Şimdi Ara

▒░▒░▒░ MUCİTLER VE İCATLAR TOPİĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
29.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ozas

şu sıralar ağaçların hızlı yetişmesini sağlayacak bir iksir düşünüyorum..

Ormanlar yandıkça ciğerlerim yanıyor ve hemen yanan ormanların eski haline gelebilmesi için böyle bir iksir üretmek lazım..

maşallah her telden çalıyon sen de, fizikçi misin kimyacı mı biyolog mu
  • Ortaokuldayken kendi yaptığım telgraf ve zil modellerini diğer çocuklara satardım. Onlarda fizik dönem ödevlerinde 10 alırlardı.

Şimdi aklımız karı kızdan başka birşeye çalışmaz oldu. Kız tavlamada kimsenin aklına gelmeyecek icatlarım var. İşe yarıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dredd

quote:

Orjinalden alıntı: ozas

şu sıralar ağaçların hızlı yetişmesini sağlayacak bir iksir düşünüyorum..

Ormanlar yandıkça ciğerlerim yanıyor ve hemen yanan ormanların eski haline gelebilmesi için böyle bir iksir üretmek lazım..

maşallah her telden çalıyon sen de, fizikçi misin kimyacı mı biyolog mu

Kardeş öyle.. mesleğim bilgisayar programcılığı.. ayrıca hukukla ilgileniyorum.. şuan aöf te işletme okuyorum... dünya siyasetini yakından takip etmeye çalışıyorum... bilgisayarda oyun oynamayı sevmem.. belgesel hastasıyım..Discovery kanalı favorimdir..
    GOOG le en büyük yardımcım... forumda her konuda yazılarıma raslayabilirsin...

açıkçası tasarı gücüm çok iyi, ama matematiğim zayıf olduğu için çoğu girişimlerim yarım kalıyor.. birde yaşadığım olaylar beni çok yıprattı.. hafızam çok güçlüydü ama şuan okuduğum kitapları falan hep unuttum.. daha yazacak çok şey varda dertleşme sayfasına dönmesin topic....

son sözüm ise duyarlılığı olan bir insanım.. çevreye, ekonomiye, insanlığa, siyasete kısaca hayata değer herşeye..
    duyarsız insanlardan olmak istemiyorum...bana ne dmeyi sevmem...

topiği açma amacım ise; burada vereceğimiz bir fikir bir mühendise veya araştırmacıya ışık kaynağı olur ve insanlığa faydalı bir ürün çıkarır ortaya..

ne dersiniz haksızmıyım ?

sevgi ve saygılarımla.........

• yemeğe de bir çözüm bulsalar gıda mühendisleri iş başına...
  • seni anlıyabiliyorum dostum..bende sakarya üniversitesi metal öğretmenliği yüksek lisans mezunuyum ve şu anda cd dvd işi yapıyorum insanların eğitimleri ve ilgi alanları ve icra ettikleri meslek o kdar farklılaştıki artık çok şaşırtıcı olaylar duyabilliyoruz bende kendi çapımda bu topiğe yazı yazabilirim...mesela cd rom tamiri ve cd romdan neler yapılabilir...yada ne bileyim kendi çapımda alternatif elektrik üretimiyle uğraşıyorum. güneş enerjisinden e rüzgardan ...yabancı ülkelerde bu tarz forumlar üretime direkten katkısı var ve insanlar akacak bi mecra bulabiliyor.ama gördüğüm kadarıyla burda çok ta öenmli olmayan fikirleri bile paylaşmakta güçlük çekiyo yani paylaşımı tehlikeli buluyo adamlar hidrojenle çalışan araba suyla çalışan araba yapıp internet gibi milyonların olduğu bi ortama atabiliyor kendi imzasıyla...mutluluk paylaşıldıkça çoğalır dostlar ve bilgiyi sadece paylaşım çoğaltır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paylaştıkça çoğal... -- 5 Mayıs 2007; 13:57:37 >

• Daha önce biri buldu mu bilmiyorum. Kfamdaki şey şu;

Perdeler takılırken hep yukarı çıkıyoruz kornişleri takmak için. Bu telefonun ahizesini kulağımıza götürmek yerine telefona uzanmamız gibi birşey. Kornişin takıldığı metal kısım duvar kenarına yakın bir ip aracılığıyla gerilip bırakıldığında aşağı inse, kol yüksekliğine sabitlense kornişler rahatça geçirilse sonra ipi çekince tekrar yerine gitse... Basit ve pratik...

Hem deterjan satıcılarının da işine yarar! Kolay olduğu için perdeler sık sık yıkanır ve deterjan satıcıları yılda milyonlarca dolar daha fazla kazanır!
  • yapılan her icat insanları biraz daha tembel kılıyor arkadaşlar dikkat edin...
  • Kutlarım çok güzel bir başlık açmışsınız.
    katkıda bulunmaya çalışacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Daha önce biri buldu mu bilmiyorum. Kfamdaki şey şu;

Perdeler takılırken hep yukarı çıkıyoruz kornişleri takmak için. Bu telefonun ahizesini kulağımıza götürmek yerine telefona uzanmamız gibi birşey. Kornişin takıldığı metal kısım duvar kenarına yakın bir ip aracılığıyla gerilip bırakıldığında aşağı inse, kol yüksekliğine sabitlense kornişler rahatça geçirilse sonra ipi çekince tekrar yerine gitse... Basit ve pratik...

Hem deterjan satıcılarının da işine yarar! Kolay olduğu için perdeler sık sık yıkanır ve deterjan satıcıları yılda milyonlarca dolar daha fazla kazanır!

evet çok güzel fikir..inan çok güzel anlatmışın kafamda canlandırdım...

ntv de çıkan mucit programında bu dediğin olay başka şekilde yapılmış gördüm.. bu derdi sona erdirir..

• quote:

Orjinalden alıntı: oguz06

Kutlarım çok güzel bir başlık açmışsınız.
    katkıda bulunmaya çalışacağım.

rica ederim.. katkılarınızı bekleriz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.