Şimdi Ara

mtk6589 1gb ram şok fiyat acil satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonu 370 e indirdim acil fiyat
    bedava sayılır

Replika s4

telefonun özellikleri

mtk6589 işlemcili isteyen dilediği gibi kontrol edebilir gerçek mtk6589 işlemcili .piyasada 450tl lere satılan mtk6575/mtk6577 işlemcili telefonlardan değil yani.
    ram 1gb
    4gb hafızası var
    işletim sistemi : android 4.2 kurulu

telefonun yanında vereceklerim şöyle:

1 adet : data kablosu
    1 adet: şarj cihazı
    1 adet: beyaz renk kulaklık
    1 adet : silikon kılıf
    1 adet: 8gb micro sdhc hafıza kartı bununla birlikte toplam 12gb hafızanız olucak bunuda vereceğim.

bu işin ticaretini yapanlar mtk6589 diyerek sahte bilgilerle millete 6575 işlemcili telefonları 450-500tl ye kakalıyor ben size gerçek mtk6589 işlemcili gerçek 1gb ramlı telefonu 370tl ye bırakıcam

telefonu ucuza veriyorum diye aklınıza hiç birşey gelmesin

şunu belirteyim çok önemli çünkü telefonumdan çok memnunum dokunmatiği internete giriş hızı internetten birşeyler indirme hızı wifi çekim gücü internette dolaşma hızı oyun performansı tüm samimiyetimle söylüyorum mükemmel arkadaşlar

İSTANBUL içi oturanlar elden kontrol ederek istediği kadar kontrol edebilir yazdığım herşey gerçektir . bu fiyata bu telefon kaçmaz acil satılıktır

İSTANBUL DIŞI OTURANLARA İSE KAPIDA ÖDEMELİ YOLLUYABİLİRİM

telefon 40 günlük bir telefon alalı 40 gün oldu üstünde toz bile yok

Not: imei kayıtlıdır kapanma riski yok bunuda unutmadan belirteyim

fiyat 370tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 28 Eylül 2013; 23:49:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güncel.............

• bedava fiyat verdiğim halde özelden pazarlık içeren mesajlar atmayın lütfen yok 350 olurmu şu olurmu takas olurmu yok arkadaşlar yok artık pazarlık içeren mesajlara geri dönüş yapmıcam bilginize tüm aksesuarları ile birliktr 550tl gibi bir rakama aldığım telefonu 370 e veriyorum daha ne istiyorsunuz hemde istediğiniz kadar almadan önce kontrol edin diyorum daha ne istiyorsunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hooper113

bedava fiyat verdiğim halde özelden pazarlık içeren mesajlar atmayın lütfen yok 350 olurmu şu olurmu takas olurmu yok arkadaşlar yok artık pazarlık içeren mesajlara geri dönüş yapmıcam bilginize tüm aksesuarları ile birliktr 550tl gibi bir rakama aldığım telefonu 370 e veriyorum daha ne istiyorsunuz hemde istediğiniz kadar almadan önce kontrol edin diyorum daha ne istiyorsunuz :)

usta gorunum ve kasa olarak orjinaliyle aynimi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten aceleyle aldiğım bir resim aynı bu telefon gibi işte

mtk6589 1gb ram şok fiyat acil satılık

• Güncel,,,,,.........

• telefon tarafımca alınmıştır ürünün kargolanması bekleniyor satıcıya anlayışından dolayı teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşı kınıyorum ürünü satıyor anlaşıyoruz adresi veriyorum ürünü bekliyorum 3 gün boyunca mesaj larıma dönmüyor ardından başka biriyle anlaştım diyor dürüst bir satıcı değil kesinlikle alışveriş yapılmaz.

• @Public_Enemy telefon bu abiye satılmıştır

forever58 sana kazıkmı attım yoksa dolandırdım mı sadece sana değilde başkasına sattım diye neden hemen böyle karalıyorsun anlamıyorum

telefonu alan abiyede hayırlı olsun....

• quote:

Orijinalden alıntı: hooper113

@Public_Enemy telefon bu abiye satılmıştır

forever58 sana kazıkmı attım yoksa dolandırdım mı sadece sana değilde başkasına sattım diye neden hemen böyle karalıyorsun anlamıyorum

telefonu alan abiyede hayırlı olsun....

lan ahlaksız satıp adrese kadar alıp sonra vazgeçmek neylan sen şimdi müslümanımda dersin .
  • ergen kardeşim doğru konuş ahlakı sendenmi öğrenecem istediğim kişiye satarım.

sana satacaktım sonra kararımı değiştirip başkasına verdim ne var bunda zorunamı gitti bu olay töbe töbe

konu kilit ...................

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.