Şimdi Ara

MTK6592 imei atılabiliyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: intro701

Fason markalarda her turlu imei atilir

Redmi note fason diyorsan pess diyorum

• Hocam tam olarak nasıl alıyorsunuz ? Prosdür nedir gercekten merak eetim. Gümrükte eskisine gore cok sıkı kontrol yok muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goterror

quote:

Orijinalden alıntı: AnıL.Gndqdu

Hocam Mobile Uncle Tools ile oluyor kendim yaptım bizzat. :)

Güncelleme gelince siliniyormu?

sanırım evet. ama kalıcı yöntemini buldum sanırım :) MtkDroidTools.. bununla önce root yetkisi veriyorsunuz, root işlemi bittikten sonra imei Nvram kısmından imei 1 e yada 2 ye imeinizi yazın sonra replace deyin. gelen uyarıya evet deyin. sonra teli resetleyin sorun kalmaz :)
  • quote:

quote:

quote:

Güncelleme gelince siliniyormu?

sanırım evet. ama kalıcı yöntemini buldum sanırım :) MtkDroidTools.. bununla önce root yetkisi veriyorsunuz, root işlemi bittikten sonra imei Nvram kısmından imei 1 e yada 2 ye imeinizi yazın sonra replace deyin. gelen uyarıya evet deyin. sonra teli resetleyin sorun kalmaz :)

hocam bu s650 nin usb driverlerini nereden buluruz bir kaç siteye baktım ama kiminde virus uyarı verdi kimdinde uymadı bi yardımcı olurmusunuz

• uslanmaz37 kullanıcısına yanıt
    valla bu kadarını bilemicem ya kusura bakma hocam :) ben deneyim kazandıklarımı paylaşıyorum sadece :) ama şunu sölim bazen virüs uyarısı veriyor ama aslında virüs olmuyor bazıları sadece bilmem neyden ötürü sistem onu tehtid olarak algılıyor. bunun için antivirüsü geçici olarak devre dışı bırakın. dosya indikten sonra açarsınız. ama size kalmış bişey, sonra senin yüzünden oldu demeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl_G -- 19 Haziran 2014; 21:13:58 >
  • uslanmaz37 kullanıcısına yanıt
    Snappea yi dene hocam
  • quote:

Snappea yi dene hocam

bu ne işime yarıycak hocam ? sürücümü bu ?
  • Telefon yöneticisş ama Telefonla iletişim kurması için sürücüleri yüklüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganays

Arkadaslar Mtk islemcilere imei atilmasina guvenerek xiaomi redmi note siparişi verdim insallah atiliyordur

Bende aynı şekilde imei atılıyor diye aldım ama öncesinde root gerekli mi, root nasıl yapılır, imei nasıl değiştirilir bilmiyorum. Telefon 3 gün sonra kapanacak
  • ben doogee dg 550 aldım telefona imei atamadım nette dolaşan tüm yöntemleri denedim olmuyor bu konuda yardımcı olabilecek varmı
  • http://www.aykiribakis.com/post/56351683715/cin-mtk-telefonlarina-imei-kopyalama

Not: Bazı modellerde “Mobileuncle” uygulamasına ihtiyaç duymadan, arama yapar gibi *#*#3646633#*#* kodu girilerek de “Engineering Menu” ye giriş yapılabiliyor. Daha sonraki işlemler yukarıda anlattığım gibi aynen devam ediyor. Fakat “Mobileuncle” uygulaması tüm telefonlarda çalıştığından daha garanti bir yöntem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouLiYan

quote:

Orijinalden alıntı: doganays

Arkadaslar Mtk islemcilere imei atilmasina guvenerek xiaomi redmi note siparişi verdim insallah atiliyordur

Bende aynı şekilde imei atılıyor diye aldım ama öncesinde root gerekli mi, root nasıl yapılır, imei nasıl değiştirilir bilmiyorum. Telefon 3 gün sonra kapanacak

Forumda kullanıcı incelemesi isimli konu var orada anlatılıyor çok basit bi şekilde yapabilirsin.
    Not: bu mesaj redmi Note ile atildi

Edit: buyrun bu da linkhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95153234&p=8#96067418

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 17 Ağustos 2014; 22:01:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

redmi note almayı düşünüyorum, hurda telefon var, imesini atabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

quote:

redmi note almayı düşünüyorum, hurda telefon var, imesini atabilir miyiz?

BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA GORİLLA GLASS OLMADIGI İÇİN BİRAZ GERİ DURDUM AÇIKCASI
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.