Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MeTaMoRp

Serverin Hayırlı Olsun Setboy Ben sahitim kac aydir ugrastigina serverin uzun sureli , herseyin gonlunce olması dilegiyle...

bndemi gelem napamm
  • dl de command ne işe yarıyor?
  • beyler dh guildini kurdum oyunda nickim oZZy_bK pm atın girin guilde şuan oyundayım
  • beyler ben shop larda gezindimde bir türlü ne dl seti nede dl silahı bulamadım...Burdan admine seslenmek istiyorum en azindan DL silahi bulunmaliydi shoplarda..
  • Darklord silah ve seti 62 133 lorenciada alex adlı satıcıda bulunmaktadır...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • TşK...Hemde Çok
  • beyler gelenleri guilde bekliyoruz 4 kişi var şuan guildde
  • 1. serverda orta seviye lag var nedeni belirsiz bir lag
    2. serverda bk lar icin nokta spotları yok dağınık olduğundan kasamıyorum
    3. reset sistemi hakkında bilgi veriniz setler çıkarılıyomu kasaya mı konuyor vs
    4. siteye point basma ve ranking koyarsanız iyi olur hatta siteyi değiştirin daha güzel siteler var
    5. serverda zen sıkıntısı çekiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 15 Aralık 2006; 19:06:56 >
  • 1. serverde biraz lag olabilir adsl nin yogun oldugu vakitler
    2. serverde bk spotları tarkan ve arenada mevcut
    3 reset 400 de setler ve ustundekıler bosaltılarak atılacak oyundan cıkıp 5 dakıka beklemenız gerekmektedır 10 000 000 zen birde olucak charın ustunde
    4. su an zen oalyı normal yanı ne dusuk nede yuksek ama ılerde ısteklere gore degısıklıkler yapılacaktır
    5. pk temızlemede otomatıktyır oyundan cıkıp gırdıgınızde temızlenecektır tabıkı bellı bır zenınız de gıdecektır..

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • 1. setler ve kanat vs üstümüzde kalınarak reset atılamaz mı? daha iyi olur bu player ler için
    2. siteyi lütfen add stat ve ranking koyarak düzeltin
  • 1. o ıs olur ama bence cok mantıksız gıbı gelıyor yanı oyunla bagdasmıyor str kasmıyorsun yanı onun ıcın bu sekıl en mantıklısı
    2. Rankın ve stat olucak ama bu md5 sıstemlı sıteler bıraz zor yanı oda en kısa zamanla olucak bı sıte gecıcı zaten fark etmısınızdır...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • md5 sistemli siteyi bulmak kolay ragezone de bir çok site var md5 destekli

http://forum.ragezone.com/mu-online
  • http://forum.ragezone.com/releases/release-muweb-0-4-md5-179615.html

bu site güzele benziyo md5 mode da war güzel yorumlarda yapmıslar bi bakmanı tavsiye ederim setboy.
  • http://www.seeitworks.com/index.php?dir=Websites/&file=MuWeb_0.4_with_md5.rar

bu da linki o sitenin

diğer website downloadları için:http://www.seeitworks.com/index.php?dir=Websites/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 15 Aralık 2006; 21:44:50 >
  • Server çok güzel setboy ellerine sağlık ancak;
    1.)Serverda Method'unda dediği gibi belirsiz bir lag ne zaman geleceği belli olmuyor.
    2.)Serverda elfler sanki biraz küçük düşürülmüş gibime geldi Noria'da bir kaç yaratık türü yok ve Lorencia ve Davias'ta bolca spot varken Noria'da spot yok yaratıkları bulacağım diye canım çıkıyor.
    3.)Elfler veBK'lar için spot yok
    4.)Res pointi biraz yükseltsek nasıl olur?
    Neyse server güzel bayaa beğendim bir de site meselesi var neyse onu da en yakın zaman da halledeceğinizi umuyorum...
  • res atınca point gidio 200 point gelio sette cıkınca kotu oluyo ben sm yim 200 gelince strye gitcek set giymek icin ya point 350 olmali yada set cikmamali cok mantiksiz oluyo ole
  • Elf ve bk icin arena ve tarkanda spotlar mevcut noria da pek bakmadım spot oşayına ama genelde lorenciada kasılır dıye lorencia ya koydum ama noriayada bısıler yaparıs site olayına gelıncede o dedıgınız sıte guzel ama bı sorunu avr ben onu kurdum ama kayıtta sorun yapıyor yanı acc acamıyorsunuz ama oncelıkle ınceleyecegım ve ustunde duracagım sıte odur point konusuna gelınce poınt su sekılde dusundum 500 ex var o partılerde dahada yukselıyor ve hızlı bır sekıldede kasılabılıyor tabıkı bı 400 res olayı kasıyor ama sızde bılırsınızkı ılk res her zaman bıraz kasar degılmı bence zevklı olucak sızde bır sure sonra bana katılacagınıza emınım sımdıden desteklerınız ıcın tesekkurler ve bu sıte ıcın turkce cevırı yapabılecek yanı yardım edebılecek bırı olursa mutesekkur olurum MuWeb_0.4_with_md5 sıtesı yapılacak...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com

• ozman 250 yapda setboy ben 200 dede oynarım ama bunun cafesinde fln oynyan war herkez zevk alsın ama sana kalmis birsey sen bilirsin ama server güzel.
  • Evt bende FIRST'e katılıyorum bari 250 olsun evde oynayan geceleri kasar, ya cafedekiler ne yapsin..Hadi admin elini vicdanına koy :P:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTBoY

1. o ıs olur ama bence cok mantıksız gıbı gelıyor yanı oyunla bagdasmıyor str kasmıyorsun yanı onun ıcın bu sekıl en mantıklısı
    2. Rankın ve stat olucak ama bu md5 sıstemlı sıteler bıraz zor yanı oda en kısa zamanla olucak bı sıte gecıcı zaten fark etmısınızdır...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com

+ olarak sitene girince exploid virus vs buluyor..sitende problem war istersen bak bir..elimde asp kendi programladigim bir site war asp kurarim dersen vereyim..birde server evine mi kurulu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.