< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MTV 2026 FIRSATLARI (5. sayfa)
-
-
Elektrikli.
_____________________________ -
motor motordur . neyle çalıştığı farketmez. 160kw motor var bendekindede 8021tl çıktı
jüzdanda vergi ödemelerine 4 taksit kampanyası vardı . bende akbank mobilden kredi kartımı seçerek mtv yi ödedim bakalım bölecek mi . umarım böler. sonrada 8 taksite kadar böldürüyor ama vade farkı alıyor.

Edit:
provizyondan çıkınca otomatik 4 e bölmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 19 Ocak 2026; 10:12:44 >_____________________________
-
Enpara kredi kartım ile e devlet üzerinden mtvyi ödedim, ödeme provisyondan çıkmış ancak 6 taksite bölemiyorum mh ile yazıştım yarın deneyin bölünür dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bir arkadaşıma garanti bonus MTV ödemesine 250tl bonus veriyordu. Kişiye özel, kontrol edin, bende çıkmadı
2 gün bekledikten sonra taksitlendirme çıkıyor bendede öyle oldu.
Teşekkürler hocam peki 2.taksiti de bu ay ödeyince yine 6 taksit olacak mı. Yoksa 1 ay beklemek mi lazım. Sanırım yılda 3 taksit hakkı var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Juzdan bana 3 taksit verdi.
_____________________________ Tek bir şey biliyorum, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Sokrat

-
Her nedense GİB ve E-Devlet'ten ödemeyi çekmiyor, hata veriyor. Hata mesajı da net değil. Sadece ödene alınamadı şeklinde. Kart harcamalara açık. Bu yüzden ben de uygulama üzerinden yaptım. Umarım sonradan taksitlendirmede problem olmaz.
_____________________________ ahm@fx -
Kuveytturk sağlam kart 5 e böler mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son güne kadar bekleyin ne aceleniz var
_____________________________ Katılım zamanı: 12 Mayıs 2005 Fosil -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın. Çıkarıldığında darağacında tabureye sen vuracaksın...
NARLIDERE İstihkam Asteğmeni ... -
saglamkart.kuveytturk.com.tr
MTV Ödemelerinizde Vade Farksız 3 Taksit! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/mtv-odemelerinizde-vade-farksiz-3-taksit-2782_____________________________ -
1 gün gecikmeli ödeyeceğim artık. Enpara yı bu ay doldurduk. 1 şubatta ödeyip 6 ya böleyim.
Faizsiz son ödeme tarihi 2 şubat 2026 olarak görünüyor. Gecikmiş olmuyorsunuz
Eyvallah hocam. Çok büyük birşey gelmeyecekti belki ama yine de iyi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetfxHer nedense GİB ve E-Devlet'ten ödemeyi çekmiyor, hata veriyor. Hata mesajı da net değil. Sadece ödene alınamadı şeklinde. Kart harcamalara açık. Bu yüzden ben de uygulama üzerinden yaptım. Umarım sonradan taksitlendirmede problem olmaz.
Uygulama üzerinden ödemek daha basit ve hızlı. Taksitlendirmede problem çıkmadı.
_____________________________ ahm@fx -
Kişiye özel ben m t v ödemiştim banada size özel demişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android