Şimdi Ara

MUCİZE DOKTOR (1. SEZON) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
3
Favori
5.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Yılbaşından sonraki bölümün setinden çekimler düşmüş;


    Lunaparkda geçecek;


    Edit: Normalde Türk dizisi izlemem uzun zamandır hatta yıl olmuştur izlemedim hiç. Ama bu dizi o kadar övüldükten sonra bir şans verip birkaç bölüm izledim baya hoşuma gitti, karakter seçimleri role tam oturmuş diyebilirim. Orijinal hallerini izlemedim ama bence bizim yapmış olduğumuz orj. den daha iyi olmuş gibi geliyor onların senaryolarını az okumuştum. Sinem Ünsal'ı keşfetmiş olduk bu sayede kendileri çok güzelmiş Dizinin ilerki bölümlerde ikisi arasında geçmesi beni hiç rahatsız etmiyor aslında, birçok kişi klasik romantizme döndü demiş ama bir süre böyle gider sonra yine ilk bölümlere döner bazı dizilerde oluyor böyle bölüm bölüm karaktere yoğunlaşma işi peşin hüküm vermemek lazım.
    Bu lunapark sahneleri 16-17 aralıkta çekildi, Dizinin 18.bölümünüde Aralığın son haftasi içerisinde çektiler Tüm çekimleri bitmiş 18. bölüm bile her anlamda hazır bi vaziyette duruyo.. 6 ocakla başlayan yani bizim 17.bölümü izleyeceğimiz hafta içerisinde 19. bölümü çekmeye başlayacaklar ve dizi ekibi komple tekrar start alacak.. Genel itibariyle tüm dizilerin işleyişi böyle zaten, öyle hemen çekelim bu haftaya yetişsin gibi bi durumda bırakmiyolar kendilerini..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 2 Ocak 2020; 18:56:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    Bu lunapark sahneleri 16-17 aralıkta çekildi, Dizinin 18.bölümünüde Aralığın son haftasi içerisinde çektiler Tüm çekimleri bitmiş 18. bölüm bile her anlamda hazır bi vaziyette duruyo.. 6 ocakla başlayan yani bizim 17.bölümü izleyeceğimiz hafta içerisinde 19. bölümü çekmeye başlayacaklar ve dizi ekibi komple tekrar start alacak.. Genel itibariyle tüm dizilerin işleyişi böyle zaten, öyle hemen çekelim bu haftaya yetişsin gibi bi durumda bırakmiyolar kendilerini..

    Alıntıları Göster
    Bu hafta yeni bölümü verseler de olurmuş rahat rahat aslında. Şimdi yeni bölüm izleyecek iken fragman ile idare ediyoruz ama fragmanı da beğendim ben bakabildin mi hocam? Tahminlerim doğru çıktı sanırım söylemeyecek çatıda ne hissettiğini zaten direk söylese bir anlamı olmazdı böylesi daha iyi gibi. Bölümlerin gidişatı hoşuma gidiyor son birkaç bölümdür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 2 Ocak 2020; 20:33:7 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Bu hafta yeni bölümü verseler de olurmuş rahat rahat aslında. Şimdi yeni bölüm izleyecek iken fragman ile idare ediyoruz ama fragmanı da beğendim ben bakabildin mi hocam? Tahminlerim doğru çıktı sanırım söylemeyecek çatıda ne hissettiğini zaten direk söylese bir anlamı olmazdı böylesi daha iyi gibi. Bölümlerin gidişatı hoşuma gidiyor son birkaç bölümdür.

    Alıntıları Göster
    Ya sana bana kalsa versinler hep versinlerdeeee işte daha önce bahsettiğim şu dizi film sektörü, oyuncular, bağli olduklari ajansları ve tv kanallari arasında yapilan sözleşme gereği Ara vermek "zorundaymış" tüm kanallar ve diziler..

    Fragmani izledim bende beğendim ama son bi kaç haftadir fragmanlar biraz yanıltıcı olabiliyo, 2. fragmani izlemek lazim, benim Tahminimde muallak yani tam tersi olabilir.. Bence Nazlı Ali'den hoşlandiğini direk bi şekilde değilde lafi geveleyerek söylemiş olabilir çatıda, Çaat diye konuyla alakasiz bişiy diyebilir mi evet sonuçta dizi ama böyle yapmamalilar.. Ali ne tepki vereceğini şaşirinca yani tepkisiz kalınca kiiii Ali'nin aşk sevgi gibi duygulari tam olarak idrak edemediğini zaten biliyoruz, Nazlı biraz bozulmuş olabilir bu duruma.. Ali duygulariyla nasil başa çikacağini bilmediği için Nazlı ile Ali arasında böyle mesafe koymak gibi değildeee artık Nazlı duygularından tam olarak emin ama Alininde ne yapacağini bilmez kendini sorgular bi halde olduğunu göreceğiz bence ama tüm bölüm böyle sürmez bi şekilde hızlıca ilk 1 saat içerisinde arayı bulacaklar.. Daha sonra ikili bi şekilde konuşup anlaşip belkide dertleşip Nazlı ve Ali bi şekilde Lunaparka gidicekler işte bildiğimiz gibi ve orda Ali Nazlı neler yapacak göreceğiz, Değişik 2 şapşiğin ilk randevusu tadında bişiy izleyeceğiz bence.. Tahminim bu şekilde.. İlk fragmana bakıldıgında sanki böyle bişiy olmuş gibi bi durum sezdim, Nazlı gayet kendinden ve artık düşüncelerinden eminken Ali Nazlıya ne diyeceğini bilmez bir halde gözlerini kaçiriyo falan... O yüzden yani o çatıda veya daha sonrasinda aralarında bi konuşma mutlaka geçmiştir diye düşünüyorum... Yada Belkide Nazlı çatıda söyleyemedi ve söyleyemeyecek, inip aşaği ilk Açelyaya söyledi, açide onu ikna etti git söyle veya söyleme diye, tam bir belirsizlik yani.. İkinci fragmanida görmek lazim..

