Şimdi Ara

Muhabbet kuşu kafesinin altına inşaat kumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen veterinere gittim benim kuşlar gazete yiyorlardi boğazında kalma tehlikesi olabilir dedi inşaat kumu önerdi gazete yerine ondan koy dedi aranızda deneyen varmi? yapmalımıyım?

• http://www.sanalpazar.com/kafes-taban-malzemesi-4-kg-tum-evcil-hayvanlar-icin/i-54973462

önerim budur, koku yapmaz, ayda bir temizlik. Keyfine bak 1 ay boyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir güzel kafes al telli kağıt altında kalıyor telin ulaşamıyor temizliğide basit yani.

ek olarak sorunun kaynağınıda çöz boş yere kağıt yemez. dişi ise kızgınlıtadır eş istiyordur. yine dişi yada erkek ise vitamin eksikligi vardır her şeyi varmı kuşun
  • evet hocam her şeyi var kafeste 2 kuş var dişi ve erkek olmak üzere bunu cogu zaman yapıyorlardi bu sefer kum denicem
  • Merhaba benim 2 tane kuşum vardı eştiler .erkek olan 2 gündür hastaydı bu gün öldü.dişiye ne zaman eş almalıyım yeni kuş gelince yuvalığı çıkartmalımıyım dişi alışmıştı.bide dişiye és seçtircem eğer eşini seçmezse ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: cevap17

Merhaba benim 2 tane kuşum vardı eştiler .erkek olan 2 gündür hastaydı bu gün öldü.dişiye ne zaman eş almalıyım yeni kuş gelince yuvalığı çıkartmalımıyım dişi alışmıştı.bide dişiye és seçtircem eğer eşini seçmezse ne yapmalıyım

hemen git bir eş al dayanamaz kuşlar dişi şu an üzgündür oda ölmeden hemen yerine doldurması için bir eş al
  • Kuşcuya götürdüm telefon numaramı verdim onlar eş tutunca ariyacaklar.yeni kuş gelince yuvalığı kafesten çıkarmalımıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşu siyah dışkı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kuşcuya götürdüm telefon numaramı verdim onlar eş tutunca ariyacaklar.yeni kuş gelince yuvalığı kafesten çıkarmalımıyım

aynen çikar çünkü önceleri hatırlamasın kuş .

yeni eşi ile bir iki ay zaman geçsin kış bittimi yine tak yuvalığı çiftlesme dönemi zaten o dönemlerde kış bitiminde
  • kuş geldi kafese ayrı yerlerde duruyorlar.sabah ötmüyorlar.bide erkeğin dışkısı bi garip bunlrın nedenlerini söylermisiniz
  • quote:

kuş geldi kafese ayrı yerlerde duruyorlar.sabah ötmüyorlar.bide erkeğin dışkısı bi garip bunlrın nedenlerini söylermisiniz

dışkısı garip derken ? kafeste ayrı durması normal heyecandan vs. yine dışkı ishal olmuş olabilir buda normal stresten 1 haftaya alısacaklardır. eğer dişiyi salıyorsan önceden simdi sal erkeğide sal dolap arkası cam vs dikkat et eğlensinler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.