Şimdi Ara

MÜJDE DRAGON SERVERİ AÇİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MÜJDE DRAGON SERVERİ AÇİLDİ SUAN BEN OYUNDAYİM

• Hadi hayırlı olsun ...
  • hadi hayırlı olsun ama sizin admin tuvalete fln giderse sizin server yine kapanir haberiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

hadi hayırlı olsun ama sizin admin tuvalete fln giderse sizin server yine kapanir haberiniz olsun

hahaha olacağı o zaten . parasız server adam açmış özel zevkine oynatıyo işte uykusu gelir tuvalete gider fişi çeker belli olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: birdy

quote:

hadi hayırlı olsun ama sizin admin tuvalete fln giderse sizin server yine kapanir haberiniz olsun

hahaha olacağı o zaten . parasız server adam açmış özel zevkine oynatıyo işte uykusu gelir tuvalete gider fişi çeker belli olmaz

hahahaha

• quote:

Orjinalden alıntı: swer

quote:

Orjinalden alıntı: birdy

quote:

hahahaha

ne hahaha kardes oyle deilmi baksana adam dunya kupası icin kapatmis serveri gitmis Almanya'ya

• Dünya kupası için serverı kapatmadı konuyu saptırma... Yeterli açıklamayı ben yaptım zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YAW HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR BU NE YAW
  • ya kucuk emrahmısınız nesiniz adam keyfine hareket etmio dalga gececeginize bi serveri deneyin ondan sonra konusun (olympus ta iseniz haric ) ya da denemeyin aman ne kadar turk cok ise o kadar kotulesiyor oyun gelmeyin turkler yokken daha zevkliydi bizim server cok dandik gelmeyin adam tuvalette gider mider neme lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.