    Dizinin işte diğer versiyonlardan bana göre daha iyi olmasinin bi sebebide bu zaten, Birebir gitmeyişleri...... Sürprize çok açik şekilde ilerliyo yani şunu bunu kesin görürüz diyosun çok farklı olabiliyo.. Bölümlerin gidişatı bu yüzden benimde hoşuma gidiyo..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 4 Ocak 2020; 23:19:47 >




  • Pm'den yazdiğin yazıya cevabi burdan bu şekilde verebiliyorum çünkü 5000 karakterden uzun yollanmiyo.

    quote:


    -Bane

    Ben yanlış anlamışım tamam şimdi oldu, benimde aklımdan geçiyor valla bir hafta bekleyene kadar bir daha baştan sarıp izlesem mi acaba diye. Bu arada witcher'a bulaşmayın, ben bütün kitapları okudum oyunları filan baştan baştan bitirdim ama kitapla alakası yok dizinin çok kötü katletmişler.

    İlk başlarda izlerken Nazlı karakteri olarak hayranlık duymuştum bende ama sonra Sinem Ünsal olarak daha çok beğenmeye başladım zaten direk takip filan etmeye başladım ama pek aktif kullanmıyor instagramı sanırım zamanı olmuyordur. Gerçekten aşık olunmayacak gibi değil çok güzel yada bilemiyorum bize dizinin etkisi ile mi öyle geliyor ama yok tarafsız bir gözle de bakınca çok güzel bir bayan olarak gözüküyor. Sizin dediğiniz aklımdan geçmiyor değil bazen diyorum kendime acaba Istanbulda yaşıyor olsam bu dizinin çekildiği hastaneye gitsem resim çekilmek bile olsa en azından bir şansım olur mu diye ama siz olayı canlı yaşamışsınız imkansız diyorsanız boşa hayal kurmuşum sanırım. Siz Şuanki dizi setinde görmeyi denediniz mi peki hiç? Tiyatroyu bende geçen gördüm ama Mersinde yaşayınca böyle şeylere uzak kalıyorum yapacak bişe olmuyor anca internetten takip ediyoruz.

    Ben bu tarz dram romantizm olaylarını fazla seviyorum birde karakterler çok iyi oturmuş entrika filanda olmayınca yağ gibi akıp gidiyor. Ben artık yorumlara bakmıyorum zaten ekşide filan bakıyorum bazen millet sırf başkasını aşağılamak için yorumlar atmış sonuçta zevk meselesi ve bence başarılı olmuşta. Normalde türk dizisi izlemem ben hiç ilk defa uzun bir süreden sonra türk dizisi izlediysem bu bir başarıdır bu dizi için. Sonuçta bana izletebildi kendini. Kore ve Amerikan versiyonlarından bile güzel olduğunu iddaa edebilirim hatta onları izlemedim ama okudum sağdan soldan. Amerikan versiyonunda pedolojideki kıza aşık oluyormuş sanırım hiç sevmedim o fikri, kore filmlerine de pek aşina değilim o hissi iyi veremiyolar romantizm olayını bunu bizim diziler iyi veriyor.

    Valla kafayı kırmazsak iyi sabah akşam instagrama hikaye atsada baksam diye Sinem'i takip etmeye başladık hayırlısı olsun :D


    Kaç gündür işten güçten bide yılbaşi arası sebebiyle yollayamadiğim cevabi biraz kırparak ve elimden geldiğince çook daha kısa tutarak senide cevapsiz bırakmamak ekliyorum...

    Ya ben bu dizi tatili süresinde Mucize doktoru her halükarda zaten izleyecektim ama yanına bide Witcher’i izlerim diyodum, merak ediyodum nasil yaptılar falan diye Witcher’da izlerim boş kalmam bu arayida öyle geçiririm diyodum vazgeçtim zaten... Ya arkadaş kime sorsam herkes fecii gömüyo kimse beğenmemiş, hele hele hem çevremde hemde sosyal medyadaki arkadaşlarin yorumlarina bakıyorum kitaplari okuyanlar resmen nefret kusuyo.. Bende dedim o zaman bana yine geriye kalan tek sevda Mucize doktor.. Yahuu arkadaş senin elinde Witcher gibi hikayesi olan kaynaği olan bir eser var yaaaa,, yani nasil bu kadar içine etmişler tebrik ediyorum hepsini.. Ya gerçi bişiy diyim mi oyuncu seçimleri olduğu dönemi hatirliyosan biliyosundur tahmin etmiştim böyle olacağini, bi Ciriyi siyahi oynasin dediler, Yennefer hiç olmasin direk Triss olsun dediler, Roch olmasin şu olmasin şu olsun diye diye zaten bekleyen kitleyi bi kere sinir ettiler salak salak şeylerle yordular, bide üstüne dizi rezalet çikinca iyice tepki çekti.. Valla gelecek sezon güzel olursa anca öyle başlarim Witcher’a yoksa şuan kapattım Witcher konusunu..

