Şimdi Ara

Mübarek Ne Facebook'muş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazıma bu sosyal ağ sistemini Türkiye'ye getirenleri anarak başlamak istiyorum. Arkadaş her yerde gündem facebook. Kimilerinin hayatı sadece facebook üzerine kurulu. İnternette facebook dışında bir şey bilmezler. Yakında bekleyin bonus olarak gelen yeni jenerasyon insan ırkı facebooka akın edecek. Ve ortam içinden çıkılmaz bir hal alacak.

Geçen gün birisi ''Aa ben bunu facebookta gördüm'' dedi.Ben genelde internet sohbetlerine pek girmem. Hele ki bu sohbet facebook sohbeti ise.

Artık millet internet ortamında ki yapılan chat ortamını bırakmış, güncel hayatta bile internet sohbeti yapmaya başlamış. Bu işte bir terslik var. Eskiden millet bir arada olduğunda, toplandıklarında uzun zamanın sorunlarını hallederlerdi. Şimdi o da yok. Teyyy tey tey. Millet facebookta kaynaşmış. Kim ne yiyor, ne dinliyor, ne yapıyor, nasıl yaşıyor her bir şey yazıyor. Hele o muhabbetin yapıldığı ortama 25 yaş üstü kadınlar girerse ortam dedikodu ortamı oluyor.

Facebook insanları mutsuz ve üzgün bir ruh haline sokuyormuş. Peki sebebi ne? Sebebi gayet gülünç. Çünkü insanlar arkadaşlarının mutluluğunu facebook üzerinden gördükçe mutsuz oluyormuş. Hal böyleyken okucularıma facebooktan uzak durmalarını tavsiye ederim.

Biraz acımasız olacak biliyorum ama facebook kullanımının ülkemizde artması için yaşlıların ölmesi, gençlerin yaşlanması gerekiyormuş. Ayrıca akıllı telefonların özellikle internete girenlerinden olanların artması gerekiyormuş. ''Bir arkadaşa bakıp çıkacam'' misali elini mausa ve klavyeye atan herkes facebook hesabı açıyor. Bunu forum çöplüğüne benzetmek mümkün. Her kafasına esen forum açınca internet aleminde forum çöplüğü oluştu. Her önüne gelende fake hesap açarsa facebook çöplüğü oluşuyor.

Şimdi bu konuda en güldüğüm bir noktaya değinmek istiyorum. Geçenlerde yanıma küçük bir çocuk geldi ve bana ''abi facebookun varmı? versene ekleyeyim seni'' dedi. Bende hayır kullanmıyorum dedim. Sonra çocuğun seneye okula başlayacağını ve 6 yaşında olduğunu öğrendim. İşe bak çocuk okumaya yazma bilmiyor ama facebook hesabı var.

Facebook out Twittet In diyerek yazımı burda bitirmek istiyorum.

Kaynak

• dogru demis eleman
  • facebook son çırpınışlarını yapıyor(En azından benim için öyle.)Çoğu kişi facebook 'u msn gibi kullanmaya başladı zaten.
  • adam sosyal ağ sistemini kötülüyor ama Tweet İn yazıyor
  • Facebook u elestirebilirsiniz ama face yok olunca hersey duzelecekmiş gibi konuşmak saçma. Face olmasa msn olur yada başka bişey olur ama insanlar bi şekilde yapmak istediklerini yapacaklar. Ben hayatımda hiç face yada twitter kullanmadım ama bende kendimi sosyal ağların bi parçası gibi hissediyom. Bikere msn kullanıyorum, Ayrıca mail adresimde kişisel bilgilerim meydanda zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook ne la vkontakte varken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uff snne be slk .s.s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • twitter çok farklı sanki
  • O kadar zeki olsaydın da sen kursaydın facebook'u
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Facebook u elestirebilirsiniz ama face yok olunca hersey duzelecekmiş gibi konuşmak saçma. Face olmasa msn olur yada başka bişey olur ama insanlar bi şekilde yapmak istediklerini yapacaklar. Ben hayatımda hiç face yada twitter kullanmadım ama bende kendimi sosyal ağların bi parçası gibi hissediyom. Bikere msn kullanıyorum, Ayrıca mail adresimde kişisel bilgilerim meydanda zaten.

