Şimdi Ara

Mühendislik düşünen sorsun cevaplıyım. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mühendislikte torpil yoktur. Sadece "patronun" işine yaramak vardır. İşe yararsanız çok kısa sürede yükselirsiniz. İşe yaramazsanız "ordinary" bir çalışan olursunuz. Ara ara parlarsanız "Haa evet şu **** bize o konuda iyi fikirler vermişti" derler o kadar.

Devlette ne kadar çok "tanıdık" muhabbeti varsa özelde bu 10 misli var. Hele ki bir "aile" şirketinde çalışıyorsanız şımarık bir torun gelir sizin iğne ile kazdığınız ortamın başına geçer ve acımasızca hükmetmeye başlar.

Mühendislik Türkiye'de yapılmıyor. Bunu 20 senelik tecrübemle söylüyorum. Hiç mi yapılmıyor, tabii ki hayır. Bir şeyler yapılmaya "çalışılıyor" sadece.

Kendiniz hangi bölümü yazarsanız yazın akademik anlamda geliştirin, dil anlamında geliştirin. Bir ana yolunuz olsun.

Hayallerinizin peşinden gidin derim.
  • @astegon Aynen öyle altına imzamı atarım..Arkadaşlar, mezun olduktan sonra mühendislik yapmama ihtimaliniz yüksek ,benim tavsiyem yurtdışında eğitim görmenizdir..Çoğu üniversiteler Yüksek Lise kıvamında ,hocalar sizi takmaz , açar slaytı bacak bacak üstüne atar okur geçer , sınavda da nerden sorcagı da egosuna kalmış uğraş dur 4 sene ..!! ama elbette birşeyler katacak size analitik hızlı sonuc odaklı düşünme vs.. İlle de ben MÜHENDİS olcam diyenler için umarım herşey istediğiniz gibi olur..Bunları er ya da geç anlıyor insan ama ZAMAN varya çok hızlı bi meret, şu gençlik bu eğitim sistemi içinde kaybolup gitmesin..

Mühendislik düşünen sorsun cevaplıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zescafe -- 20 Haziran 2017; 1:30:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demisnikolaidis

bir mühendis aylık 50 bin tl ve daha fazla kazanabilir mi?

Sen 5bin bile kazamanazsızn İşiniz gücünüz para olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ortalama bi üniversitede tavsiye edeceğiniz bölüm nedir. İç mimarlık, havacılık elektrik elektroniği (uçak teknisyeni ) veya ileride bu tutar dediğiniz bir mühendislik önerebilirmisiniz.

• Ben mühendislikte gerçekten ideallerime gidicem zor olmasi beni cok baglamiyor eğitimi iyi mi odtu ile bilkentle yarısır mı sonradan pismanlik duyar miyim itü odtu yazmadigim için

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Saol hocam

• ANKETİME BEKLERİM 30 SANİYEhttp://www.strawpoll.me/13230233/r
  • nickxarus5858 kullanıcısına yanıt
    Eğitim konusunda çok rahatlıkla yarışır ancak sosyal ve diğer şeylerde aynı şeyi söyleyemem.Okul 3 dönem mühendislikler oldukça ağır,tüm arkadaşlarım Bilkent'te mühendislik okuyorlar ve onlardan daha ağır bir eğitim alacağından emin olabilirsin.Sosyal aktivite olarak son sene bir şeyler yapılsa da hala Bilkent,Koç,Sabancı'nın yanında hiç.Kısacası objektif bakarsak okulun TEK iyi yanı eğitim kalitesi.Hocaların iş tecrübesi ve lisans,yüksek lisans ve tezlerine bakarsan anlarsın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risni -- 20 Haziran 2017; 15:55:4 >
  • Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.