    Ben Sinemi ilk o zamanlar tvde kanal zaplarken Kızım dizisinde oynadiğinda gördüm dibim düştü dibim bittim yani, Benim için özel yeri var Sinem Ünsalin, çok etkileniyorum ondan.. O zamandan bu yana hala etkisindeyim diyeyim.. Sinem sosyal medya kullanmiyo, İnstagrama bile işte anca dizi veya dergi çekimleri için foto atiyosa atiyo, hikayeleri bile ya diziyle alakali oluyo yada çok nadiren arkadaşlarıyla çektiği fotolar oluyo, Twitter hesabı var ama kullanmiyo.. Galiba instagram twitter tarzi şeyleri sevmiyor o da benim gibi, benimde hiç ilgim yoktur.. İnstagrami da bence zoraki kullaniyodur dizi için falan.. Ben şuan ki dizi setinede gittim zaten ama görmek gerçekten imkansiz bişiy, Dizinin ilk zamanlarinda daha serbestlermiş daha rahatlarmış çayını alip gidip yanlarina oturabiliyomuşşun hastanenin çay bahçesinde ama şimdi yoğun ilgiden dolayi çok çok ekstrem bi durumun neblim hasta değilsen yani geri çeviremeyecekleri bi durumun yoksa ve tam anlamiyla müsait değillerse yanlarına yaklaşamiyomuşşun, müsait olduklari zamanlarda da zaten Dizi ekibide çekimin yapıldığı ve oyuncularin dinlendiği yere kimse yaklaşmasin diye koruma ekibi tutmuş 1 ay önce falan, öyle sağda solda baktim oyuncularla foto çektirmeye gidenlere korumalar izin vermedi diye sitem edenler vardi.. Artık oyuncular molalarda daha rahat dinlensin diye son zamanlarda Sadece dizi ekibinin girebildiği bi yer ayarlamişlar hastane içinde kapalı bi bölüm, orda çaylarini yemeklerini yiyolarmiş dinleniyolarmiş.. Yinede durumun bu kadar böyle olduğunu sanmiyorum illa ki müsait olduklari bi anda gidip hepsini görebilir insan ama işte O müsait an’a denk gelmek asıl mesele.. Kısacasi görmek eskisine nazaran daha zor ama birazda şans işi... Bide zaten hastane içerisinde çekilen sahnelerin olduğu kısımlara dışardan gelenleri almiyolar çekimler aksamasin diye, mantıklı olanda bu.. Ek olarak bildiğim, dizideki TÜM ameliyat sahneleri hastanede değil, dizi ekibinin başka yerde ayarladiği bi tane acayip büyük, kocaman bir prefabrik yapı varmiş orayi dizi için ameliyathane ve uzun koridor gibisinden dekore etmişler, Tüm ameliyat sahneleri ve o sahnelerle kesişen tüm sahneleri orda çekiyolarmiş. O da büyük ihtimal hastaneye çok çok çok yakın bi yerdedir.. Kimileride hastanenin kullanilmayan bi bölümü var orda çekiyolar diyolardi ama olabilirde olmayabilirde şahsen buna ihtimal vermiyorum, benim bildiğim Ayrı kocaman bi prefabrik yapıda çekiyolar çünkü bi kaç sahne arkası fotoğraf görmüştüm 1 2 hafta önce baya baya kocaman fabrika gibi bi yapı içerisinde arkada envai çeşit dağinik duran çekim ekipmani vardi sağda solda, hastane içerisinde izin vermezler o dağiniklığa bence... Çekimin yapıldığı hastanenin ismi Pendik Medicana, ama dizide hastanenin ismini marka değeri sebebiyle kullanamayacaklari için Berhayat diye değiştiriyolar.. Tiyatrosu Taksim aşağisinda beyoğlu/cihangirde, Galatasaray Lisesinin arkasında kaliyo, orayada gittim ama dediğim gibi yetişemedim. İşten güçten zaten hep denk gelmiyor yol uzak bi de, kesin göreceğimi bilmemek o yolu dahada işkenceye çeviriyo.. Gittiğimde kesinlikle göreceğimi bilsem hemen yârin atlayıp arabaya giderim, hastaneyede tekrar giderim asla gocunmam ama onca uğraştan ve yoldan sonra görememek koyuyo insana.. Başka şehirlerde yaşayanlar İstanbulu çok bilmiyor, İstanbul Çooooookkkk büyük ve hergün biraz daha büyüyo.. Bi ucundan bi ucuna gece boş rahat yolda gitmek bile Avrupa Anadolu yakasi değiştirmek bile 4-5 saati bulabiliyo.. Bide bunu gündüz trafiğinde düşün.. Ek olarak ben İstanbulun bii ucunda oturuyorum onunda etkisi var, Beylikdüzünde... Eski evim yine İstanbulun tam merkezindeydi istediğim yere gidip gelebiliyodum, yinede her yer uzakti ama şimdiye nazaran daha ulaşilabilirdi bi çok yer, atlayıp gidiyodum tek otobüsle taksime, beyoğluna, cihangire, eminönüne, beyazıt’e veya Adalara... Şimdi daha zorlaştı hem istanbulun biraz köşesindeyim hemde trafik yoğunluğu hem insan yoğunluğu adım atılmıyor trafikte.. Yinede bi şekilde gittim yani o açidan teselli ediyorum kendimi, yinede Vazgeçmedim Denedim hastaneyede tiyratronun orayada görmek için gittim ama olmadi diyorum kendime.. Ve tekrar ilk müsait olduğum bi zamanda gidip görücem Sinemi.. Bu sefer uzaktan görmek değil oturup konuşmak istiyorum en kısa zamanda. Bi derdimi anlatsam bi bilse bendeki değerini o zaman belki diyicem ki Tamam en azindan derdimi gözlerine baka baka anlattim artik biliyo bi konuşabilsem.. Sevildiğini bilsin yani.. Ne bileyim benimkide işte böyle seviyorum Sinemi.. Biliyorum tabi ki boynuma sarılmayacak ama en azindan ben anlatayim onun hakkındaki düşüncelerimi, onu birinin uzaktan da olsa çok çok sevdiğini ve içten sevdiğini gerçekten sevdiğini bilsin, Değerli biri olduğunu bilsin her anlamda karakteriyle oyunculuğuyla kişiliğiyle güzelliğiyle tatliliğiyla bir bütün olarak benim onu çok sevdiğimi bilsin.. Biliyorum belki saçma geliyor, banada saçma geliyodu ilk başlarda ama maalesef durum bu.. Çok seviyorum Sinemi.. Sirf onun yüzünden sirf onun hakkındaki en ufak bi görseli bilgiyi bile kaçırmamak için Ben ki sosyal medyadan haz etmem twitter instagram falan kullanmam müptezel oldum instagramindan çikamiyorum, Yer imine ekledim bi foto atti mi bişiy yazdi mi diye delisi oldum Sinemin..

