Şimdi Ara

Muharrem İnce'nin sözcüsünün eşinin Beşli Çete'de yönetici olduğu iddia edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
5.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karalamaya devam, bosu bosuna inadina INCE! :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şunu da eklemek lazım:

Lord Littlefingertwitter
    “Muharrem İnce birkaç sene önce muhalefetin 5’li çete için Kanal İstanbul projesinden çekilin yoksa paranızı ödemeyeceğiz söylemi için tehdit ediyor : 🔴Ya o parayı ödersiniz ya da dünyadan dışlanırsınız 🔴Böyle bir hakkınız yok 🔴Uluslararası sözleşmeler izin vermez”
    https://twitter.com/uykusuzz34/status/1645511396124250117
  • EzioAuditoreDaFirenzee kullanıcısına yanıt

Söz konusu 418 milyar dolar son 20 yılda oluşan ihaleler ve Merkez Bankası'nın eksi rezervde olmasını kapsıyor. Adını yazamadığın yabancılarla olayın alakası yok. Abd trilyonlarca dolar vergi topluyor.

Anladık çakma hesaplı ampulcüsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

bahsedilen eleman ile aynı sektördeyiz bildiğin en amele işi yapıyoruz. müdür dediğiniz adamın üstünde şantiye müdürleri vs bir sürü adam var.

bakım atölyelerinde işçi<formen<mühendis<müdür diye gider o da şantiye büyükse

merkezde ise

mühendis<müdür<direktör<gmy<gm şeklinde yapılanma var.

• İnceye bak sen arkada ince ince sponsor bulmuş

• Kicklesinler, konu kapansın.

• Adamlardan bu parayı alacağım diyor. Nasil alacak anlatsana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akpliler savunmak için konuya doluşmuş  

Sen bu firmalara ortak mısın?  

• Yahu yok, şirketlerin adlarını bile bilmiyorum beni ajan felan zannediyorsunuz ben siradan biriyim ya 🤣
    Yani öyle bir para olduğunu düşünelim o parayı avrupa bir anda bırakacak mi zannediyorsun? Hiçbir ülkeden böyle yüklü bir parayi bir anda cikaramazsin istediğin kadar senin paran olsun.

Mantıklı düşünen birisi bunun yalan olduğunu anlar veyahutta abartıldığını anlar

Bi halt bildiğin yok işte boş boş konuşuyorsun. Onu yapamaz falan fitne yayayım belki tutar misali  

• Ya siz çok biliyorsunuz dünyada ki para akışı felan hep sizden soruluyor dunyada ki tüm sırları siz biliyorsunuz. Dedeniz 418 milyar dolar diyorum evet evet çalmışlar diyorsunuz hani delil, hani ispat.
    E bende Kılıçdaroğlu'nun 1 trilyon dolar parasi var İsviçre de dedim ben biliyorsum bana oy ver o parayi getircem sana bana da inan.

• ben şahsen ince ye güvenmiyorum.oy alacağını iddia eden gençlerde akıllılar inceye oy vermeyeceklerdir.

Kamu İhale Kanunu çerçevesinde yapılan ihalelerde usulsüzlük olup olmadığının araştırılması amacıyla verilen araştırma önergesi reddedildi.

Ayrıca İhale Kanunu 192 kez değişti. Neyin algısını yapıyorsun?  

• Sosyal medyada Ankara Kuşu adlı kullanıcı dan sonrasını okumadım

Yapı Merkezi sahibi CHPli. Ülkemizde ciddi projeler yaptı, yapıyorlar. Kimse onu çetelere kaytmıyor. Neden?

Biraz aklınızı kullanın

• sensaura kullanıcısına yanıt

Hahahah valla şahane açıklamış.

Tebrik ederim  +1

• Bu delil değil

• İşinize gelmeyen her şey yalan, dolan, fitne dimi? Tek bildiğiniz iddialara cevap veremeyince iddia atan kişi ve kişileri kimliğe sokmak. İddia eden kişi elbet Chpli vs olabilir ne bekliyorsunuz Memleket Partisi üyesi birisini mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.