Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ewra10

beyler bisi sorucam ben baska yerlerde oynarken mouse tusuna basik tutup f12 f12 f11 yapainca oyun asgiya indiyodu tekrar f11 yapinca acilyodu oyun ve canavrlari kendisini olduruyodu fakat burda dendim olmadi nie????

Herhangi bir serverden MU Window bulup atarsan sorunun cozulur bızım sıtemızde downloadlarda olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTBoY

quote:

Orjinalden alıntı: ewra10

beyler bisi sorucam ben baska yerlerde oynarken mouse tusuna basik tutup f12 f12 f11 yapainca oyun asgiya indiyodu tekrar f11 yapinca acilyodu oyun ve canavrlari kendisini olduruyodu fakat burda dendim olmadi nie????

Herhangi bir serverden MU Window bulup atarsan sorunun cozulur bızım sıtemızde downloadlarda olması lazım

evet katılıyorum

• arkdaşlar ordaki sitede MuAnadolu Launcher indirmiyor lütfen rapid veya başak bir yereden upload verin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: duf1

arkdaşlar ordaki sitede MuAnadolu Launcher indirmiyor lütfen rapid veya başak bir yereden upload verin lütfen

Link calısıyor arkadasım kontrol ettım Launcher ıstersen burdan dene
  • serverda sinmu diye bir item buldum ne işe yarıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

serverda sinmu diye bir item buldum ne işe yarıyor?

sinmu demek tanımsız demektır bence cantana alma bu tur versıyonların buglarındandır....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: duf1

arkdaşlar ordaki sitede MuAnadolu Launcher indirmiyor lütfen rapid veya başak bir yereden upload verin lütfen

Link calısıyor arkadasım kontrol ettım Launcher ıstersen burdan dene

arkdaşım sağolda bir şey sorucam bende 256 ram var çok yavaş çalıştırıyor minumum istediği sistem nedir?

• 512 olması gerek... en asagı oyanamak için bende 1gb ram var fıstıq gibi ...
  • yooo illa min 512 olcak diye bişi yokki 256 da da oynayanlar war
  • Baglantindan yada ekran kartından olabilir...
  • quote:

quote:

sinmu demek tanımsız demektır bence cantana alma bu tur versıyonların buglarındandır....

bence başka birşey var ve siz insanlara söylemiyorsunuz?
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

quote:

quote:

bence başka birşey var ve siz insanlara söylemiyorsunuz?

insanlara neden soylemesinki gorende sancak insanları kazıklıyor paralar kazaniyor bu isten cok sakladigi bilgiler var insanlar ogrenirse foyası ortaya cikicak bidaha para kazanamicak filan belki bilmiyordur ?olamazmı herkesin senin gibi ingilizcesi iyi degil:)

• hımm resmi gordum o item degil ama bug olabilir oda olmadı dosyayı indirdigi yerle alakalı bisey olabilir.
  • quote:

Baska serverın cılentı ıle baska server ıcın bana nıye soru sorup elestırıyorsun anlamadım benım serverımse cılentın bızımle alakalı degıl her zamankı gıbı bıraz sacmalamısın
  • quote:

quote:

Baska serverın cılentı ıle baska server ıcın bana nıye soru sorup elestırıyorsun anlamadım benım serverımse cılentın bızımle alakalı degıl her zamankı gıbı bıraz sacmalamısın

sen saçmalıyosun asıl benim sınırsız internete verecek param yok sizin gibi başka serverların klientiyle girmek zorunda kalıyorum item sizin serverda da düştü ama bu ss var yardımcı olmayacaksan burda ağlanma SEANSoN

• quote:

quote:

quote:

sen saçmalıyosun asıl benim sınırsız internete verecek param yok sizin gibi başka serverların klientiyle girmek zorunda kalıyorum item sizin serverda da düştü ama bu ss var yardımcı olmayacaksan burda ağlanma SEANSoN

Adam gibi soru sorcanki adam gibi cvp alasın baska birsey olmasın insanları kandırıyor olmayın filan herseyinde art niet var senin seni anlamak mumkun degil insanda azda olsa bi yuz kızarma utanma olur yahu insan gibi servermi acion ac muonlinemi kasiyorsun kas ama bize bulasma ikidebir bos bos konularla kendini dusuruyorsun bos yere.

• olum sen arabistandan falanmı geldin Türkçeyi mi bilmiyosun?

quote:

bu soru adam gibi mi değilmi söyle bakalım yoksa sen annene babana küfür ederek mi soru soruyosun?

ayrıca bu topicde başka, kingmu topicinde başka konuşan Setboyu da kınıyorum
    quote:

orda diyo sinmu1 özellikle iyidir anladın sen onu

diyerekte insanların kafalarını karıştırıyor.

• ide kardesım sen yanı ıllaham adamı konusturcan baska bır cılentle gırıyorsun bana soruyorsun gırdıgın cılentın ozellıklerı farklı o cılentın bugu ben orda yorum yaptım cunku ordakı bır konu benım serverımın cılentınde boyle bır sey yok cılen o ıtemı tanımıyorda ondan sen ne kadar alakasız ve bulasık adamsın bır kerede ınsan gıbı soru sor
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.