|
Muhammet Reşit Yıldırım ı Hatırlayanınız Varmı ? (2. sayfa)

-
-
Kadınların yaşı küçük diye çok masum/saf zanneden bir kitle var.
15 yaşında kız kuzeniyle arabada ilişkiye giriyor sonra kalkıp suçsuz günahsız bir çocuğun ölümüne sebep oluyor.
15 yaşındaki bir kız çocuk değildir. Çoğu erkekten daha gözü açıktır.
-
Bunun gibi kaç tane olay oldu bilinmez okadar kötü ki
-
Şimdi bu 15-16 yaşındaki KADIN her yıl daha da kaşarlanarak başkalarının canını yakmaya devam edecek.
Senelerdir diyorum erkek milletinin adı çıkmış, kadınlar çok daha tehlikeli. Her şeyi sinsi sinsi yaptıkları için ihale erkeklere kalıyor genelde.
Ayrıca artık bir kadın öldürüldüğü zaman öncelikle acaba ne yaptı diye düşünüyorum. Suçsuz, günahsız yere ölen bir çok kadınımız var ama kaşınarak öldürülen, karşısındaki adamı tahrik ede ede (o daha iyi yapıyordu gibilerinden tahrikler vs) konuşup öldürülen kadınların sayısı da azımsanmayacak kadar çok. O yüzden böyle bir haber görünce/duyunca sorgusuz şnfaz yapmayın.
-
Bunun haberi televizyonlarda yapılmıyor, sanıyorlar ki bu ülkede sadece kadınlar ölüyor.
-
Yaşı küçük diyedir.
-
Feministler,meriçler uğramaz bu konuya -
Benim oğlumu suçsuz yere yargısız infaz yapanın katili olurum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki evladı olmadığından bilmiyordur hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatırlıyorum. Daha doğrusu sürekli aklıma geliyor bu olay. Yazık çocuğa genç yaşta iftiraya kurban gitti. Bunun gibi çok olay varda bu en ağırı. O kız da umarım en büyük acıları yaşayarak ölür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Celonfix
Feministler,meriçler uğramaz bu konuyaaga feminaziler neyse de bi de onların koruyuculuğunu yapan mguardlar var onlar beni bitiriyo :D höt desen bi tarafını verecek erkekler sanal alemde adalet timsali oluyor ahah.
-
+1 hocam. Bende aynılarını yapıyorum. -
Bu olay Avrupa'nın ABD'nin bir yerinde olsaydı o baba sırf iftiradan bir çocuğu öldürmezdi.Namus cinayetleri bitmesi gereken şey.Yoksa birbirine bana tecavüz etti diye iftira atmak dünyanın her yerinde var.Ama kimse karım beni aldattı diye pompalıyla ikisini de gebertmiyor.Burda namus cinayeti işleyen adamı polis götürürken kalabalık adamı alkışlayıp destek veriyor ''karşim aşağı bakma,yanlış bir şey yapmadın'' diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 20 Şubat 2021; 2:21:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X