Şimdi Ara

Mu ArchAngeL | 5000x | Reset Puanı : 40000 | Season IV Geçiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patch de Sorunmu Var ?
  • 0(0-0)0

eywallah saolasın

@GhosTLord

onuda rapid-share.de yükleyeceğim
  • Tmm Saol Bekliyoruz.
  • hayırlı olsun isallah uzun omurlu Olur . . . evet patch inmiyor rapid kıskandı galiba serveri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 22 Mart 2009; 19:38:45 >
  • @malyec

teşekkürler
  • client ve patch tekrar upload edilmiştir
  • tesekkurler . . . SonuNda
  • Main Virüslü Kardes
  • 97tr orjinal mainidir
  • antivirüs kullanmadığım için yeni farkettim kendi pcmden virüs bulaşmış olabilir yeni main ayarlıyorum
  • Cok İyi Olur
  • yeni patch eklenmiştir
  • Teşekkürler. Rahatlıkla İndirebilirsiniz.
  • Yigidi Öldür Hakkını Yeme Demisler Bahadır Keske Oyun Dısında Oldugun Gibi Serverın İcindede Spotlar Shoplar vs.. dede basarılı olabilseydin clientin ve giriş güzel olmus fakat oyunun ici konusunda aynı seyi söliyemicem:( lorencia cıkıslara bol olarak kücük dragon koymak yerine birazda spider koysaydında herkes ölmeden kassaydı keske:) bide lorenden daviasa giderken yolda arenada bulunan büyücü tipli yaratıklar ne geziyo:) .. zamanla düzelicegine inandıgım kücük ayrıntılar bunlar serverın güzel basarılar dilerim..
  • Dragonlar Gercekten Fazla Olmus Ölmekten Kasamadık Bi Türlü
  • herzaman kendi site tasarımımı yapma taraftarıydım yine özel tasarıma 0 tasarıma başlamış bulunmaktayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

herzaman kendi site tasarımımı yapma taraftarıydım yine özel tasarıma 0 tasarıma başlamış bulunmaktayım

Fazla Dışarı Bakmada İceriyi Unutma:)
  • sana şöyle bi cevap verebilirim arkadaşım , kişiye göre server yapmak doğru değil çünkü herkesin serverda değişmesini isteyeceği birşeyler olacaktır buda serverın orjinalliğini kaybettirir
  • Hayırlı olsun

eski günlerdeki gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.