff ve Allsat marka antenler buldum 5-42 derece arasındaki uydular için.resimdekinde örneğin en sağda türksat bağlı.

Uyducumu aradım o da kış aylarında türksatta sorun yaşarsın dedi bu sistemde , kafam iyice karıştı.yani çift çanağa beni yönlendirdi.türksat ayrı çanak + hotbird ve astra için ayrı bi çanak olacak şekilde.

ve bunu iki odadan izlyebeilmem için lnbler çiftli olacak mecburen.fiyatıda aldım uyducudan ancak sizin görüşleriniz nelerdir??

yer istanbul.
    cihaz nextstar server destekli mini amigo.şuan hali hazırda hotbird kanalları açılıyor astrayı da merak ettiğimden astrayıda kurduracağım.

hotbird yanına ikinci uydudaki amacım ş.ligi ve maçlar için.önerebileceğiniz farklı bir sistem var ise değerlendirebilirim.
    veya en uygun uydu ve server tavsiyesi de olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türksat çanak anten ebatları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.