Şimdi Ara

MUHTEŞEM CIVIC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şahsen Civic hastasıyım,şu Civic'i görünce sizlerle paylaşmadan geçemedim.

http://www.araba.com/ilan/honda/civic/114661.html

harbiden süper ya,hele son resimde çok şık ve hoş durmuş.

merak ettiğim bi durum var yeni makyajlı civicleri internetten nerden takip edebiliriz? honda'nın türkiye sitesindeki resimler eski civicler,yenilerini koymaya tenezzül etmemişler.

• adamlar ellerindekileri bitirecekler önce, şimdi o resimleri koyarlarsa kim alır ki eskimişini
  • dediğin doğru olabilir de sonuçta resmi bir site kurmuşsan insanları bu siteden bilgilendirilmeli diye düşünüyorum
  • bir arkadaşım alıyor, malum son araçlar oldugu için baya fiyat kırıyorlar. 26 ya kadar düşürmüş kendisi birkaç güne kadar gelecek aracı. Bu arada honda bayileri ana baba günüymüş bu fiyat kırma olayından dolayı...

• ben devamlı honda.com.tr'yi kullanıyordum.
  • Bu arada dikkat ettim de ilana 28 milyar küsür demiş adam 2004 civice . 0 ını 26 ya alabilirsin eğer ilgilenirsen yani...
  • İkinci el ilanındaki full + full arada 5-6 milyar oynuor sanırım civic de..

quote:

Orjinalden alıntı: nsx

Bu arada dikkat ettim de ilana 28 milyar küsür demiş adam 2004 civice . 0 ını 26 ya alabilirsin eğer ilgilenirsen yani...
  • quote:

Bu arada dikkat ettim de ilana 28 milyar küsür demiş adam 2004 civice . 0 ını 26 ya alabilirsin eğer ilgilenirsen yani...

ama ilandaki ES i yani sıfırına şu an 30.700 YTL istenen .26 ya LS alınabilir.Fakat yinede ikinci el bir otoya 28 milyar verileceğine 30 küsüra sıfır almak çok daha mantıklı.Nerden nereye geldi ya fiyatlar hale bakın,ikinci el iyice öldü nolacak bakalım bu işin sonu.Kimse satamıyor arabasını artık ikinci elde.Bu gidişle mecburen ikinci elciler fiyatlarını iyice ölü hale getirecekler başka çare yok.En fazla 25 falan isticekki ikinci eli tercih edilsin geçsin öyle 28 küsürları falan.

• quote:

Orjinalden alıntı: civil

quote:

ama ilandaki ES i yani sıfırına şu an 30.700 YTL istenen .26 ya LS alınabilir.Fakat yinede ikinci el bir otoya 28 milyar verileceğine 30 küsüra sıfır almak çok daha mantıklı.Nerden nereye geldi ya fiyatlar hale bakın,ikinci el iyice öldü nolacak bakalım bu işin sonu.Kimse satamıyor arabasını artık ikinci elde.Bu gidişle mecburen ikinci elciler fiyatlarını iyice ölü hale getirecekler başka çare yok.En fazla 25 falan isticekki ikinci eli tercih edilsin geçsin öyle 28 küsürları falan.

Haklısın,bence bu adam bu arabayı 25'e bırakır ve bu paraya bu araba alınır.Ama çok güzel duruyo araba,gözüm kaldı.

• BENCE ARKADAŞLARIN DA DEDİĞİ GİBİ SIFIR ALMAK DAHA MANTIKLI
  • ilandaki fiyat 28,250'den 28'e düşmüş durumda.bakalım kaçta kapacaklar arabayı merak ediyorum.
  • Asagı yukarı aynı bı araba aldı geçen bi abimiz 2004 42000 de sol çamurluk ta ezik var onun dışında garaj arabası çok temiz eski sahibinide tanıyorum. Diş doktoru idi kendisi. 22,000 ytl ye aldı Vtec piyasayı bılmıyorum ama aynı araba ise bu fiyat çok. Yada diger adam cok ucuza vermiş.
  • andy yaw bizim arabaya krom yapcaz bi ara
    bu arada civic war 2005ES otm sunroof
  • fututututut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.