Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
116
Favori
244.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratai

4 mü 8 çekirdeklimi olacak telefon?
    Neo M1 dikkatimi çekiyor bu aralar, inew den daha başarılı bir huawei p6 taklidi, üstelik windows phone 8.1 romuda gelecekmiş ilerleyen zamanlarda, bildiğiniz wp olacak yani ancak imei işi wp de direk sıkıntı :)

yanlış görmediysem mtk 6592 ama 1.4 ghz.

royalclass18 valla ustad bende lenovo nun tarzını sevıyorum güzel telefon yapıyorlar.(kasa olarak) s820 peşinde az dolanmamıştım zamanında :))

üstad telefonu inceleyen royalclass18 üstadımız. ben değilim :)) yardım olabilirmi anlamında paylaştım.ben ay sonunu 4 gözle bekliyorum muratai :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun187 -- 14 Mayıs 2014; 18:26:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ceyhun187 kullanıcısına yanıt
    A850+ ın 8 çekirdeği 1.4ghz ancak her şekilde çekirdek ve gpu bazında 6582 den önde bu çipset.
    neo m1 in işlemcisi 6582 idi

www.neomobile.me
    Creative Idea - Trend Design Models
    http://www.neomobile.me/neo-m1.html

200$ a kadar çok telefon var önerilebilcek.
    boyut - çekirdek - ekran çözünürlüğü gibi parametreler lazım bana tavsiye verebilmem için.

• quote:

Mayıs gibi elime geçecek ve izlenimlerimi sunabileceğim telefonları yazayım dedim.

Zopo ZP980+ 2Gb/16G (1gb olanını incelemiştim)
    iNew V3 Gold (Beyazını incelemiştim, bu altın rengi)
    Vowney V5s
    Zopo ZP780
    Jiayu G4C 3000mah pilli
    Jiayu G4S 3000mah pilli
    Xiaomi Hongmi Red Rice
    Lenovo A850i 4 çekirdekli
    Lenovo A850+ 8 çekirdekli

Vakit buldukça foto ve incelemelerini koyarım mayıs sonuna doğru.

Şu telefonlarında mini incelemesini yapıcam önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde:

Zopo Zp998 (Gerçi forumda S.Acar incelemesini yaptıydı)
    Iocean X8
  • neo marka olarak nasıl telefona baktım güzel ama batarya ilerde sorun çıkartmaz mı sizce :) 4 çekirdek kafi murat bey önemli olan ekran kalitesi ve telefonun tarzı benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: royalclass18

neo marka olarak nasıl telefona baktım güzel ama batarya ilerde sorun çıkartmaz mı sizce :) 4 çekirdek kafi murat bey önemli olan ekran kalitesi ve telefonun tarzı benim için

Yeni telefonların hemen hepsi (100$ lıklar hariç) güzel IPS ekran ile geliyor artık.
    200$ ı azıcık arttırırsanız zopo zp1000 var mesela güzel ince tasarımlı.
    Inew güzel telefon ancak pili az gidiyor hergün şarj ederim derseniz sorun yok.
    neo marka olarak çok bilindik değil ancak Inew de çok bilindik marka değil.

150$ seviyelerinde lenovo s650 güzel telefon, onun 3000 mah pilli yeni kardeşi çıktı 170$ seviyelerinde S660 diye o da iyi gibi.

Bu arada lenovo s650 ye android 4.4.2 kitkat çıkmış elimde lenovo olmadığı için kurup deneyemiyorum.

• 960x540 çözünürlük olduğu için lenovo s650 hoşuma gitmedi doğrusu 1280*720 ideal benim için zopo güzele benziyor. yinede sizin yazdığınız telefonların incelemesini yaptıktan sonra karar vereceğim teşekkürler
  • Merhaba hocam bu telefonu almayi düşünüyorum tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAGEMUSHA

Merhaba hocam bu telefonu almayi düşünüyorum tavsiye edermisiniz
    http://www.geekbuying.com/item/Coolpad-F1-8297W-MTK6592-8-Cores-1-7GHz-5-0-Inch-Touch-Screen-WCDMA-3G-Cellphone-Android-4-2-2GB-8GB-1280-720-326214.html

Çok bir avantajı yok, imei konusunda sıkıntı olabilir dikkatli olmakta fayda var.
    200 dolara bu özelliklerde telefonlar mevcut, veya 220 ye thl t11 düşünülebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAGEMUSHA

Merhaba hocam bu telefonu almayi düşünüyorum tavsiye edermisiniz
    http://www.geekbuying.com/item/Coolpad-F1-8297W-MTK6592-8-Cores-1-7GHz-5-0-Inch-Touch-Screen-WCDMA-3G-Cellphone-Android-4-2-2GB-8GB-1280-720-326214.html

Çok bir avantajı yok, imei konusunda sıkıntı olabilir dikkatli olmakta fayda var.
    200 dolara bu özelliklerde telefonlar mevcut, veya 220 ye thl t11 düşünülebilir.

