Şimdi Ara

Mühendislik yazmayın diyen abilerinize kulak verin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
5
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okunur. Bilgisayar her yerde okunur genel olarak. Savunma sanayinde falan iş aramıyorsanız mezun olduğunuz okula pek takıldıklarına inanmıyorum(Aselsan gibi kurumlar Öss sıralamasına dikkat ediyor.) Mezun olunca güzel bir portfolyoyla rahat iş bulunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ Elektronik haberleşme hakkında ne düşünüyorsun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Venuuex V kullanıcısına yanıt
    Elektronik ve bilgisayar tırmanışta. Yazılır.Hazırlıktan arkadaşım o bölümden mezun aselsana girdi. Pek işsiz kalan olduğunu sanmıyorum.
  • Garrisonun Kuklası kullanıcısına yanıt
    hocam madem ülkede inşaat alanında iş yok neden tembellik yapmayıpta ingilizce öğrenip yurtdışı arayışlarına girmediniz?

konu dışında odtü inşaat mezunu birisi yazmıştı çok güzel hayatı var. şu an Amerika da yaşıyor eşide Rus :)

Makine muhendisligi hakkinda ne dusunuyorsunuz hocam?

• Arkadaş kesinlikle haklı, ODTÜ makine müh mezunuyum.30 yıllık mühendisim.kendi işimi kurdum, ihracat yapıyorum.Eğer Maaşlı çalışıyor olsaydım, şu an işsizdim...etrafta binlerce örnek var. Çocuklar, size bir büyüğünüz olarak şunu söyleyebilirim; Türkiyede mühendislk max. yaşı 45; bu yaştan sonra kendi yolunuzu çizmezseniz işsiz kalırsınız.ne kadar idealist olursanız olun, durum bu ülkede maalesef bu....Eğer sıralamanız iyiyse Tıp yazın; kendi kızıma da Tıp yazdırdım, şu an tıp okuyor...

• sn0m_v2 kullanıcısına yanıt
    yurt dışında çalışmak istemiyorum.
  • sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    Çok fazla mezun veren bir bölüm.Büyükşehirler ve sanayi olmayan kentler hariç okunmaz.
  • Doğru valla mühendislik yazmayın özellikle de inşaat.Ben de seneye son sınıf olacam inşaat mühendisliğinde.Kara kara düşünüyorum geleceği.

• Bende sabancı işletme mezunuyum 7 aydır işsizim ama bu arkadaşlara göre benim suçummuş

• Kardeşim seni ancak yavaş yavaş iş hayatına girenler anlar. Ben de mezun diş hekimiyim insanlar efsane paralar dönüyor sanıyor ama ne rezaletler dönüyor bilmiyorlar. Allah yolunu açık etsin ne diyim. Burada sınava yeni giren insanların bilmiş bilmiş yorumlar sallaması da üzücü. Keşke gerçekler onların hayalleri kadar iyi olsa. Maalesef Türkiye'de okumak çok ilginç bir hal aldı işsizlik tavan kimse yeni birini almıyor ya tecrübe istiyorlar ya torpil ya da meslektaşların arasından %5lik kısma girmeni falan... (Kalan %95e laf edenlere de diyorum ki, onların hepsi kötü değil. Hiç cabalamayanlari çıkarsanız bile %30 işini iyi yapan insan vardır ama issiz geziyorlar. Çabaladıkları halde)

Hocam ODTÜ ee hakkında ne düşünüyorsunuz

• Tavsiye-34 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bilkent isletme-iktisat tam burslu hakkinda ne dusunuyorsunuz?Mezun olunca is sikintisi yasanir mi?Tm siralamam gecen seneye gore 561 geliyor,bu sene ilk 1k’da kalirim muhtemelen.

• Türkiye'nin en yüksek puanla alan bölümlerinden biri.Açıkta kalmaz mezunu bence.
    Umarım kalmam hocam. hayatımda hiç tıp istemedim çünkü. Fiziğe de ilgim var

• sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    Hocam işletme hakkında tam bilgim yok.

• Tavsiye-34 T kullanıcısına yanıt
    hocam diğer mühendislikte böyle mi? bilgisayar, elektrik elektronik vs.
  • Sıralamaların gelmesiyle beraber bu görüşe katılmnayan ben biraz tıpa kaymış gibiyim,çoğu iyi üniversitede o güveni vermiyor bana.Linçlemeyin de insanlar konuşsun bu 1 haftada insanlar her görüşü okyabilmeli
  • Hayır, onları geleceği daha aydınlık bana göre....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.