cihaz çinden arızalı mı geldi yoksa, sonradan mı bozuldu? Bunu şundan dolayı soruyorum; cihazın yazılım bilgileri gerekiyor. Eğer bilgileri çalışır durumdayken almadıysanız içini açmanız gerekecektir. Zira bu cihazların farklılıkları ekran ölçüleriyle oluşmuyor. Donanım farklılıklarından dolayı yazılımları değişiyor. Cihazla ilgili daha detaylı bilgi verirseniz eminim birisi yardımcı olacaktır.
cihaz çinden arızalı geldi, şu an da hiç bir şekilde cihaz açılmıyor dolayısıyla yazılım bilgilerine ulaşamıyorum.. tek bildiğim igo yazılım yüklü olduğu.. içi nasıl açılacak onuda bilmiyorum, üstünde hiç vida yok..
aldığın sitedeki cihaza ait resimleri buraya yükler misin.
sanırım pil tamamen bitikmiş geldiğinde, taşınabilir harddiskimin usb kablosuyla bilgisayara bağlayınca çalıştı cihaz.. kendisiyle gelen kablolar kırık olabilir, şarj içinde yeni bi adaptör ayarlıcam artık..
anlaşılan çin malı cihazlara biraz haksızlık ediyoruz, birşey olunca hemen arızalandığını veya çöktüğünü düşünüyoruz. :)
evet biraz öyle :) yalnız şu an başka bir problemim var, cam kenarında uyduya bağlanmayı denedim ancak bağlanmıyor, gps menüsünde 9-12 arası uydu gösteriyor, 2-3 tanesine bağlanıyor fakat geri kopuyor.. hava kapalı ve cihaz ilk defa tr.de açılcak, ondan dolayı bağlanamıyor olabilirmi? 4.3 cihazımda böyle bi problem yok o bağlanıyor.. yarın gündüz tekrar denicem artık..
arkadaşlar bizim cihazlarla nasıl internete giriyoruz ekte yolladım el oglu yapmış
açık havadada baya bi bekledim ancak bi türlü uyduya bağlanmıyor.. şu ana kadar en fazla bir uydu yeşil oldu, bir başka zamanda 2 tanesi mavi oldu.. cihaza yeni yazılım rom vs atıp denemek istiyorum.. cihazın bilgilerini aşağıya koydum, yükleyebileceğim bi rom önerebilirmisiniz? bu arada cihaz 5" kenarı turuncu olan YF cihazlardan..
uyduya ne zamn bağlanmıyor eger primoda baglanmıyorsa sistem dosyasının içine [gps] port=1 baud=4800 bu yazıyı kopyala at bulur uydu hemde bir sürü
primo değilde igo 8 var tam olarak hangi dosyanın içine yazmam gerek bunu?
quote:
Orijinalden alıntı: mrt10
primo değilde igo 8 var tam olarak hangi dosyanın içine yazmam gerek bunu?
igo 8 de sys düzenlemene gerek yok..ayarlardan gps e girip otomatik algılatman yeterli..zaten ayarlıdır port çünkü eğer port olmasa gps bağlantısının olmadığını gösteren kocaman bir uydu resmi çıkar ekranda..
1. porttan algılıyor gps i, veri hızı ne olmalı peki sizce?
dün gece 1-2 saat cam kenarında beklettim, en sonunda bağlandı ve konumu tam olarak algıladı.. ancak bugün dışarda denedim yine çekmiyor.. cam kenarına bıraktım dün çektiği yere, şimdi bekliyorum tekrar bağlansın diye..
bende de bi 7 inç gps var 480*800 ekran..reset ve open tuşuna beraber bastım bidaha da açılmadı ve işin kötüsü usb de görmüyor pc den..pc ye bağladığımda sadece şarj ekranı geliyor..açma düğmesine basınca da açılış resminde takılı kalıyor ve reset tuşuna basana kadar da öyle kalıyor.mistikkiliç beyin menüsüyle aynı benim ki de cihaz biraz değişik ama kabuk aynı... os:v19d ap:v1.2 yg-918d acaba yardım edebilir misiniz.
cihaz pc de usb den görünmeyince neyapabileceğimi bilmiyorum geriye yazılımı sd kartla yüklemek kalıyor tek seçenek o da nasıl olacak bilmiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: IdontKnoWw
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_rock43
arkadaslar herkeze iyi çalışmalar bendede bi çin malı gps var. normalde bluetooth ozelliği var ama bi gün dikkatimi cekti bluetooth simgesi kaybolmus. bende yeniden yazılım yuklerken cihaz kapandı bidahada acılmadı cihazın resimleri
IdontKnoWw hocam pm için tesekkur ederim sizi msn adresime ekledim 3 gun oldum ama bi türlü sizi online goremedim. bu arada bende cihazın aynısının calısanından falash cıkartmaya calısıyorum ama pdnflashtool la bi turlu beceremedim cihazı pdnflashtoola bi turlu tanıtamadım. bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum işletim sistemim win 7...
arkadaşlar bana da yardım edin yaa..pc hiç usb den görmüyor aleti neyapabilirim?lütfen yola çıkacam şehir dışına arabada müzik dinleyemiycem..
quote:
Orijinalden alıntı: petrucci82
arkadaşlar bana da yardım edin yaa..pc hiç usb den görmüyor aleti neyapabilirim?lütfen yola çıkacam şehir dışına arabada müzik dinleyemiycem..
Sd karttan çalıştırmak zorunda değilsin tc.exe programını sd karta at onunla istediğin dosyaları karttan kopyalayıp cihaz hafızasına yapıştır..
cihaz zaten hiç açılmıyor hocam.bilmiyorum hewrşeyi denedim sanırım napcam bilmiyorum..sürekli hafıza kartına BİŞELER atıp reset yapıyorum okadar..olmuyor olmuyor..yardııımmmmmm
flash atılması gerekebilir sizin cihaza
arkadaşlar uydu bağlantı problemini farklı bir yazılım alıp yükleyerek çözdüm sonunda, yardımcı olan herkese teşekkür ederim