    Eski bi ekşi yazari olarak, kendini bilerek uçurtmuş biri olarak sana tavsiyem Ekşiyi zerre kadar Hiçbir konuda artik kaale alma, kendilerini bitirdiler.. Bazen nadiren işe yarar başlıklar görsemde kaliteli insan kalmadi artik orda, Adam gibi insan gibi yazanlar ya bıraktilar yada uçuruldular... Ssg gittikten sonra kiiiiii bırakıp gitme sebebi hem yurtdışına yerleşmesi hemde kanzuk denen paragöz herif yüzündendir, Ekşi şuan tam anlamiyla Reklam lağımına dönüşmüş durumda, parayi veren reklam veriyo parayi veren istediği herşeyin konusunu açabiliyor.. Küfürler hakaretler envai çeşit pislik dönüyo şuan ekşide, Ekşide kullanici değilsen yani sadece başlıklara bakmak için giren ziyaretçiysen bi çok konuyu göremiyosun aslinda kullanicisi olsan Pisliğin tam derinine iniyosun ekşinin.. Başlıklar yetmiyo bide özelden angut angut mallarla uğraşiyosun.. Ben artik baydim aptal terörist sevicilerin korunmasından, vatan hainlerinden ve sapik şerefsizlerden edeyim böyle işe dedim bi mesele oldu zamaninda uçurun dedim uçtum.. Ekşiye zamanında çok emek verip gerçekten bilgi kaynaği olduğu dönemlerde çok güzel kullanıcılar vardi, Her konuda Mutlaka çok iyi bilgiyi edinirdin daha güzeli birebir bilgi alabilirdin ama şuan Rezalet bir yer.. Bundan bi kaç zaman önce en son baktiğimda "izlemedim ama rezalet bir dizi" diye yorum yazan salaklar vardi, eleştirmek için kasım kasım kasılan tipler doluşmuştu dizinin başliğina, Yani bunlarin yazacaği olumlu veya olumsuz eleştiriden bi halt olmaz.. Geneli itibariyle zaten bir lağimdi Dizi Film ve Kitap başliklari tam Lağımın dip köşesi, Ekşiyi kaale alma dönemi 5 6 sene önce bitti.. Önceki yorumumda "Hiçbir şeyi beğenmemeyi bir beceri sanan gerizekalilar" gibisinden bi laf kullanmiştim, Tam bunlara Cuk oturuyor işte..