Face ?
  • 2 yaşınd çocuğun ebeveynleri tarafından açılmış facebook hesabını biliyorum ben, gerisini siz düşünün artık

Ama sonu hiç iyi olmayacak bu sosyal medya gidişlerinin. Hayırlısı
  • Gayet guzel muhabbet olan ortamda mesela barda otururken biri wifi sifresini istedigi an herkes telefonu eline aliyor muhabbet orda bitiyor

• arkadasinin dogumgununu bile kutlasan baskalari goruyor, birinin fotografini begensen butun seti baskalari goruyor, bundan dolayi artik facebookta hicbisey yapmiyorum.
  • Çok saçma bir yazı bence bu, yazıdaki 3-5 cümleyi değiştirerek sadece evet ya facebook mükemmel bişey dedirtebilirim. Ben misal, facebook'tan arkadaş da edindim, manita da yaptım, para da kazandım, havamı da attım, hava atanlara da imrendim, etkinliklere de katıldım, partileri bu sayede duydum, okul başarılarım bu sayede duyuldu, paylaşımım yüzünden okuldan 5 gün uzaklaştırma da aldım, sevgilimin kuzeni ilişki durumunu görüp 10 kişiyle beni sıkıştırıp dayağını da attı. Sizinki sadece aman teknoloji geliyor, aman insanlar asosyalleşiyor, aman şöyle aman böyle bakışı. Bu sahte bir düşünce. 1000 yıl dahi geçse insanoğlu eve hapsolmaz, bir süre bhapsolur gibi olur sonra tekrar yanlış yaptığını farkeder. Nasıl ki binlerce yıl geçmesine rağmen yeşillikleri azaltmanın yanlış olduğunu anlıyorsak ve sitemizin 20.katında bile botanik bahçe oluyorsa aynı şey. Bundan 100 yıl önce de aman makinalar çıktı, insanlar tarlaya inmiyor, herkes radyo başında..100 yıl sonra kesin şöyle olur böyle olur diyorlardır.

Özet: İnsanoğlu düşünür, bazı basit insanlar kendini kaptırır, ama asıl insanlar kendini asla kaptırmazlar teknolojiye. Milyon yıl da geçse bu böyle olucak, ve insan bugunki insan olarak kalıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessica albay -- 30 Haziran 2012; 14:00:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Facebook u elestirebilirsiniz ama face yok olunca hersey duzelecekmiş gibi konuşmak saçma. Face olmasa msn olur yada başka bişey olur ama insanlar bi şekilde yapmak istediklerini yapacaklar. Ben hayatımda hiç face yada twitter kullanmadım ama bende kendimi sosyal ağların bi parçası gibi hissediyom. Bikere msn kullanıyorum, Ayrıca mail adresimde kişisel bilgilerim meydanda zaten.

Face ?

Anlamadım ne demek istediğinizi. Face facebook işte. Mobilde yazdığım için elimden geldigince kısaltma kullanmaya çalışıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

adam sosyal ağ sistemini kötülüyor ama Tweet İn yazıyor

Okursan anlarsın. Facebook'u eleştirdim.
  • Adam haklı beyler. Facebook bazı insanlar için iletişim aracı olmaktan çıktı artık hayatlarının parçası. Özellikle ergen kızlar kendilerini gösterdikleri bir podyum gibi görüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

quote:

okudum
    sosyal ağ sistemini bu ülkeye getirenin... demişsin twitter sosyal ağ değilmi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

quote:

okudum
    sosyal ağ sistemini bu ülkeye getirenin... demişsin twitter sosyal ağ değilmi

Konuyu baltalamakta bire birsiniz. Siz yazın sizi görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

Çok saçma bir yazı bence bu, yazıdaki 3-5 cümleyi değiştirerek sadece evet ya facebook mükemmel bişey dedirtebilirim. Ben misal, facebook'tan arkadaş da edindim, manita da yaptım, para da kazandım, havamı da attım, hava atanlara da imrendim, etkinliklere de katıldım, partileri bu sayede duydum, okul başarılarım bu sayede duyuldu, paylaşımım yüzünden okuldan 5 gün uzaklaştırma da aldım, sevgilimin kuzeni ilişki durumunu görüp 10 kişiyle beni sıkıştırıp dayağını da attı. Sizinki sadece aman teknoloji geliyor, aman insanlar asosyalleşiyor, aman şöyle aman böyle bakışı. Bu sahte bir düşünce. 1000 yıl dahi geçse insanoğlu eve hapsolmaz, bir süre bhapsolur gibi olur sonra tekrar yanlış yaptığını farkeder. Nasıl ki binlerce yıl geçmesine rağmen yeşillikleri azaltmanın yanlış olduğunu anlıyorsak ve sitemizin 20.katında bile botanik bahçe oluyorsa aynı şey. Bundan 100 yıl önce de aman makinalar çıktı, insanlar tarlaya inmiyor, herkes radyo başında..100 yıl sonra kesin şöyle olur böyle olur diyorlardır.

Özet: İnsanoğlu düşünür, bazı basit insanlar kendini kaptırır, ama asıl insanlar kendini asla kaptırmazlar teknolojiye. Milyon yıl da geçse bu böyle olucak, ve insan bugunki insan olarak kalıcak.

Evet yaptıkların çok büyük şeyler insan alemine ölümsüz eserler kazandırdın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.