Şimdi Ara

Muhtesem 3 lü mü ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tr de kim garantisi bide şimdi biraz baktım ülkemde fiyatlar çok pahalı geldi bana yanlış anlaşılmasın iyi bir markadır belki ben hiç kullanmadım için bilmiyorum
  • Mouse - Razer Deathadder Chroma

Klavye - Corsair K70 Rgb (mekanik klavye alacak bütçen varsa özellikle bu modelden şaşma)

Mouse Pad - ss qck

Headset - Kingston HyperX Cloud ya da Razer Kraken Pro

al bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Loner -- 3 Kasım 2015; 23:11:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

tr de kim garantisi bide şimdi biraz baktım ülkemde fiyatlar çok pahalı geldi bana yanlış anlaşılmasın iyi bir markadır belki ben hiç kullanmadım için bilmiyorum

Turkiyede garantisi aral hocam amazondan alabilirsiniz ustteki arkadasin dediğide cok güzel olmuş hepsi süper ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaZe Rain

quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

Turkiyede garantisi aral hocam amazondan alabilirsiniz ustteki arkadasin dediğide cok güzel olmuş hepsi süper ürünler

klavye sadece amazonda 150 dolar bi adet kalmış burada fiyatı ne kadar olur bilemem
  • Arkadaş muhteşem üçlüyü alamıyor malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.