Şimdi Ara

muhendıslık okuyup zengın olmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cspawn

Geçen sene kaç puan aldın

20bındı sıralamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laminon kullanıcısına yanıt
    Çalışıyorum hocam merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Geçen sene kaç puan aldın

20bındı sıralamam

Çok iyi gelmiş sıralaman iyi bir yere kapak atabilirdin.kaç puan aldın 20 bin sıralaman geldi?

• Sıradan bir üniversiteden mezun olursan tabi ki hayır. ODTU, Bilkent, Boğaziçi, YTU gibi yerlerden mezun olursan ve mesleğine de merakın varsa evet
  • zengin olmak mı istiyorsun?
    mühendislik okurken part time çalışacaksın piyasayı ve işlerin nasıl yürüdüğünü göreceksin kısacası okul hayatının yanında seni bekleyen hayat okulunun hazırlığını okuyacaksın.
    mezun oldun yapmak istediğin sektörde 2 yıl çalışacaksın işinde bilmen gereken detayları öğreneceksin, sonra kendi işini kuracaksın ve ilk 5 yıl pazar günleri dahil olmak üzere günlük 10 saat mesai yapacaksın.
    sürenin sonunda kendini ve işin gerektiğince özen gösterip geliştirirsen;
    ARTIK ZENGİN OLDUN
  • Üniversite okuyarak zengin olmak ha.Kaldı mı öyle şeyler.10 bin maaş alsan bile zengin sayılmazsın.
  • Gencler hıcbır seye guvenmeyın,kesın ıfadeler kullanmayın

Zengın olmaktan kasıt nedır mesela ?

30 yasında 5 bın kazanmaya baslasan 50 yasına kadar ne yyapabılırsın en fazla bı ev bı araba

Bunları dusunmeyın ısınıze gucunuze bakın en ıyısı ıcın cabalayın,hak ettıgınızı aldıgınız surece sızden mutlusu olmaz

2006 de 8 bın sıralama ıle bogazıcıne gıren arkadasım suan ıssız nereye basvursa 1500 den baslıyor,tam tersı ornekler de vardır yok degıl ama bunlara kafa yormayın,sımdıden kac para kazanırım dıye dusunmeyın elbet bı yerlerden baslarsınız kazanmaya,gırısken olun kendınızı gelıstırmeye bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Sıradan bir üniversiteden mezun olursan tabi ki hayır. ODTU, Bilkent, Boğaziçi, YTU gibi yerlerden mezun olursan ve mesleğine de merakın varsa evet

ITU varken ytu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Sıradan bir üniversiteden mezun olursan tabi ki hayır. ODTU, Bilkent, Boğaziçi, YTU gibi yerlerden mezun olursan ve mesleğine de merakın varsa evet

ITU varken ytu nedir

Tamam ITU'de olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

Gencler hıcbır seye guvenmeyın,kesın ıfadeler kullanmayın

Zengın olmaktan kasıt nedır mesela ?

30 yasında 5 bın kazanmaya baslasan 50 yasına kadar ne yyapabılırsın en fazla bı ev bı araba

Bunları dusunmeyın ısınıze gucunuze bakın en ıyısı ıcın cabalayın,hak ettıgınızı aldıgınız surece sızden mutlusu olmaz

2006 de 8 bın sıralama ıle bogazıcıne gıren arkadasım suan ıssız nereye basvursa 1500 den baslıyor,tam tersı ornekler de vardır yok degıl ama bunlara kafa yormayın,sımdıden kac para kazanırım dıye dusunmeyın elbet bı yerlerden baslarsınız kazanmaya,gırısken olun kendınızı gelıstırmeye bakın

Yazdıklarının yarısı yalan yarısı sallama
  • güzel kardeşim,neden yalan söyliyim sana
    tamam sen görmek istediğin çerçeveden bak,üniversite mezunları gelsin konuşsan kaç paraya teklif ediliyor,ayrıca verdiğin boğaziçi örneği yalan değil ama sizler hep toz pembe bakıyorsunuz,boğaziçine girdim hayatım kurtuldu 10 bin ile işe başlarım gibi yalanlara inan
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsm56701

zengin olmak mı istiyorsun?
    mühendislik okurken part time çalışacaksın piyasayı ve işlerin nasıl yürüdüğünü göreceksin kısacası okul hayatının yanında seni bekleyen hayat okulunun hazırlığını okuyacaksın.
    mezun oldun yapmak istediğin sektörde 2 yıl çalışacaksın işinde bilmen gereken detayları öğreneceksin, sonra kendi işini kuracaksın ve ilk 5 yıl pazar günleri dahil olmak üzere günlük 10 saat mesai yapacaksın.
    sürenin sonunda kendini ve işin gerektiğince özen gösterip geliştirirsen;
    ARTIK ZENGİN OLDUN

Hocam konudakı en super yorum olmus tesekkur ederım. Aklımdakı de zaten odtu ıtu bılkent kazanıp dedıgınız gıbı okurken calısmak.
    Yalnız aklımda 2 tane sorun var.
    1) Ben ankarada. Bılkent veya ODTU dusunuyorum. Ama okudugum kadarıyla muhendıslık pıyasası bakımından ıstanbul cok onde. Part tıme calısma acısından sıkıntı olur mu sızce Ankarada ?
    2)Bır de korktugum sey var hocam :) unıde sosyal olamamak unı dısında da calısacagım ıcın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Üniversite palavra. Sadece maaşın ve kendin yuksek olur .

Zenginlik eğer mmühendis isen
    Bilgi
    Çevre
    Tİcari zeka

orn: nnigde üniversitesinden mezun lan ve byrs veren birisi var okulu 1. Liklemi bbitirmiş. Hayır. . sermayesi varmış niğde. Sanayi bölgesinde mobilya ağaç isine girdi bir parke lokomotifinin üretim ve ddagitim taseronlugunu aldi ihracat yapıyor .
    Niğde sanayi neden diye soranlar .. Gelişmekte olan illerin sanayibbölgelerinde kalkınma ajansları vergi ve bazı özel izinleri indirebiliyor. doğuanadolu kkalkınma aajansida buna örnek .. Bu yüzden erzurumdayim. Sermayemle şuan. Hali hazırda olan projem var ona zemin hazırlıyorum.. Zengin olur muyum? Burada da sans ve kader giriyor .
    Hocam nabtın

• çoook fazla mühendis işsiz var, düzenli maaşla çalışacaksan zengin olma olasılığın çok düşük.
  • işte bunlar hep ıslak rüya
  • Şairlere aşık ama yattığı müteahhit
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.