Bildirim
Mujde dh mini surume reklam geldi.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Adamlar çalıyor ama çalışıyor. -
yol yabdık moruQ -
bu nası müjde miladerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E adamlar nasıl para kazanacak? Hani şöyle 10-20mb'lık bir banner reklamı koysalar anlarım da text reklamı koymuşlar. Mini sürüm için sıkıntı oluşturmaz bence. -
Mini surumun tek esprisi rrklam olmamasiydi. Hadi bir de dedigin gibi mb dostu olsun. 2 tane reklam var digerleri forumla alakali onlar cok gereksiz. Herseyden oturu bos yere kaydirmak zorunda kaliyorum. Arada konu disina tiklayip cikiyordum artik yine aynisini yaptigimda en az 8 konu daha az gorecegim.quote:
Orijinalden alıntı: TEHET
E adamlar nasıl para kazanacak? Hani şöyle 10-20mb'lık bir banner reklamı koysalar anlarım da text reklamı koymuşlar. Mini sürüm için sıkıntı oluşturmaz bence.
Mini surumun tek esprisi rrklam olmamasiydi. Hadi bir de dedigin gibi mb dostu olsun. 2 tane reklam var digerleri forumla alakali onlar cok gereksiz. Herseyden oturu bos yere kaydirmak zorunda kaliyorum. Arada konu disina tiklayip cikiyordum artik yine aynisini yaptigimda en az 8 konu daha az gorecegim.quote:
E adamlar nasıl para kazanacak? Hani şöyle 10-20mb'lık bir banner reklamı koysalar anlarım da text reklamı koymuşlar. Mini sürüm için sıkıntı oluşturmaz bence.
Desteğe yazalım arkadaşlar, sesimizi başka şekilde duyuramayız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende animasyonlu bir reklam sandım. text yapmaları iyi olmuş bu kadar da abartmayın herşeyi.
ulkede her yerden sarildik vergi dayatmalari ayri internete giriyoruz reklam dayatmalari ayri
Öyle ya da böyle fark etmez mini sürüm reklamsız olacaktı?
boşa denemeyin bile hocam numaramla ilgili bir işlemde bulunmak istemiştim tenezzül edip geri dönmediler bile, paralarını kesecek bir durumu okumazlar bilequote:
Orijinalden alıntı: destinati0n
Desteğe yazalım arkadaşlar, sesimizi başka şekilde duyuramayız
Mobil sürümde üst konuları gösterme seçeneği aktifken dahi üst konular görünüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Abartmiyorum zaten mujde veriyorumquote:
Orijinalden alıntı: Eazy-E
bende animasyonlu bir reklam sandım. text yapmaları iyi olmuş bu kadar da abartmayın herşeyi.
-
-
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 13:14:51 >
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- bioxcin şampuan kullananların yorumları
- prp orucu bozar mı
- çeşme suyu içilir mi
- 3 günde etkisi gorulen ya vedud tertibi
- hint kınası abdest geçirir mi
- ets2 türkiye haritası
- zara indirim ne zaman 2025
- sodyum iyon batarya
- samsung projeksiyonlu telefon
- moonwalker ayakkabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X