    Konuya yazdiğim eski bi yorumumda bahsetmiştim, 10 15 senedir Türk dizilerini izlemiyorum bana zerre kadar hitap etmiyo hiç bi dizi, insanların ayıla bayıla izlediği bi çok dizinin ben oturup tek bir bölümünü bile izlemiş değilim, bilmiyorum sevmiyorum hitap etmediler bana hiç bi zaman. Bende uzun uzun seneler sonra İlk defa işte Türk dizisi olarak Mucize Doktora vuruldum hem kaliteli bir dizi olacağina inandiğim için, hem Sinem için, Hemde özgün kore versiyonundan hikayesini çok az bildiğimden dolayi bi çok açidan Bağimlisi oldum işte.. Yıllar sonra Gerçekten tam anlamiyla “İşte bu benim dizim” dediğim dizi Mucize Doktor oldu.. Abd yapımını ben sevemedim, Tam anlamiyla Çöp mü hayir güzel bölümleri tabi ki var ama ben sevemedim, bana çok yapay sunii geliyodu... Bak tek bi bölümünü yani 16. bölümü bile abd yapımından esinlendiler dizi nasıl tepki çekti şu kocamı sen al sen kullan yalniz kalmasin goygoyu işte.. Ben bi kaç bölüm baktım abd versiyonuna, Tam bi Amerikan toplum yapısına uygun herşeyin uçlarda anlatildiği şeyler, Genel anlamiyla da beni sıktı bıraktim.. Kore versiyonuna baktim biraz o güzel izlenir ama asya oyunculuklari ve o mimiksiz oluşları beni pek sarmadiği için ve zaten Mucize Doktor olduğu için onuda çok az ilerledikten sonra bıraktim, bazi şeylerin farkli olacağini bilsemde herşeyi Mucize doktordan izlemek istedim.. Şuan Mucize doktor her anlamda çok çok iyi gidiyo hatta Yurtdişinda bile insanlar bizimkini izliyomuş.. Hikayenin devamında dizide az çok neler olacağini kestirebiliyorum, dizinin yapimcilari farkli şeylerde deniyolar birebir ne abd ne kore versiyonuyla gitmiyo ama bazi keskin dönüşümler mecburen diğer versiyonlardan gelmek zorunda kaliyo, öyle olmak zorunda zaten.. Bakalım senaristler bu zamana kadar bunu düzgünce yapmaya çaliştilar, başardilar bundan sonrada bi şekilde kurtarirlar durumu..

    Son olarak sana şöyle diyeyim, Bence dizi Asıl 17.bölümden sonra başliyo, şu aşamadan sonra Dizi harika gidecek buna eminim.. Mesela ilerleyen bölümlerde sadece Ali ve Nazlı ikilisinin üstlenecekleri vakalar, girecekleri ameliyatlar, İkisi arasındaki müthiş güzel ve tatli diyaloglar, tartışmalari, laflaşmalari, tripleri aşklari sevgileri, Ali'nin bu zamana kadar yapamadiği herşeyi yaptiği varya off off deli olacak izleyenler delii... Özellikle beklediğim bi kaç bölüm ve sahne var bakalım oralari nasil çekecekler, birebir yaparlarsa o bölümler geldiğinde off neyse yaa şimdiden heyecandan delirdim.. Ek olarak Tahminimdir bunu belki görürüz belki görmeyiz bilmiyorum, senaristlere bağli bu... Kaç bölüm sonra görürüz ona da net bişiy diyemem ama Mesela bi gün bi bölümde bişiy olacak ve Çook zor imkansiz gibi görünen bi ameliyata Sadece Ali ve Nazlı ikilisi başbaşa girmek zorunda kalacaklar, ve orda karşilikli şekilde özellikle Ali'nın dehasıyla ve yardimiyla İnanilmaz şahane bir uyumla Ali ve Nazlı öyle Mükemmel bir ameliyat operasyonu yapacaklar ki herkes alkışlayacak, haber falan olacaklar.. Yine not düşeyim ki yanlış anlaşılmasin, böyle birşeyi kaç bölüm sonra görürüz ona da net bişiy diyemem ama bi gün göreceğiz diye düşünüyorum.. Umarım senaristler bunu yapar.. Yapimci ve senaristler yabanci versiyonlardan herşeyi olduğunu gibi aktarmak istemiyolar diziyi kiiiii Doğru olan bu ama bunu veya buna çok benzer bişiyleri göreceğiz diye düşünüyorum..

    Neyse bak Yine yazdıkça yazmişim işte uzayip gidiyo yazdiklarim, konuda da böyle oluyo bi başliyorum düşüncelerimi yazmaya sonra bi bakıyorum uzamiiişşş gitmiişş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Ocak 2020; 17:58:49 >




  • reklam pastası paylaşımı nedeniyle dizler ara verince insan bi garip oluyor dizi yok diye ama bugun 4..gun tvsiz hayat harika diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Okudum tek solukta iyi yazmışsın :) Bu arada Netflix'de Atiye'yi izleyebilirsin fena değil oda konusu ilgi çekici baya Witcheri boşver dediğim gibi. Beren Saat baya iyi dizide iki tane izlediğim Türk dizisi oldu Mucize Doktor ile beraber şimdi.

    Hocam dediğin gibiyse o zaman zaten o kadar yoğunluktan oyunculara da hak vermek lazım kaç kişi bizim gibi ilgi duyuyor adamlar bunalmıştır görmekten artık. Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olunca ilgi şimdi oraya yığıldı baya. Bu arada raif ile letafet tiyatrosunda ki sakallı elemanın erkek arkadaşı olduğunu yeni yıl günü hikaye attığında öğrendim. Klube evi filan paylaşmışlar hevesini kırmak istemem ama senin plan için biraz durum karışık :( Görmüş olsan bile yani o kadar konuşacak kadar zaman bile ayırmayabilir, yalnız erkek arkadaşı kızın yanında çok sönük hiç o güzellikte bir kıza gitmemiş Beylükdüzüne bir kez gittim hocam, askerliği 3 ay önce istanbulda bitirdim ben hatta arkadaşın evi ordaydı bir gece Beylikdüzünde kaldım diğer gün Beyoğluna gittim gezmeye, günümün yarısı yolda geçti diyebilirim. Mersinde böyle şeylere alışık değiliz biz biraz zor gelmişti bana ama o zamanlar diziyi izlemediğim için pek tiyatronun olduğu yere gitmedim ben. Şimdi siz söyleyince direk anılarım geldi aklıma ordan. Size hak verdim göremeyeceğimi bile bile gitmesi o yol çekilmez gerçekten.

