Şimdi Ara

Multiboot USB Hazırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamun aleyküm . Bilişim teknolojileri temelleri dersinden proje aldım . Konum : Multiboot USB Hazırlama içine win7 xp win 8 microsoft office ve usb üzerinden açılan işletim sistemi. Yardimci olursaniz iyi olur.

İnternette aradığım ve buldugum BluLife programi multiboot usb yaptım . program yayğın olarak kullanılmıyor ve internette fazla program ile ilgili konu bulamadım .
    Bana önereceğiniz bir program varsa güzel olur :)

Xboot programını denıyordum hata aldım . Xboot multiboot ve boot yapılıyor sanırım. Ben multiboot ayrı program boot ise ayrı program kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapacagımı bilmiyorum.

Umarım anlatabilmişimdir. Cevaplarınızı bekliyorum . İyi forumlar..

Orijinalden alıntı: JemeLh

Herkese selamun aleyküm . Bilişim teknolojileri temelleri dersinden proje aldım . Konum : Multiboot USB Hazırlama içine win7 xp win 8 microsoft office ve usb üzerinden açılan işletim sistemi. Yardimci olursaniz iyi olur.

İnternette aradığım ve buldugum BluLife programi multiboot usb yaptım . program yayğın olarak kullanılmıyor ve internette fazla program ile ilgili konu bulamadım .
    Bana önereceğiniz bir program varsa güzel olur :)

Xboot programını denıyordum hata aldım . Xboot multiboot ve boot yapılıyor sanırım. Ben multiboot ayrı program boot ise ayrı program kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapacagımı bilmiyorum.

Umarım anlatabilmişimdir. Cevaplarınızı bekliyorum . İyi forumlar..

Eğer istediğin şey windows sürümleri,linux ,antivirüs ve hirens boot gibi boot edilebilir dosyaları ayrı ayrı bölümler halinde görmek ise SARDU programını kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yumi multiboot programını kullanabilirsiniz kullanımı kolaydır hatta boot ekranı arka planını bile değiştirebilirsin.Yalnız bir kötü özelliği içinden tanımlı porgramlarla çalışabilirsin tanımlı olmayanlarda çok zorlandım boot hataları aldım isonun adıyla programın tanımladığı aynı programların iso adlarının aynı olmasına özen göster.
    17 yıl önce açıldı
    Usb Diske Android Kurmak *ANLATIM*
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.