Şimdi Ara

MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • win 7 de main i dep e ekleyince düzeliyor, bu konularda bilgilerim olmadığı için susuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudreamworld

quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

quote:

quote:

bu renalar ı ne yapacaz, exchange stone/rena bölümünde sadece stone çıkıyor, renaları toplayıp toplayıp çöpe atıyorum ne kadar çevreciyim

@LoRDNeLL

Evet o benim

websiteye deposit etmen gerekiyor önce :)

bu adresten bütün jewelleri deposit edebilirsin. http://mudream.net/#!user#jewels

Sonrasinda kullanacağın bir çok yer var.Mesela Zen ile değiştirebilirsin, markete item koyarken gerekli, global post atarken vs.

Stone ile yapılan işlemleri biliyorum ama renayla ilgili bir işlem yok. Birde yeni bir sorun. 110 credim var şuanda, dün 660 küsürdü, hiçbirşey kullanmadım, nereye gitti bilmiyorum, 25 res oldum 2800vit vercekken ene verdim kredilerim lazım stat sıfırlicam, kontrol edermisin, nereye gittiğini görebiliyorsan ?

tabi bakayım. PM'den acc adını yazarmısın?

pm den gönderdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu renalar ı ne yapacaz, exchange stone/rena bölümünde sadece stone çıkıyor, renaları toplayıp toplayıp çöpe atıyorum ne kadar çevreciyim

@LoRDNeLL

Evet o benim

websiteye deposit etmen gerekiyor önce :)

bu adresten bütün jewelleri deposit edebilirsin. http://mudream.net/#!user#jewels

Sonrasinda kullanacağın bir çok yer var.Mesela Zen ile değiştirebilirsin, markete item koyarken gerekli, global post atarken vs.

Stone ile yapılan işlemleri biliyorum ama renayla ilgili bir işlem yok. Birde yeni bir sorun. 110 credim var şuanda, dün 660 küsürdü, hiçbirşey kullanmadım, nereye gitti bilmiyorum, 25 res oldum 2800vit vercekken ene verdim kredilerim lazım stat sıfırlicam, kontrol edermisin, nereye gittiğini görebiliyorsan ?

tabi bakayım. PM'den acc adını yazarmısın?

pm den gönderdim

Yarın CS var bizim ülkemize göre saat 20:00 damı ?

Bu süreye kadar benim kredi sorunumu çözümlermisin, cs ye bu statlarla girmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeLL

benim bi tane xp yüklü laptop var.oyunu yükledim .xp için olan windows error patch i attım içine.
    şuan hala ekran açılmıyo. launcher a tıkladıktan sonra bekliyo açılacakmış gibi mause imlecinin yanında işaret çıkıyo, sonra ekrana bişey gelmiyo. launcher 2 de de aynı şekilde oluyor . ne yapmam lazım ?

.net framework ve vc+++ yüklediniz mi?
  • Yeni Website Modülümüz:

Website Chaos Machine

MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌

Planlanan yeni moduller: Golden Archer in Website, Exchange Fruits to Bonus Points

• Şu an için mudream2.exe yi launcher olarak kullanınız.
  • server açık değil mi disconnect yiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoReVeR_SF

server açık değil mi disconnect yiyorum.

mudream2.exe den update yapın veya update patchi indirin girebilirsiniz. Server açık

patch link:https://mega.co.nz/#!UcYylYIR!ZGi6joswIsfbXoiLQJV2QJ4867EU8LvJrh3yCvCS0MY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudreamworld -- 15 Mayıs 2015; 10:51:37 >
  • Update edemiyorum. Patchi indirdim. İçindeki dosyaları MUnun içine attım ve launchera girdim. Update diyorum. Şimdi yeni versiyona yükseltilecek diyor. Update server'a bağlanılıyor diye bekliyor ve sonunda " Unable to the connect to the update server! " diye bir hata veriyor... Start yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor_Ahai

Update edemiyorum. Patchi indirdim. İçindeki dosyaları MUnun içine attım ve launchera girdim. Update diyorum. Şimdi yeni versiyona yükseltilecek diyor. Update server'a bağlanılıyor diye bekliyor ve sonunda " Unable to the connect to the update server! " diye bir hata veriyor... Start yok.

patch indirdiyseniz update etmenize gerek yok. Buyrun link :https://mega.co.nz/#!UcYylYIR!ZGi6joswIsfbXoiLQJV2QJ4867EU8LvJrh3yCvCS0MY

• benim dark lord karakteri ile ilgili bi sorum olacaktı.

diğer karakterlerin son setlerinin exc itemleri box of kundun+5 lerden düşerken , neden dl nin son seti dark master ın exc itemi oyunda yok ?
  • quote:

benim dark lord karakteri ile ilgili bi sorum olacaktı.

diğer karakterlerin son setlerinin exc itemleri box of kundun+5 lerden düşerken , neden dl nin son seti dark master ın exc itemi oyunda yok ?

var olmazmi :) infoda açıklamalar var
  • New Website Module: Exchange Fruits to Bonus Points
    10 Fruits =1 Bonus Points(stays also after the resets)
    Max Poins= 500[/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudreamworld -- 15 Mayıs 2015; 17:17:18 >
  • buraya bakmıştım mesajı yazmadan önce ama ..
    yazım hatası var o zaman :) MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRDNeLL -- 15 Mayıs 2015; 23:17:02 >
  • quote:

buraya bakmıştım mesajı yazmadan önce ama ..
    yazım hatası var o zaman :) MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌

Aynen oyle olmuş :D Düzeltiyorum :) :)

• quote:

quote:

buraya bakmıştım mesajı yazmadan önce ama ..
    yazım hatası var o zaman :)

Aynen oyle olmuş :D Düzeltiyorum :) :)

bence oyunda yok . ben kimsede görmedim de o yüzden ..
  • New Website Modules

Yeni Castle Siege Modulü:
    Castle Siege Website Üzerinden kayıt olma. 20 Kisilik bir guilde sahip olmanıza gerek olmadan websiteden yapabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudreamworld -- 19 Mayıs 2015; 12:47:03 >

• Resim Ektedir, EXPLOZIV ve Hooligan hakkında gereken işlemin ihmal edilmeden yapılasını rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearthas -- 19 Mayıs 2015; 15:23:09 >
  • quote:

Resim Ektedir, EXPLOZIV ve Hooligan hakkında gereken işlemin ihmal edilmeden yapılasını rica ederim.

ilgi için teşekkürler. :)

Gerekli işlem yapılcaktır elbet :)

• Yeni Website Modullerimiz;

Add Luck on item --> http://mudream.net/index.php#!user#addluck
    Ticket System -->http://mudream.net/index.php#!user#ticket
    Yeni 20 Quest Eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudreamworld -- 25 Mayıs 2015; 23:06:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.