    Ekşi konusuna gelirsek dediğinizi bende fark ettim bir süredir artık okumuyorum zaten. Hevesle girip hangi konuya bakacak olsam adamlar sürekli gömüyor, bir söz var orayla ilgili ''ekşi sözlük hiçbir b.k u beğenmeme yeri'' diyerek. Popüler olan birşeyi gömerek farklı olacağını düşünen adamlarla dolu. Herkes sövüyor orda ama bir yandan da izliyolar garip bir toplum. DH'de de bunun izleri çok var :)

    Ben şuan gidişattan çok memnunum dizi sadece ikisi üzerine yoğunlaşsa daha da memnun olurum hatta. Zaten dediğin gibi gösteriyor gidişat, bu arada diğer versiyonlar ilgimi çekmedi çünkü o hissi veremiyolar. Bizimkiler daha iyi yapıyor o işi romantizm olayını. Tam mimikler filan uygun yani, salı günü ikinci fragman gelir daha net görürüz olayları. Aslında fragmanları izleyip izlememek arasında da kalıyorum dizinin heycanı kaçmasın diye ama heycanlanıyoruz




  • -Bane kullanıcısına yanıt
    The witcher da iyi canım şahsiyeti ve onu bitirdim 2 haftada. Bu arada titans a başladım 5. bölümdeyim onuda sevdim Fantastik dizileri seviyorum
  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    Titans'ın ilk sezonu çok beğenerek izliyordum ama ikinci sezonu batırmışlar hocam yani daha kötü olamazdı bütçeyi mi kesmişler ne yapmışlarsa yazık ettiler diziye.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Son zaten kaçınılmaz. Ona yapacak birşey yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Okudum tek solukta iyi yazmışsın :) Bu arada Netflix'de Atiye'yi izleyebilirsin fena değil oda konusu ilgi çekici baya Witcheri boşver dediğim gibi. Beren Saat baya iyi dizide iki tane izlediğim Türk dizisi oldu Mucize Doktor ile beraber şimdi.

    Hocam dediğin gibiyse o zaman zaten o kadar yoğunluktan oyunculara da hak vermek lazım kaç kişi bizim gibi ilgi duyuyor adamlar bunalmıştır görmekten artık. Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olunca ilgi şimdi oraya yığıldı baya. Bu arada raif ile letafet tiyatrosunda ki sakallı elemanın erkek arkadaşı olduğunu yeni yıl günü hikaye attığında öğrendim. Klube evi filan paylaşmışlar hevesini kırmak istemem ama senin plan için biraz durum karışık :( Görmüş olsan bile yani o kadar konuşacak kadar zaman bile ayırmayabilir, yalnız erkek arkadaşı kızın yanında çok sönük hiç o güzellikte bir kıza gitmemiş Beylükdüzüne bir kez gittim hocam, askerliği 3 ay önce istanbulda bitirdim ben hatta arkadaşın evi ordaydı bir gece Beylikdüzünde kaldım diğer gün Beyoğluna gittim gezmeye, günümün yarısı yolda geçti diyebilirim. Mersinde böyle şeylere alışık değiliz biz biraz zor gelmişti bana ama o zamanlar diziyi izlemediğim için pek tiyatronun olduğu yere gitmedim ben. Şimdi siz söyleyince direk anılarım geldi aklıma ordan. Size hak verdim göremeyeceğimi bile bile gitmesi o yol çekilmez gerçekten.

    Ekşi konusuna gelirsek dediğinizi bende fark ettim bir süredir artık okumuyorum zaten. Hevesle girip hangi konuya bakacak olsam adamlar sürekli gömüyor, bir söz var orayla ilgili ''ekşi sözlük hiçbir b.k u beğenmeme yeri'' diyerek. Popüler olan birşeyi gömerek farklı olacağını düşünen adamlarla dolu. Herkes sövüyor orda ama bir yandan da izliyolar garip bir toplum. DH'de de bunun izleri çok var :)

    Ben şuan gidişattan çok memnunum dizi sadece ikisi üzerine yoğunlaşsa daha da memnun olurum hatta. Zaten dediğin gibi gösteriyor gidişat, bu arada diğer versiyonlar ilgimi çekmedi çünkü o hissi veremiyolar. Bizimkiler daha iyi yapıyor o işi romantizm olayını. Tam mimikler filan uygun yani, salı günü ikinci fragman gelir daha net görürüz olayları. Aslında fragmanları izleyip izlememek arasında da kalıyorum dizinin heycanı kaçmasın diye ama heycanlanıyoruz
    Sonradan atiyeyi izlicem bi şekilde ama Witcheri zaten izlemicektim hiç izlemem.. Belki 2.sezonu iyi olursa sirf 2.sezonun hatrına izlerim ne oldu ne bitti diye ama şuan Witcher konusunu kapattim.

