arkadaşlar 1 yıldır falan muay thai yapıyorum 3 aylık bir ara verdim ve 3 aydırda düzenli olarka tekrar yapmaya başladım. bölge şampiyonasına katıldım ve eksiklerimi gördüm tabi ilk kez müsabık oldum ve ilk maçım olduğu için 1-2 aksiliklerde vardı ilk maçımda kaybettim açıkcası 1 maç falan alırım diye düşünmüştüm ama orda işler biraz değişti karşımdaki çocuk zehirgibiydi :) çok hızlı olmasada beden güçlüydü vurduğu yumrukları iyi hissettim ve nefes olarak daha 1.roundda kesildim 3round zor dayandım 1.round'un ilk dakkasından sonra gardım tamamen düştü geri kalan 2 raound'ı gardsız dövüştüm :( neyse kısaca hikayeyi anlattıktan sonra oraya geri dönelim arkadaşlar muaythai antramanlarımla beraber ağırlıkda yapmayı palnlıyorum gücümü artırmak için ama güzel bir antraman programı olsun istiyorum patlayıcı güç adına önerebileceğiniz hareketler yada program varmı kollar ayaklar güçlendirmek içinn yani yumruk sadece kol demek değil bildiğiniz gibi omuz göğüs de işin içerisinde sizin önerebileceğiniz programlar varmı yada ne yapmamı önerirsiniz ağır girmelimiyim nasıl bir antraman olmalı yardımlarınızı bekliyorum.