Şimdi Ara

Muhabbet kuşu mu Sultan papağanı mı, Cennet papağanı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41
Cevap
4
Favori
33.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

1 h
    Ben Hem muhabbet kusu hem sultan papağanı beslemiş olarak söyleyeyim.

1-Sultan Papağanları Alıştırmaları zordur sesleri güzeldir tek alırsan devamlı ilgi isterler yani bakması zor yani. asla ve asla! tek alındıysa Durmadan İlgi ister

Yoksa strese girip intihar! edebilir benm sultanıma böle kader wardı. Yavruyken almıştım Devamlı konsurdum ama 1 haftadır ilgilenmedim. suyunu yemini felan değiştim
    Hakkı rahmetine kavuştu! Kesinlik'le sultan alınmamaılıdır. Geceleri sizi rahatsız edecektir. Durmadan öter muhabbet kusundan fazla eve alıstımı hem yandınız.
    Sizinle oynucak gezicek omuzunzla gezzin kendisini sevdirsin bu sultan papağanda ve muhabbet kuslarında mevcut. Sultan'lar Sevdirmez kendisini ilk ele aldğnzda ısırır benm parmağm kanamştı Yani budur Eğitilmesi zordur yavru alırsanız kolay eğitilir yani emek ister... Fiatları 110 TL ÜSTÜDÜR!!

2- Muhabbet Kusları Cana yakın Canlılardır Kendilerini sevdirirler Eğer kuş alacaksınız. Dükkanlar'dan Yerli denilir buna. Hollanda cinsi V.s Bunlar bulunmamaktadır.
    Cins die bir kuş yoktur. Cins Kuşların geldiği vatana denir. Her kuş konuşur Güzel eğitim verdinmi

-Ben MUhabbet kuslarını severim Yavru muhabbet kusu aldım 1 aylık yani yeni yeme düsmüş getirdim eve 1-2 hafta alışıcaklar tabi...

Daha sonra kafese elimi sokup yavaş gene Cenesini altını sevdim bi kaç gün parmağima gelmesini sağladım bi kaç gün kafeste alıştırmalar yabtık

Dışarı cıkardım konusurdum yani muhabbet kusuyla cok ilgilendim sultan öldüğünde..

içeri girdğim'de kapısını acar ucardı omuzuma konardı. yani lavaboya gidince bile Nöpet tutuor kapının üstüne konup Yemek yedğim'de oda geze sofraları Caldığı şeyler'de yedğim marullar'dan alır kacardı yani böle kuşunuz olmasını istemezmisiniz arkadaş gibi. Hele Bİ EŞYA CALIP UCARAK GİZLENMESİ OYNAMASI

TAVSİYEM '' MUHABBET KUŞU YENİ YEME DÜŞMÜŞ BULABİLİRSİN ŞANSLISIN!!!

Sultan papağnı bakımı zordur! Tavsiye edilmez ilk alıcaksanız uğraşmayın derim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.