    Raif ile Letafetteki herifle 1 seneye yakındır beraberler ismi Kıvanç Kılınç, Bu adamın Ablasi hem Cihangir atölye sahnesinin sahibi hemde aynı zamanda Dizilerden filmlerden tanıdıgımız oyuncu Arzu Gamze Kılınç'in erkek kardeşi.. Sinemin oyunculuk ve tiyatro anlaminda bi çok eğitimini aldiği cihangir atölye sahnesinde provalar dersler kurslar v.s.v.s. derken git gel aralarında bi ilişki başlamiş halada devam ediyo işte.. =/ Yaw söyleme o klübe evi mevzusunu, Yılbaşi gecesi o fotoğraflara baka baka bana Sabaha kadar hayal kurdurup, sabaha kadar tuborglari içirtip efkar dağittirmalarinin ve cengiz kurtoğlu dinletmelerinin bi karşiliği olmali mutlaka, En yakın zamanda beyoğluna gidip halledicem ben o işi raaadd ol karşiiimm... Yaaa İşin şakasi tabiki bi kenara, Eğer birbirlerini Gerçekten Her anlamda seviyolarsa, Sinem gerçekten çok mutluysa bişiy diyemem mutlu olsun yeter ama ben ilişkilerinin çok uzun süreceğini sanmam, öyle bi his var içimde..

    Ekşi bir Lağım, Tek kelimeyle özetlemek gerekirse ekşi bir Lağım ve ikimizinde uzun uzun konuşarak farkında olduğumuz üzere DH'de de bunun izlerinden çok var.. Bunu sadece Mucize doktor için söylemiyorum genel itibariyle çoğu dizi için konuşuyorum.. Adam Beğenmiyor kii Beğenmeyebilir.. Sevmiyor kii diziyi sevmeyedebilir.. Saçma buluyodur kiii saçmada bulabilir.. Ama her bölümü aksatmadan eksiltmeden dakika kaçirmadan "Her Bölümü" izliyosan ve her bölüm sonu "Bok gibi, çok çok kötü, İğrençti bu ne yaaa" diyosan o zaman Gerizekalisindir, yani bunun başka tanımı yok, Bana göre bunun savunulacak bi tarafida yok.. Yani "Ben bu yemeği hiç sevmem nefret ediyorum ama 5 Öğünde hiiiçç aksatmadan yine olsun yine yerim" gibi yada "Yaa bu mekanida hiç sevmiyorum ama hep burdayimdır" gibi bişiy bu.. Dediğim gibi bana göre bunlarin çoğu ya psikolojik travma geçiren rahatsiz insanlar yada çok başka sorunlari olan insanlardan başka bişiy değil..

    Valla bende gidişattan memnunum, tabiki ufak tefek eleştirilerim oluyo ama Geneline baktiğimda memnunum diziden.. Bi tek Son bölümde şu herkesi sinir eden "Al kocami senin olsun yemeğe çik seviş onla evlen onla yalniz kalmasin onu sev onu sev" diyen salak kadina ayrı ayrı sinir oldum o kadar, o da abd versiyonundan esinlenilmiş bi saçmaliktı, saçma sapan bişiy.. Madem bu kadar adamının mutlu olma derdindesin desene "Aşkım ben ölünce git hayatını yaşa sev seviş gez dolaş benimle ve hastaliklarımla ikimizce aci çektik hayatımız mundar oldu, git gönlünce eğlen hayatını yaşa artık" desene nedir yani al kocami senin olsun güle güle kullan demeler falan.. Bide ek olarak Hastaliğini bahane ederek buna Nazlıyı zorlaması iyice irite etti beni.. Nazlının orda yüzüne yüzüne kontrol manyağinin tekisin konuşmasi iyiydi güzeldi.. Kadin ölecek gidecek hala derdi bambaşka şeyler.. Allah ne bizlerin ne de sevdiklerimizin başina vermesin ama Allah korusun birileri bana dese ki kaçari yok 1-2 ay sonra gidicisin, Valla varya Dünyanin aLnına koruk ağaci dikerim bi saniye yerimde durmam eve girmem bi karavan alir tüm birikimlerimide yanıma alir dünyayi gezer dolaşirim paranın her türlüsü ezerim.. Kadının derdide kocamı kime yamasam..

    Fragmanlari hep izlerim güzel oluyo heyecanli oluyo bide fragmanlari güzel yapiyolar.. Ek olarak az önce baktım 2. Fragman çikmiş zaten, Çok güzel olmuş.. 17. Bölüm baya baya temposu yüksek duygusu yüksek karişik bi bölüm olacak gibi duruyo.. Gelsin bakalım..

    VİDEO açilmazsa Linke tıklayın.. ; -- https://www.youtube.com/watch?v=cbQh3dwjgDY




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 13 Ocak 2020; 0:53:35 >




  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Adamın arkası baya sağlammış yahu, cihangir atölyesinin sahibi... Aslında sürpriz bişe değil sonuçta sahnede sürekli görüştüğün biri bütün gün aynı ortamda olduğun biriyle böle işler olabiliyor emin ol tiyatroda olmasa bu dizide ki elemanla olurdu bişe. Bu tarz dram romantik dizilerde genelde bu ilişki içinde olanların gerçek hayatını da etkiliyor kısa süreli de olsa bi ilişki yaşıyolar. Tabi işin özü eleman kızın yanında kalas gibi duruyor dışardan bakınca ''vay anasını bu kıza böyle adam'' gibi

    Tam konuya bende şimdi fragmanı atmak için giriyordum benden önce davranmışsın Normalde salı günleri veriyolardı fragmanı sanki erken geldi bu sefer. Yalnız şimdi iki fragmanı da izledik ama kafamda o çatıdaki konuşmanın sonrasına dair nası bir olay geçeceğine ilişkin bişe uyanmadı orası heyecan uyandırıyor. Belli zaten orda söyleyemicek ama ondan sonra olacak olan kısım çok iyi gelişecek gibi gözüküyor.




