Şimdi Ara

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar tercihlerimden birinde Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Müh. var ilk sırada benim sorum bu doğa bilimleri nedir? ne işe yarar eksisi artısı varmı yani Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Müh. ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Müh. arasındaki fark nedir tam olarak yardımcı olursanız sevinirim.

• up>>>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastmafia

Selam arkadaşlar tercihlerimden birinde Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Müh. var ilk sırada benim sorum bu doğa bilimleri nedir? ne işe yarar eksisi artısı varmı yani Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Müh. ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Müh. arasındaki fark nedir tam olarak yardımcı olursanız sevinirim.

hiçbir fark yok mühendislikleri o başlık altında toplamışlar
    sabancı ışık ve okanda böyle geciyor kılavuzda
  • Fen fakültesiyle mühendisliğin birleşmiş hali diye biliyorum ben. Bir farkları yok yani.
  • quote:

Fen fakültesiyle mühendisliğin birleşmiş hali diye biliyorum ben. Bir farkları yok yani.
    nette okuduğum kadarıyla ns dersleri varmış ilk yılda fizik kimya biyoloji diye birini seçip yandal yapabiliyormuşuz
  • quote:

quote:

Fen fakültesiyle mühendisliğin birleşmiş hali diye biliyorum ben. Bir farkları yok yani.
    nette okuduğum kadarıyla ns dersleri varmış ilk yılda fizik kimya biyoloji diye birini seçip yandal yapabiliyormuşuz

Evet öyle. Fakültenin isminin doğa bilimlerini de içermesi temel bilimlerde araştırma yapan öğretim üyelerini barındırması. Bu fakülte altında sadece müh. okuyabiliyorsunuz ama temel bilimlerden yandal yapabilme imkanınız var.
  • quote:

Evet öyle. Fakültenin isminin doğa bilimlerini de içermesi temel bilimlerde araştırma yapan öğretim üyelerini barındırması. Bu fakülte altında sadece müh. okuyabiliyorsunuz ama temel bilimlerden yandal yapabilme imkanınız var.

Anladığım kadarıyla şöyle oluyor sanırsam diğer bilgisayar müh. fakültelerine göre daha avantajlı ve daha şanslı mı oluyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Anladığım kadarıyla şöyle oluyor sanırsam diğer bilgisayar müh. fakültelerine göre daha avantajlı ve daha şanslı mı oluyoruz ?

Hiçbir farkı yok. Birinde üniversitede fen fakültesi var birinde yok. Sadece bu.
  • Çok Teşekürler saolun tercihlerimi yaptım artık hayırlısı olsun.
  • Hayırlı olsun.
  • Konuyu hortlatıcam ama nereyi kazandın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.