Verdiğiniz bilgi için teşekkürederim

• iyi gunler arkadaslar, ben hongmi almaya karar verdim.ama aklima bugun bir soru geldi.soyle bir soru sorsam:hongmi vs inew v3 ??? youtubedan bir kac video izledim ama bir karar veremedim.

• @muratai hocam.

yakında çine gidecek bi arkadaşım olacak ve ondan bana bi telefon getirmesini istiycem. ben boyut olarak s4 mini tarzında (sizden tavsiye bekliyorum) bi telefon ya da Jiyau s5 adwanced version düşünüyorum. çin den elden alırken nelere dikkat etmeliyiz bilgi verirseniz sevinirim.
  • sacit S kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mi3 turu telefonlara bakin bence? Wcdma modeli olsun yalniz o onemli. Snapdragon islemcili modelde wcdma 3g var.

Jiayu g5 de olur, s1 filanda olabilir.

Cinde magazada alirken telefon td-scdma olanini almasin, wcdma yazanini alsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratai kullanıcısına yanıt
    hocam 2 mesaj ustte bir soru sormustum.yorumunuzu bekliyorum.

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Size hongmi rezerve etmemismiydik? Tablette olunca uzun uzun yazamiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Size hongmi rezerve etmemismiydik? Tablette olunca uzun uzun yazamiyorum.

yok hocam ben karar verdim hongmi almaya.hatta dort gozle telefonlarin size ulasmasini bekliyorum.o soruyu merak ettim sadece.

• muratai kullanıcısına yanıt
    Merhaba abi, Xiaomi mi3 ü önerir misin?

• fiyat ürün nasıl ? sorun yaşamadan elimize geçer mi

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 17 Mayıs 2014; 23:59:47 >

• mrb
    Iocean G7, X8 ve zopo zp990+ arasında kaldım.
    Bunlarla ilgili önerileriniz nedir.

www.prcfrog.com
    页面不存在
    http://www.prcfrog.com/iocean_x8.phtml

birde prcfrog nasıl bir sitedir, tecrubesi olan varsa payşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akman.m -- 18 Mayıs 2014; 15:09:37 >

• Sizce en iyi fp urunu hangisi ? 150$ üstüne çıkmayı düşünmüyorum ama gerekirse çıkarım. Ayrıca önerdiğiniz site varsa onu da rica ediyorum. Bir diğer konu ise en sağlıklı gönderim parçalayarak gönderim diyorlar ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: carterjr

Merhaba abi, Xiaomi mi3 ü önerir misin?

Mi3 iyi güzelde hem wcdma modelinden almak lazım dikkat edip hemde pasaport kaydı gerektiriyor ek dert.

quote:

Orijinalden alıntı: akademi51

http://www.tinydeal.com/doogee-turbo-dg2014-5-mtk6582-4-core-android-phone-p-117119.html fiyat ürün nasıl ? sorun yaşamadan elimize geçer mi

Doogee marka telefonları önermiyorum, DG2014 ün incelemesini bu konu içinde yapmıştım uzak durulması gereken bir model. Elinize geçme ihtimali %10-20 çünkü telefonlar gümrükte %80-90 oranında takılıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: akman.m

mrb
    Iocean G7, X8 ve zopo zp990+ arasında kaldım.
    Bunlarla ilgili önerileriniz nedir.

http://www.prcfrog.com/iocean-g7-android-4-2-3g-mt6592-octa-core-2gb-phone-6-44-inch-ips-16gb-black.html
    http://www.prcfrog.com/iocean_x8.phtml
    http://www.pandawill.com/zopo-zp990-smartphone-2gb-32gb-mtk6592-595-inch-wcdma-90019002100mhz-white-p85720.html

birde prcfrog nasıl bir sitedir, tecrubesi olan varsa payşırsa sevinirim

PCfrogdan hiç ürün almadım fikrim yok, beğendiğiniz telefonlar 5.7, 6.0, 6.5" boyutunda ve teknik özellikleri hemen hemen aynı. Artık hangi boyut hoşunuza gidiyorsa ona yönelin. iOcean X8 modelini ilerleyen günlerde inceliycem belki fikir verir. Yalnız kasa tipi olarak X8 diğer 2 telefondan çok daha iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Sizce en iyi fp urunu hangisi ? 150$ üstüne çıkmayı düşünmüyorum ama gerekirse çıkarım. Ayrıca önerdiğiniz site varsa onu da rica ediyorum. Bir diğer konu ise en sağlıklı gönderim parçalayarak gönderim diyorlar ne diyorsunuz?

150$ a kadarsa bütçe lenovo s650 öneririm. Yok 4.7" kesmez diyorsan Lenovo A850i var biraz daha ucuza.
    Parçalayarak gönderi diye birşey olmaz kimse telefonu demonte edip yollamaz. Ha adaptör pil vs ayrı, telefonun kendisini ayrı yollatmak ise onun gümrüğü geçeceğinin garantisi yok x-ray de gene görülür telefon olduğu.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.