Şimdi Ara

Müjdeeeeee Jade dynasty ve ether saga onlinede artk IP block yok (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
8.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JD tam bir para tuzağı otto idi sanırım onun verdiği sonuncu gorev için skyblade adlı item mall mountunu almanız lazım
    Daha fazla dayanamadım bıraktım o kadar uğraştırıyor sonra pat biryerde bırakıyor.
    Eso öneririm.
  • quest sistemi çok kötü. normal kasmak daha zevkli ama insan questte yapmak istiyor. bu arada wilki wolf nerde şehrin güneyinde diyor ama bulamadım heryerde wild wolf var
  • Rappelz gibi çok kötü bir Oyun sistemine sahip bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourDooM

JD tam bir para tuzağı otto idi sanırım onun verdiği sonuncu gorev için skyblade adlı item mall mountunu almanız lazım
    Daha fazla dayanamadım bıraktım o kadar uğraştırıyor sonra pat biryerde bırakıyor.
    Eso öneririm.

Saçmalama oyun para tuzagı degil skyblade adlı itemi 60 lvl de npc den alabilirsin oyunu bilmeden konusma...120 gold sadece
    ...................bilmedigin bir şeyde en azından sorda ögren

quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

quest sistemi çok kötü. normal kasmak daha zevkli ama insan questte yapmak istiyor. bu arada wilki wolf nerde şehrin güneyinde diyor ama bulamadım heryerde wild wolf var

normal bir wild wolf tan söz edior quest sistemi ise mükemmel bilmiorum artık ne bekliorsanız

quote:

Orjinalden alıntı: lamerstyle33

Rappelz gibi çok kötü bir Oyun sistemine sahip bir oyun

rappelz in sistemi hicte kötü degil hele jd ninki hiçmi hiç kötü degil ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

quest sistemi çok kötü. normal kasmak daha zevkli ama insan questte yapmak istiyor. bu arada wilki wolf nerde şehrin güneyinde diyor ama bulamadım heryerde wild wolf var

orda wild wolfn ustune tıklayinca gidio zaten.
  • Arkadaşlar Size önerim Birazda olsa para verip kaliteli bir oyun oynamaya çalışın.1 ay içinde Gerçek hayatta Birçok gereksiz şeylere milyonlar harcıyoruz,Bunların 15-20 tl kadarını Bir köşeye ayırıp Güzel birşeyler oynayarak Daha hoş vakit geçirebilirsiniz.Böylesine Geleceği parlak olmayan oyunlardan uzak durmaya çalışın
  • gerek yok o 15 20 tl ayirdignda bu oyunda 5 saat oynuyosan onda 15 saat oynucan butun vaktin ölcek ondan gereksiz.

+ sistemin kotulugunu nasi anladin? bende nerdyese butun online oyunlari oynadım.linegae den simdi bu oyuna gectm server ucunca grafik oalrak daglar kadar fark var tabide sen bu oyunu neye gore kıyaslıon mesela gidip l2 le jd kıyaslıon ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 1 Temmuz 2009; 13:07:31 >
  • Günlük 5 saat oynama süreside az değil bence,Mesela ben günlük akşam 8 gece 1 e kadar Age Of Conan oynuyorum ve Hoş vakit geçiriyorum en azından kaliteli birşeylerle Vakit öldürüyorum.
  • 5 saat mesela dedim.şöyle bişey var şimdi sen paso para veriosun bi sure sora oyun bayacak okdar verdign para bosuna gitcek.biz free oynuyoruz ama zevk almayarak degil misal l2 oynuyorum adamlar donate yapio(para verekek item cekiolar biliosundr kesin.)ama adamlari kesion oynamana bakıo.2gun sora bi işin cıktı bişe oldu oyunu bıkrcm derdi yok kendnm icin söyluyorm ben paralı oynsam yani
  • JD bence de çok güzel daha en azından 15-20 lv olmadan oyunu kötülemeniz bence sizin kötü olmanız.başkalarını da etkiliyorsunuz....
  • aynen şu rehberi bitirelimde en azından ögrenip oynarsınız
  • Ben Beni Bayacak oyuna para verecek kadar enayi Değilim,Ayrıca ben parayı oyun içinde daha iyi İtem'lar yapmak içinde vermıyorum.Sadece Oyuna girebilmek için veriyorum.Senin oynadığın saçma sapan oyunlardan 1 mılyon kat daha güzel olduğuda kesin zaten.o yüzden sen Gidip kalitesiz knigth Tarzı oyunlarda 100 bin adam kessenki ne yazar ? berbat bir oynanış tarzı ve Grafikle.
    quote:

Orjinalden alıntı: mert1905x

5 saat mesela dedim.şöyle bişey var şimdi sen paso para veriosun bi sure sora oyun bayacak okdar verdign para bosuna gitcek.biz free oynuyoruz ama zevk almayarak degil misal l2 oynuyorum adamlar donate yapio(para verekek item cekiolar biliosundr kesin.)ama adamlari kesion oynamana bakıo.2gun sora bi işin cıktı bişe oldu oyunu bıkrcm derdi yok kendnm icin söyluyorm ben paralı oynsam yani
  • lol :D l2 suan aion cıkmadan once en iyi garfiklere sahip oyundu sen ne den bahsedion para veren kaliteli para vermeyen kalitesiz oyuncumu oluo yani 5 milyonun 4 milyonu free oynar hepsi kalitesiz bi siz kalitelisiniz ok ok you are king
  • Ben Lineage 2' den bahsetmiyorum şuan Yorum yazdığımız oyun hakkında Söylüyorum Ben ayrıca para veren ve vermeyen kalitesiz oyuncu demedim Oyun kalitesiz dedim.nerenden okuyorsun yazıyı hayret yani
    quote:

Orjinalden alıntı: mert1905x

lol :D l2 suan aion cıkmadan once en iyi garfiklere sahip oyundu sen ne den bahsedion para veren kaliteli para vermeyen kalitesiz oyuncumu oluo yani 5 milyonun 4 milyonu free oynar hepsi kalitesiz bi siz kalitelisiniz ok ok you are king

• knight tada oyuna girebilmek icin veriolar para xD sen bu oyunu neyle karsilastiron diom sen bana ne dion age of conanla bu oyun ayni düzenektemi karsılastrıon?
  • Ben Eso veya JD yi denemek istiyorum ama sizce hangisi daha iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 1 Temmuz 2009; 14:56:57 >
  • Knigth'ta Premium olmasada Serverlarda yer varsa Girebiliyorsun Çünkü oyun F2p'Ayrıca ben Oyun karşılaştırması yapmadım sadece öneride bulundum,Karşılaştırma yapan sensin
    Ayrıca senin oynadığın hiçbir MMO' oyunu AOC ile karşılaştıramazsın
  • JD ye kalitesiz bir oyun diorsan kusra bakma senin hakkında düşüncelerim hiç iyi değil^^
  • Warhammer ve Aion karşılaştırılır hatta aion ezerNeyse tartışmayı bırakın bana cevap vercek yokmu
    Bu arada JD de pençeli bir class var güzelmidir?
  • Benim için öyle Dostum Rappelz'den farkı yok yani
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.