Şimdi Ara

Mühendislik düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sınava ilk girişinse bir daha sınava gir ve diş hekimliği ya da tıp düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: LongWayRound

quote:

Orijinalden alıntı: PRO319

Bu nedir arkadas makinayı bırakan inşaata gelıyo :D bızde de var 2 3 tane makınadan gelen .

belki sen gitmeden önce ben inşaata gitmişimdir o yüzden ''geliyor'' demesen iyi olur (:

kacınsı sınıfsın? ben 3 :D
  • quote:

quote:

quote:

Bu nedir arkadas makinayı bırakan inşaata gelıyo :D bızde de var 2 3 tane makınadan gelen .

belki sen gitmeden önce ben inşaata gitmişimdir o yüzden ''geliyor'' demesen iyi olur (:

kacınsı sınıfsın? ben 3 :D

son sınıfım (:
  • quote:

Dişi bıraktım neyse boşver üniversitenin adının çok abartıldığını düşünüyorum zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

quote:

Dişi bıraktım neyse boşver üniversitenin adının çok abartıldığını düşünüyorum zaten

evet bence de üniversite okumak gereksiz ama etiket olun diye okunuyo işte iyi geceler
  • quote:

quote:

quote:

evet bence de üniversite okumak gereksiz ama etiket olun diye okunuyo işte iyi geceler

YTÜ den bahsediyor arkadaş:D
    YTÜ makine hakkında ne düşünüyorsun hocam?İç geçişle İnşaat'a geçsem daha mı iyi olur benim için?Bu iki meslekte yapabileceğim meslekler, fark yaratan benim için ilerde iyi bir maaş getirisidir?Yorum alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bykronos

quote:

quote:

quote:

YTÜ makine hakkında ne düşünüyorsun hocam?İç geçişle İnşaat'a geçsem daha mı iyi olur benim için?Bu iki meslekte yapabileceğim meslekler, fark yaratan benim için ilerde iyi bir maaş getirisidir?Yorum alayım.

ytü makine okuyup elektronikle çift anadal yapan arkadşaım var şu an tai'de çalışıyor
    makine inşaat çift anadal yapabilirsin hangisine ilgin varsa onu seç. makine+inşaat ile şantiyede mi çalışmak istersin yoksa makine+elektronik ile uçak fabrikası vs. bi yerde mi çalışmak istersin hangisine ilgin varsa artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bykronos

quote:

quote:

quote:

ytü makine okuyup elektronikle çift anadal yapan arkadşaım var şu an tai'de çalışıyor
    makine inşaat çift anadal yapabilirsin hangisine ilgin varsa onu seç. makine+inşaat ile şantiyede mi çalışmak istersin yoksa makine+elektronik ile uçak fabrikası vs. bi yerde mi çalışmak istersin hangisine ilgin varsa artık

Abi makine + inşaat saçma geliyor.O yüzden o dediğin olmaz makine konusunda kafamı karıştıran şeyler var şu sıralar o yüzden bu ikileme düştüm açıkcası arkadaşın memnun mu?Kaç yıldız çalıştığını ve aylık gelirini özelden yazabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: metin135
    Bizim burda kimya mühendisi ve kimyager olan karı-koca var biri 7 diğeri 7,5 alıyor maaş. Ilaç fabrikasından ikiside

Külliyen yalan, hiçbir ilaç fabrikası o kadar yüksek maaş vermiyor.

En yüksek veren Eczacıbaşı idi, o da satıldı gitti.
  • bykronos B kullanıcısına yanıt
    makine + inşaat hiç de saçma değil bilgin olmadığın için bunları söylüyorsun. arkadaşım memnun aldığı parayı bilmiyorum sormadım
  • Bilgisayar Mühendisliği ortalama bir üniversite de okunur mu ?
  • itü-ytü elektrik mühendisliği iş imkanlari ücreti eğitimi vs nasıldır ?
  • dokuz eylül ee nasıldır sence ya da eskişehiri mi tercih etmeliyim ona nazaran
  • quote:

Orijinalden alıntı: strato026
    Bilgisayar Mühendisliği ortalama bir üniversite de okunur mu ?