  • benim tahminim adil hoca sezon finalinde yani mayıs sonunda şizofreniye bağlayacak diye bekliyordum ama senarist öyle düşünmüyor galiba ki kıvılcımı dondurulmuş enbiryo transferi yaptırmaya kıbrısa gönderdi.
    eğer bebek doğarsa oyunculuk açısından bir problem yok ama eğer bebek doğmayıp düşük yaptırılırsa özge özder den şahane bebeğini kaybetmiş psikopat kadın konseptinde oyunculuk performansı bekliyorum.
    allah kimseye evlat açısı vermesin. sezon finali yatırımları bugünden atılıyor. kıvılcım karakterinin bebek olayı abd ve kore versiyonda yok. kıvılcım bizim versiyon bir durum. olacak. acaba %kaç bizden versiyon sahneler olması gerekiyor merak ettim.
  • Güzel bölümdü. Ali yle nazlı sonunda birlikte bir şeyler yapabildiler. Kıvılcım yine çılgınlıklar peşinde. Varisle en fazla ortak olursun nedir yani. İzliyoruz bakalım
  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    Aynen bende beğendim bu sefer hem ameliyat kısmına ağırlık vermişler hemde ikiliye yoğunlaşmışlar gayet iyiydi. Nazlı'nın tedirginlik nedenlerini de haklı buldum kolay değil, karşısında ki yanlış bişey bile yapmış olsa -ki burda Ali'den bahsediyoruz sonuçta kötü niyeti hiç olmayan biri- onu üzmeye kıyamaz. Böyle bir ilişkiyi ilk defa yaşayacak Nazlı tarafından kırılırsa bu kendinde büyük bir yara bırakır gerçekten ağır bir yük ama diğer türlü mesafe koyarak daha çok üzmüş oluyor ''akışına bırakmak'' en doğrusu denemeden bilinmez Aşılmayacak şeyler değil ama sonuçta sahil sahnesinde kimseye kendini dokundurmazken Nazlıya izin vermişti başını yaslamasına. Aceleci düşünüyor biraz ama bu kadar şeyi yapan birinin aşamayacağı şeyler değil dokunmak filan lunapark bölümü bunun için iyi bir kanıt oldu. Bu arada Kıvılcım'ı bu sefer haklı buldum Beliz çok bencil kibirli davranıyor, kendi ergen hallerinde takılırken o bağışı Kıvılcım tamamen kendi çabası ile toplamıştı. Yani kullanılacak yer ne kadar iyi niyetli olursa olsun onun da fikrini almalı sonuçta orda eşşek başı değil o kadın Hazıra konup direk benim dediğim olacak şeklinde davrandı, hemde kendinin en kötü zamanında Kıvılcım sayesinde destek bulmuştu bu kadar sürtüşme çıkarması kendi kibrini gösteriyor bu sefer kızamadım karşı tarafa haklılar bence
    Önümüzde ki hafta baya yakınlaşma artacak gibi duruyor bekle bir hafta daha şimdi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 10 Ocak 2020; 16:19:2 >




  • vallahi ne yalan söyleyeyim kıvılcım'ı ben de ilk kez haklı buldum. kız hastane bütçesine katkı için o kadar uğraştı. artan parayı daha çok getirecek şekilde değerlendir sonra zaten yardım için poliklinik gene açarsın. bu sefer beliz haksızdı bence. tamam düşüncesi güzel ama biraz daha sabır olabilirdi. acil durumlarda hastanede de bakabilirsin muhtaç insanlara. nazlı ile ali birlikteliğinde nazlının gerekçeleri çok yerindeydi. uzak durmaya çalışmakta haklı. işleri zor. ama çok güzeller.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne_demek

    Güzel bölümdü. Ali yle nazlı sonunda birlikte bir şeyler yapabildiler. Kıvılcım yine çılgınlıklar peşinde. Varisle en fazla ortak olursun nedir yani. İzliyoruz bakalım
    doğacak bebek hastaneye ortak olur doğal ortak kişilik hakkı.sağ doğmak koşulu ile bebek mirasa ortaktır.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Bebkle beraber kendisi 2 pay mı olur diyorsun
  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    EVET KAÇ TANE ÇOCUK OLURSA ONLAR BİRER PAY ANNEDE 1 PAY.http://www.ilhanhelvacidersleri.com/miras-hukuku/miras-hukuku-dersleri/miras-hukuku-2-hafta-2-ders/miras-hukuku-2-hafta-2-ders-notu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 14 Ocak 2020; 12:1:22 >
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Bende en fazla 1 pay alırsın yani derken bunu kastetmiştim zaten. Anlaştık o zaman
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.