Şimdi Ara

Muhasebe proğramı tavsiye edermisiniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
10.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Teklif, fatura, sipariş, ödeme, cari, gibi modülleri ve şık tasarımı, kolay kullanımı ve aradığınızda yardımcı olmaya çalışan bir ekibi olanhttps://mobiliys.com u tavsiye ederim.
    Firma demo yapıyor, yazılım işinize yarıyorsa satıyor. İşimize yaramaz, şu modül eksik burası bize uygun değil dediğinizde isterseniz ileride size bilgi vermek için sizden izin alıyorlar yoksa teşekkür edip demoyu bitiriyorlar.

    Gerçekten Türkiye'de bu arkadaşlar bu işi ciddiye alıyor ve müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışıyorlar.
  • merhaba arkadaşlar elimizde 2 kullanıcılı netsis muhsabe programı vardır.linsansını devretmek istiyoruz isteyen arkadaşlara uygun fiyata devir olacaktır.kral__alpaslan06@hotmail.com alpaslan türkoğlu ile iletişime geçebilir.
  • Benim size tavsiye edeceğim hem fiyat hem performans olarak ve tüm kobi ve orta ölçekli işletmeler için en iyi muhasebe programı Hesapcini 'dir.
    Hesapcini ile fatura takibi, gelir-gider takibi, stok ve depo yönetimi, sipariş yönetimi, kasa ve banka, çek-senet takibi, raporlama, müşteri ve tedarikçi tabiki ve e-Fatura – e-Arşiv bilgilerinizin yönetimini kolaylıkla yapabilirsiniz. Hesapcini firmanızın iş yükünüzü hafifletirken sizin de tek bir yerden işletmeniz ile ilgili her detayı takip etmenizi ve karlılığınızı artırmanızı sağlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endlessbattle -- 8 Nisan 2019; 12:3:3 >
  • Eğer resmi muhasebe tutacaksanız Eta, ön muhasebe tutacaksanız Aymet derim.
  • Merhaba arkadaşlar ben muhasebe de dahil olmak üzere pek çok ihtiyacı karşılayan en iyi yerli yazılım olarak Minerva Yazılımın Plantum programını görmekteyim.
    Plantum, ister küçük ister büyük hemen her işletmenin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamaktadır.
    %100 web tabanlıdır ve hiçbir donanım almanız gerekmemektedir.
    Size teknik desteği alanında uzman programcılar doğrudan aracısız şekilde vermektedir.
    Programı web tabanlı olması sayesinde telefondan bile kullanabilmektesiniz.
    İhtiyacınız olan modülleri kiralama yolu ile alıyorsunuz. Kiralama ücretiniz bakım ve desteği de kapsıyor. Kesinlikle öneriyorum. Bir göz atabilirsiniz.
    https://www.minerva.com.tr/




  • Merhabalar, ben bir tavsiye üzerine işletmemde uzun süredir Bilsoft'u kullanıyorum ve çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Tamamen ücretsiz ve sorun olduğunda 7/24 yardımcı oluyorlar. Kendilerine tekrar tekrar teşekkür ederim. https://www.bilsoft.com/

  • Bunun için size Bilsoft'u tavsiye ederim. Tamamen ücretsiz. Kolay kurulumlu ve kullanışlı. Yazılı şekilde ücretsiz destek alabilirsiniz.Sadece canlı teknik destekte belirli bir ücret ödüyorsunuz. Bakmanızı öneririm https://www.bilsoft.com

  • muhasebe programı denince akla bir çok alternatif gelse de bulut tabanlı çalışan yeni nesil programlar kullanıcılara büyük kolaylıklar sunuyor. oldukça basit kullanıma sahip ve kapsamlı çözümler sunan rota muhasebe programı bu konuda iyi bir alternatif olarak değerlendirilebilir.

    https://www.rota.gen.tr/

  • ilk aklıma gelen tartışmasız; yüz müşteri kaydına kadar ücretsiz ve yerli program olan evobuluttur. Evobulut muhasebe programı ile ön muhasebe programında işlemiş olduğunuz faturalarınızı, banka-kasa-çek senet işlemlerinizi, tek tuş ile muhasebe hesaplarınıza aktarabiliyorsunuz. Yeni başlayan kobiler için hem ücretsiz hem de kolay arayüzü ile güzel bir başlangıç olabilir.`https://www.evobulut.com/muhasebe-programi`

  • E-Fatura ve tüm satış süreçlerinizde özel entegratör ile çalışmanızı öneririm.

    www.evobulut.com
    Satış Fırsatlarını Kolay ve hızlı Takip Programı,Yazılımı-EvoBulut
    https://www.evobulut.com/satis-firsati-programi


    Firmamızın yanında olan Evobulut programı sayesinde teklif,sipariş,fatura,irsaliye ve muhasebe süreçlerimizi tek program üzerinden yönetebiliyoruz. Mutlaka incelemelisiniz.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.