Şimdi Ara

MTK6592 2Gb Ram 32Gb Hafıza 3000mAh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 MTK6592 2Gb Ram 32Gb Hafıza 3000mAh
    Yaklaşık 2 ay önce aldığım ama çeşitli sebeplerle ancak 5gün önce kavuşabildiğim telefonumu satıyorum. Telefon Maui Meta 3g yöntemiyle kalıcı şekilde kayıtlıdır..

Model: POMP C6S (Kutulu)
    Sürüm: Android 4.2.2
    Renk: Dark Blue
    Fiyat: 734(Güncel 21.07)

1.High performance Octa core MTK6592 1.7GHz processor RAM: 2GB, ROM: 32GB
    2.FHD 5.5" multi-point capacitive touch screen with 1920*1080 resolution
    3.Support NFC,OTG,MHL,Gyroscope Sensor
    4.7.7 mm thin body
    5.3000 mAh battery(Built-in battery),battery size:4.0*6.65*8.1mm*
    6.Android 4.2 operating system to download apps
    7. 8.0MP front camera and 13.0 MP CMOS rear camera
    8.Supports Wi-Fi, G-sensor, Bluetooth, GPS and FM radio

3günlük kullanımda incelememi yapayım kısaca;

Telefonun Artıları:
    -Türkiye'de tek olduğunu düşünüyorum, kasa yapısı çok hoş görenlerin hemen dikkatini çekiyor ayrıca ince bir telefon,
    -Görüntü kalitesi çok hoş,
    -Telefon çok seri, yoğun kullanımda takılma yaşamadım,
    -Wİ-fi çekim gücü çok iyi (Arkadaşlarımın akıllı telefonlarının wi-fi çekmediği yerde benim telefon ve note3'ü olan arkadaşımın telefonu çekim alabildi sadece. Diğerleri LG G2, LG 4X HD ve Discovery nal topladı),
    -Bataryası 3000 mAH'in hakkını veriyor yoğun kullanımda 1 günü rahat deviriyor ki daha batarya kendine gelmedi(bildiğim kadarıyla birkaç kez boşaltıp doldurunca tam randımanlı çalışmaya başlıyormuş batarya),
    -Türkçe dil seçeneği mevcut %95 Türkçe,
    -Antutu 27-29000 arası puan alıyor açamadığı oyun, uygulama görmedim daha,
    -2Gb RAM + 32 GB Hafıza çok çok iyi.

Telefonun Eksileri

-Kamerası karanlık yada loş ortamlarda çok iyi değil ama açık havada gayet iyi. Nedenini anlamadım ama telefon çektikten sonra kamera uygulamasından galeriye girince foto görünmüyor, çıkıp galeriye girince görülüyor. Bununda rom atılarak(Mui Rom atılabilir) yada güncelleme alınca düzeleceğini düşünüyorum.
    -Kulaklıkla müzik dinlerken yada konuşma yaparken ses net ama dış hoparlörde inceden bi cızırtı var.
    -Benim için eksi bir durum değil ama bazılarımız için olabilir telefon batarya gömülü geliyor ve telefonun kapağı açılmıyor ayrıca hafıza kartı takılmıyor.

Çektiğim Fotolar:

İstanbulda elden satmayı düşünüyorum gelir kendinizde incelemenizi yapar öyle karar verirsiniz. İşyerim Gaziosmanpaşa'da ikametim Sultançiftliğinde.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 734 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birumut

Pm

cevaplandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazzow

Yaklaşık 2 ay önce aldığım ama çeşitli sebeplerle ancak 5gün önce kavuşabildiğim telefonumu satıyorum. Telefon Maui Meta 3g yöntemiyle kalıcı şekilde kayıtlıdır..

