Şimdi Ara

Muaf dersleri seçersek ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar AOL1 okuyorum.Yarın son gün sanırım.Kitapları alacağım.Aklıma takılan birşey var.Bir dersten muaf olursak.O derse girebiliyor muyuz.Yani girmek şart mı?
    Mesela; GEOMETRİ - 1 Ortak yazıyor.GEOMETRİ - 2'yi mi seçeceğim.Yoksa muaf olan derse yine mi o sınava gireceğim?

• Muafsan muafsındır girmene gerek yok ama muaf olmadığın ortak dersleri ya vermen ya da verememen yani en az bir kere sınava girmen gerekecek alan derslerinle istersen muaf olmadığın ama ortak olan derslerinden birine girebilirsin sınava.
    Kimseler görmeden yar oy, yar oy - gel gizli gizli, gel gizli gizli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

Merhabalar AOL1 okuyorum.Yarın son gün sanırım.Kitapları alacağım.Aklıma takılan birşey var.Bir dersten muaf olursak.O derse girebiliyor muyuz.Yani girmek şart mı?
    Mesela; GEOMETRİ - 1 Ortak yazıyor.GEOMETRİ - 2'yi mi seçeceğim.Yoksa muaf olan derse yine mi o sınava gireceğim?

Ben de MSN okuyorum.

The only escape is death.

Sakarya Üniversitesi
    Internet and Network Technologies

• Dil anlatım derslerini kesinlikle vermelisin , onlardna muaf olunmuyor ama arkadaşların da dediği gibi muaf olduğun dersleri tekrar seçebilirsin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.