İstanbulSatürn mağazasından 499 TL Karşılığı Digitürk aboneliği aldım.Satürn mağazasından 1 adet zarf verdiler. Bu zarfın içinde aktivasyon için gerekli seri numarası ve şifre vardı. Satürn mağazasından Digitürk müşteri hizmetlerini arayıp kurulum için kayıt oluşturmamı ardından bana dönüleceği söylendi. Digitürk müşteri hizmetlerini aradım ve kurulum kaydı oluşturdum. Müşteri hizmetlerinden arkadaş en geç 48 saat içinde kurulumun yapılacağını ve en yakın yetkili servisi bana yönlendireceğini söyledi. Aradan 48 saat geçmesine rağmen yetkili servisden veya Digitürk'den hiçbir yetkili tarafından aranmadım. Yetkili servisi aramaya karar verdim ve aradığımın da paketi mağazadan aldığınız için muhattabımız değilsiniz / Çivril Faruk Elektronik / şeklinde bir cevap aldım. Kurulum için hala aranmayı beklenmekteyim. Digitürk aboneliğini tarafıma satarken takınılan tutum ile ödemeyi yaptıktan sonraki şahsıma sergilenen tutum beni sağılacak inek gibi görmelerinden dolayı rencide oldum.
quote:
Orijinalden alıntı: yiqiter
İstanbul Satürn mağazasından 499 TL Karşılığı Digitürk aboneliği aldım.Satürn mağazasından 1 adet zarf verdiler. Bu zarfın içinde aktivasyon için gerekli seri numarası ve şifre vardı. Satürn mağazasından Digitürk müşteri hizmetlerini arayıp kurulum için kayıt oluşturmamı ardından bana dönüleceği söylendi. Digitürk müşteri hizmetlerini aradım ve kurulum kaydı oluşturdum. Müşteri hizmetlerinden arkadaş en geç 48 saat içinde kurulumun yapılacağını ve en yakın yetkili servisi bana yönlendireceğini söyledi. Aradan 48 saat geçmesine rağmen yetkili servisden veya Digitürk'den hiçbir yetkili tarafından aranmadım. Yetkili servisi aramaya karar verdim ve aradığımın da paketi mağazadan aldığınız için muhattabımız değilsiniz / Çivril Faruk Elektronik / şeklinde bir cevap aldım. Kurulum için hala aranmayı beklenmekteyim. Digitürk aboneliğini tarafıma satarken takınılan tutum ile ödemeyi yaptıktan sonraki şahsıma sergilenen tutum beni sağılacak inek gibi görmelerinden dolayı rencide oldum.
ilginç dogrusu.. nasıl bir yetkili servismiş bu ? cesareti nerden alıyor acaba ? kesinlikle merkezin yönlendirdiği bayi size gelip kurulumu yapmak zorundadır. acil olarak müşteri hizmetlerini arayıp çivril faruk elektronik hakkında şikayet kaydı oluşturunuz ve durumu aynı şekilde müşteri hizmetlerine bildiriniz.. ! hatta müşteri hizmetlerini aramakla kalmayıp http://www.digiturk.com.tr/kurumsal/bizeulasin/ bu linkden şikayet maili atınız. etkili olacaktır emin olun..