Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu İshal Durum Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde beslediğim 5-6 yaşında bi muhabbet kuşum var evde ona sürekli ilgi gösteriyoduk ama su son 7 aydır eskisi gibi ilgi gösteremiyoruz rutin bakımlarını yapıyoruz yemini suyunu veriyoruz akşamları salıyoruz konuşturuyoruz 3-4 kadar günlük dışarıda duruyor.Ama su son 2 aydır kuşumuz ishal olmuştu veterinere götürünce ilaç verdi bildigin insan ilacı böyle dışı eriyen tozlu ilaçlardan onların kutusunu açıp içindeki tozun yarısını döküyoduk baktık fayda etmedi ilacı kestik başka bi ilaç verdik bi süre oda olmadı.Sonra bi petshopa gittim ve durumu anlattım bana sırınganın içinde bi ilaç ve yine sırıngada vitamin verdi işte günde 3 er damla koyduk oda kesmedi.En son eminönün yolunu tuttum ve kuşu aldığım yere adama anlattım işte çok temiz tut fılan dedi özetle bi ilaç verdi cam şişe içinde 15-20 ml kadar ufacık bi ilaç işte onu kullandık 1.5 hafta kadar kullandık.Sonra ishal eskisi kadar olmasada baya azalmıştı önceden sabah kalktığımızda kafesin dibindeki gaste yarısından fazlası ıslak oluyodu ama artık sabaha kadar sadece 5-6 cm lık bi yuvarlak kadar ıslanıyo ilacı daha fazla vermedik kestik ve o vitamine devam ettik.

kuş eskisinden iyi keyfi yerinde bol bol su içiyo farklı yiyecekler yediriyorum mamasınıda veriyorum,ilgileniyorum kafesin yerine çok dikkat ediyorum rüzgar alıp almadığına malum kuşların bünyesi hassas.
    ama ishalin bu kadar olması normalmi yada ishal tamamen iyileştimi acaba sonuçta kuşun kakasıda çişide aynı yerden çıkıyo.Bildigim kadarı ile ishalin evreleri kuşun halsizliğiyle ölçülebiliyo, yani o ıslaklık çişimi.Ve ek besin olarak kuşa neler verebilirim.Özellikle ramazan pidesini çok seviyo üstündeki susamları seviyo peyniri çok sever.Daha ek olarak ne alıp yedirebilirim kuşa şu ballı krakerlerden yedirmelimiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 1 Ağustos 2012; 16:14:39 >

• ishal bittikten sonra bile aynı ilacı kullanın ki ishal tam olarak geçmez
  • Ama baya bi kullandım ve ishal az kaldı sürekli öyle devam etti bizde kestik ilacı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.