okunur niye okunmasın? Yalnız diplomaya güvenmeyeceksin. İş ilanlarına bakarsan direk belirli bir konuda uzman adam arıyorlar. Java, dotnet, veritabanı, web vs:

http://kariyer.net/website/isarama/index.aspx?keyword=bilgisayar%20m%C3%BChendisi
    http://kariyer.net/website/isarama/index.aspx?keyword=yaz%C4%B1l%C4%B1m%20m%C3%BChendisi

Okula girer girmez ufak tefek de olsa iş alacaksın. Dandik bir reklam şirketiyle görüşmeye gitmiştim, uyduruk websiteleri yapıp millete kakalıyorlar. Onlar bile nasıl havalı nasıl artist...

Neyse tercih yapmadan önce mutlaka bir mühendis odasına uğra (elektrik mühendisleri odası gibi) sektörde çalışan adamlarla görüş.

quote:

Orijinalden alıntı: tryunar
    dokuz eylül ee nasıldır sence ya da eskişehiri mi tercih etmeliyim ona nazaran

Ege tutuyorsa onu düşünebilirsin. Eskişehir istiyorsan da Anadolu Üni.'den uzak dur. Osmangazi'yi düşünebilirsin.
    İzmir'de Eskişehir'de güzel kentlerdir. Ancak İzmir çok daha güzeldir.

"ingilizce eğitim" saçmalığına kesinlikle kanmayın. yalandır, palavradır.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda4

quote:

Orijinalden alıntı: strato026
    Bilgisayar Mühendisliği ortalama bir üniversite de okunur mu ?

okunur niye okunmasın? Yalnız diplomaya güvenmeyeceksin. İş ilanlarına bakarsan direk belirli bir konuda uzman adam arıyorlar. Java, dotnet, veritabanı, web vs:

http://kariyer.net/website/isarama/index.aspx?keyword=bilgisayar%20m%C3%BChendisi
    http://kariyer.net/website/isarama/index.aspx?keyword=yaz%C4%B1l%C4%B1m%20m%C3%BChendisi

Okula girer girmez ufak tefek de olsa iş alacaksın. Dandik bir reklam şirketiyle görüşmeye gitmiştim, uyduruk websiteleri yapıp millete kakalıyorlar. Onlar bile nasıl havalı nasıl artist...

Neyse tercih yapmadan önce mutlaka bir mühendis odasına uğra (elektrik mühendisleri odası gibi) sektörde çalışan adamlarla görüş.

quote:

Ege tutuyorsa onu düşünebilirsin. Eskişehir istiyorsan da Anadolu Üni.'den uzak dur. Osmangazi'yi düşünebilirsin.
    İzmir'de Eskişehir'de güzel kentlerdir. Ancak İzmir çok daha güzeldir.

Teşekkürler bilgi için.

• Bir şey değil, umarım yardımcı olabilmişimdir.

Buyurun Türkiye'deki üni'lerin mühendislik alanına göre akademik sıralaması:

2011-2012 dönemi:
    http://www.urapcenter.org/2011/country.php?ccode=TR&rank=eng

2012-2013 dönemi:
    http://www.urapcenter.org/2012/country.php?ccode=TR&rank=eng

listeye bakarsanız lafla peynir gemisinin yürümediği apaçık belli oluyor.

Mesela kimsenin beğenmediği Osmangazi üni., Sabancı, Koç, İzmir Yüksek teknolojinin üstünde.

Gazi, Ege, Fırat, Erciyes, YTÜ ise ilklere oynuyor.

• quote:

ee yazacağına bilgisayar müh yaz. bana dua edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

dur bir diego zaten ortalık karışık

zaten ee ile pc yazıcam ikisinden hangisi üstte kalacak soru işareti zaten. sebepleriyle diyeydin şunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

dur bir diego zaten ortalık karışık

zaten ee ile pc yazıcam ikisinden hangisi üstte kalacak soru işareti zaten. sebepleriyle diyeydin şunu

PC demeyin şuna kardeşim artık.

• quote:

bana da böyle geliyorama bir şüphe de yok değil.
    +izmirdeyim zaten ilk tercihlerim bu yönde olacak
    bilgilendirme için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnwick4 -- 1 Temmuz 2013; 0:28:11 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.