Şimdi Ara

Mu Server için 10 Kişi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 kişi bir olup Mu Server Kurmak için aklı başında MuOnline işinden Anlayan Arkadaşlara sesleniyorum
    server player ve güzellikler katacak sorun olduğu zaman çözebilecek iyi ingilizcesi olan ve event ler yapacak
    10 kişi Lazım realde de bir araya gelebilecek kişiler istanbuldan olmaları tercihtir istisnalar hariç M
    Maddi olanaklar internet ve Makina Benim tarafımdan sağlanacaktır ciddi düşünen arkdaşlar cevaplarını düşünceleri şimdilik buraya yazsınlar

• Bu soylediklerini 1-2 kiside yapabilir neden 10 kisi acaba farkli bi dusuncen mi war yani insanlar yadirgayabilirler Kolay Gelsin
  • İstanbullu Olsam Katılırdım..Ama Eskişehirliyim
  • ben istanbuldayım ama fazla bilgim yok
  • 10 kişi hep si istanbuldan olacak diye bir kayide yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

İstanbullu Olsam Katılırdım..Ama Eskişehirliyim
  • ben sana katılmak isterim bozkurt elimde seasonIII files ta var .. ben raultr .. ama ingilizcem yok event yaparım player da katarım bide bi yerde toplanma olursa fln on gelemem istersen ama oks8ler@hotmail.com
  • 1 kişide yapabilir ama server ile ilgi hat safada olması için 10 kişi serverle ilgilenilecek bir sürü konu var
    quote:

Orjinalden alıntı: Mu-TeaM

Bu soylediklerini 1-2 kiside yapabilir neden 10 kisi acaba farkli bi dusuncen mi war yani insanlar yadirgayabilirler Kolay Gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbullu Olmak Sorun değilse..ben varım bu işte

Msn Adresim asi.chocuk@hotmail.com istersen konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 2 Ekim 2007; 16:16:44 >
  • Kesinlikle degil onemli olan saymış oldugum özellikler ve bu işten anlamak

quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

İstanbullu Olmak Sorun değilse..ben varım bu işte
  • Server Kurulumundan Anlarım..İngilizcemde var..yeteri kadar.playerda bulurum
  • Arkadasım 4 senemi werdim muonline a ve zamanında çok server kurdum adminlik yaptım ve çok serverda modluk yaptım

balıkesirde oturuyorum her konuda yardımcı olabilirm
  • bos bu isler boss
  • ben warım arkadaşm sana yardımcı oLurum msn im tunga_39@hotmail.com oyuncu toplarm event fln yaparm okl saatleri dısında ztn online olrm
  • okul yoq benim hep online çok kolay server işi kesinleşsin hemen yapalm hocam
  • usta be 10 kişi diyo bni kotulemene gerek yoktu be
  • quote:

Orjinalden alıntı: Allenpoe

okul yoq benim hep online çok kolay server işi kesinleşsin hemen yapalm hocam

Diyosun?
  • server i kurmak kolayda ondan sonra insanları mutlu etmek :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kakabom

server i kurmak kolayda ondan sonra insanları mutlu etmek :D

Ne alaka? ztn serveri kurdun mu oynayanlar genelde mutlu oluyor.

• İstanbul ' un Neresinde Oturuyorsun ??
  • kmse mutlu olmuyor bence neden diyeceksn yok soyle yok boyle yok exp ykselt yok bunu sat yok blmem ne herşeyi yaparsan serverin zorlugu nerde olacak bundan dolayı dedim serveri kurarsın kurdurursun yaparsn bişey açılır ama ayarları insanların oynayacagı bir şekile sokmak zor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.