Model: POMP C6S (Kutulu)
    Sürüm: Android 4.2.2
    Renk: Dark Blue
    Fiyat: 734(Güncel 21.07)

1.High performance Octa core MTK6592 1.7GHz processor RAM: 2GB, ROM: 32GB
    2.FHD 5.5" multi-point capacitive touch screen with 1920*1080 resolution
    3.Support NFC,OTG,MHL,Gyroscope Sensor
    4.7.7 mm thin body
    5.3000 mAh battery(Built-in battery),battery size:4.0*6.65*8.1mm*
    6.Android 4.2 operating system to download apps
    7. 8.0MP front camera and 13.0 MP CMOS rear camera
    8.Supports Wi-Fi, G-sensor, Bluetooth, GPS and FM radio

3günlük kullanımda incelememi yapayım kısaca;

Telefonun Artıları:
    -Türkiye'de tek olduğunu düşünüyorum, kasa yapısı çok hoş görenlerin hemen dikkatini çekiyor ayrıca ince bir telefon,
    -Görüntü kalitesi çok hoş,
    -Telefon çok seri, yoğun kullanımda takılma yaşamadım,
    -Wİ-fi çekim gücü çok iyi (Arkadaşlarımın akıllı telefonlarının wi-fi çekmediği yerde benim telefon ve note3'ü olan arkadaşımın telefonu çekim alabildi sadece. Diğerleri LG G2, LG 4X HD ve Discovery nal topladı),
    -Bataryası 3000 mAH'in hakkını veriyor yoğun kullanımda 1 günü rahat deviriyor ki daha batarya kendine gelmedi(bildiğim kadarıyla birkaç kez boşaltıp doldurunca tam randımanlı çalışmaya başlıyormuş batarya),
    -Türkçe dil seçeneği mevcut %95 Türkçe,
    -Antutu 27-29000 arası puan alıyor açamadığı oyun, uygulama görmedim daha,
    -2Gb RAM + 32 GB Hafıza çok çok iyi.

Telefonun Eksileri

-Kamerası karanlık yada loş ortamlarda çok iyi değil ama açık havada gayet iyi. Nedenini anlamadım ama telefon çektikten sonra kamera uygulamasından galeriye girince foto görünmüyor, çıkıp galeriye girince görülüyor. Bununda rom atılarak(Mui Rom atılabilir) yada güncelleme alınca düzeleceğini düşünüyorum.
    -Kulaklıkla müzik dinlerken yada konuşma yaparken ses net ama dış hoparlörde inceden bi cızırtı var.
    -Benim için eksi bir durum değil ama bazılarımız için olabilir telefon batarya gömülü geliyor ve telefonun kapağı açılmıyor ayrıca hafıza kartı takılmıyor.

Çektiğim Fotolar:

İstanbulda elden satmayı düşünüyorum gelir kendinizde incelemenizi yapar öyle karar verirsiniz. İşyerim Gaziosmanpaşa'da ikametim Sultançiftliğinde.
    quote:

Hocam Çin telefonlarının çoğunda bu sorun var merak etmeyin.. bu bir sorun değil yani..
    Nedense sadece Türkeye aldığınızda oluyor bu.. İngilizceye alın ve deneyin,kamera uygulamasındayken galeri tuşuna basarsanız galeri açılacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

quote:

Hocam Çin telefonlarının çoğunda bu sorun var merak etmeyin.. bu bir sorun değil yani..
    Nedense sadece Türkeye aldığınızda oluyor bu.. İngilizceye alın ve deneyin,kamera uygulamasındayken galeri tuşuna basarsanız galeri açılacaktır..

Teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi oldu :)

• Marka iyimis, pompa
  • Pomp C6S Open Box (2G Ram + 32G Rom + 1.7GHz Octa…:http://youtu.be/ihQpvN4p1w4
    etotalj videosu benden olsun. sd kart destegi olsa alabilirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H96 MAX RK3318 4gb ram 64 gb rom
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

Pomp C6S Open Box (2G Ram + 32G Rom + 1.7GHz Octa�:http://youtu.be/ihQpvN4p1w4
    etotalj videosu benden olsun. sd kart destegi olsa alabilirdim.

teşekkür ederim video için
  • PM attym.
  • Fiyat Güncellendi bundan sonra satış süresi bitene kadar değişmeyecek bilginize efenim
  • 30 Ağustos son satış günü bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz bu forumda bu fiyata satılmaaaaz 2015e kadar güncellersin ilanı hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.